Bu maça kadar arkasındaydım ama stadda acı çektim resmen. Koskoca Galatasarayı bu kadar çaresiz görmedim. Sahada bir sürü ismi olan futbolcu var fakat oynanan futbol fiyasko.

Hadi maça başlarken bir kumar oynadı çıkardığı ilk 11’le. Fakat kumarı tutmayınca yaptığı değişiklikler daha büyük fiyasko.

KISACASI YALLAH HOCAM kasımpaşa falan paklar seni

Kendi adıma 1-2 maç daha son kez şans veriyorum eğer aynı terane devam ederse yapacak bişey yok yol ayrımına gidilmeli

Tek kulvar da oynayan bir takim icin son derece gereksiz bir puan kaybi oldu

Ne yazik ki bu mac icin bende büyük hayal kirikligi oldu

2 haftadir herhangi bir hazirlik yapilmamis gibi oynadik

Evet hayalleri sonlandirmanin zamanı geldi. Onca transfere rağmen kadro dengesiz ve eksik. Sol bekimiz yok, onca kanat topcusuna ragmen bir tanesi bile ust seviye degil, 3 forvetin 3ü de ayri sorunlu bir tane net forvetin yok. Vs vs. Bununla beraber hocamız da tdlik yapmak yerine oyuncularla kanka olmanin pesinde. Kimse üzülmesin, tadımız kaçmasın. Cacik olmaz.

Biri su işsiz ergene soylesin bosuna enerji harcamasına gerek yoktu en çok isteyen bendim. Istiyordum diye ölümüne savunmamı bekliyorsa yanılıyor.

Biri su işsiz ergene soylesin bosuna enerji harcamasına gerek yoktu en çok isteyen bendim. Istiyordum diye ölümüne savunmamı bekliyorsa yanılıyor.

Ergenmis. 2 sene kafa utuledin burda gelsin diye, 10.macta satiyorsun. Yemiyor tabi cevap vermek. Ergenmis.

"gol bozo koroto hocom.. horokoson hocom.. gol kovosolom hocom" al sana ergence cevap. Ciddiye alip cevap yaziyorum hata bende digeride birseyler yazmis ilk engelledigim tiplerden. Troll desen onu da becermiyor.

Sakin olun beyler. Ne okan hoca nede futbolcular takmiyor bizim kadar

Mertens mata seferovic gomis icardi falan seneye olmaz. Sıfırdan yine kadro yapılması gerekiyor

Geri
Üst Alt