- 27 Ocak 2010
- 138.985
- 105.207
- 5.648
olacağı o nasıl atacak golü kastamonu'yaKupadanda eletirsen seni tebrik edecegim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olacağı o nasıl atacak golü kastamonu'yaKupadanda eletirsen seni tebrik edecegim.
Cigda dusebilürolacağı o nasıl atacak golü kastamonu'ya
Evet hayalleri sonlandirmanin zamanı geldi. Onca transfere rağmen kadro dengesiz ve eksik. Sol bekimiz yok, onca kanat topcusuna ragmen bir tanesi bile ust seviye degil, 3 forvetin 3ü de ayri sorunlu bir tane net forvetin yok. Vs vs. Bununla beraber hocamız da tdlik yapmak yerine oyuncularla kanka olmanin pesinde. Kimse üzülmesin, tadımız kaçmasın. Cacik olmaz.
Biri su işsiz ergene soylesin bosuna enerji harcamasına gerek yoktu en çok isteyen bendim. Istiyordum diye ölümüne savunmamı bekliyorsa yanılıyor.
Hayatındaki en doğru karar motzfield.Bosuna bloklamadik karafield
Biri su işsiz ergene soylesin bosuna enerji harcamasına gerek yoktu en çok isteyen bendim. Istiyordum diye ölümüne savunmamı bekliyorsa yanılıyor.
Erden baskan bu aponun transferlerini gonderip guzel bir ekip kuracaktır.Mertens mata seferovic gomis icardi falan seneye olmaz. Sıfırdan yine kadro yapılması gerekiyor