bisey sorcam size!

tutki hoca durdu fantazi yapti forvet gomisi defansa koydu ve o bölgenin oyuncusu olmadigi icin baya vasat kaldi, simdi burda gomis kötü diye gomisimi cikarirsin yoksa oyunu degistirip forvetemi koyarsin?

bunu sordum bu macta mertensi sola atti adam pas alamiyor icardi les, mertensi cikarma yerine forvetemi cekersin yoksa icardiyimi cikarirsin?
İşte bunu millete anlatamıyorsun, midstjo kötü dediler bu maç adana maçında iyiydi çünkü sebebi şu adana maçında takım ön alan baskısını iyi yaptı bunu gomise rağmen yaptı ve orta sahada ki toplari da topladı.
Bugün ne oldu mertensi sola attı, matayi 10 numaraya koydu top rakipteyken hiç yoktu icardi yi de forvet yaptı o da zaten ayrı bir Leyla. E burda midstjo nun defosu ortaya çıktı işte

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yerli sorunu yerli sorunu, adama sorarlar ne diye 28 oyuncu yolladin, ömer bayrama laf attik adam kazimdan iyi, taylana laf attik torreiradan fazla bisey göremedim dümdüz, planlamayi dogru yapmazsan sampiyon olamazsin, bitti benim icin lig bu futbolla oynanmaz, bari oynekurum sampiyon olsun!

hamzaoğlu senden daha iyi hoca

Yerine gelecek tdninde işini zora sokuyo

Yeni gelen td izin yerine idman yaptırınca topçuların hoşuna gitmeyecek ve yiyecekler

Tudor giderken herkes 1 puan gerideydik hesabı yapar fakat o takım ciddi ivme kaybetmişti değişim şarttı bugün olmaz yarın olurdu olacaktı bir şekilde. Okan Hoca'da sene başından beri istenen topu oynatmasa da en kötü rakip kadar sahada durabiliyorduk bugün ilk defa oyunu verdi elindeki kadroyla kabul edilemez bu. İlk olumsuzlukta gitsin kalsın diye bakmam mevzuya ama artı bir şey görmemeye devam edersek sabredilecek bir kariyeri de yok şu an.

Tudor giderken herkes 1 puan gerideydik hesabı yapar fakat o takım ciddi ivme kaybetmişti değişim şarttı bugün olmaz yarın olurdu olacaktı bir şekilde. Okan Hoca'da sene başından beri istenen topu oynatmasa da en kötü rakip kadar sahada durabiliyorduk bugün ilk defa oyunu verdi elindeki kadroyla kabul edilemez bu. İlk olumsuzlukta gitsin kalsın diye bakmam mevzuya ama artı bir şey görmemeye devam edersek sabredilecek bir kariyeri de yok şu an.
Mete TEMİZ yorumlar yapiyirsun begeniyorum yazdiklarini

Bu adamı eleştirmekten kendimi alamiyorum bu akşam. Bu kadar sinik ve etkisiz bir TD performansı Galatasaray'da ben görmedim. Takım td'siz maça çıksa bu kadar kötü olamayız. Resmen negatif etki ediyor takımın performansına.Torrent yanında Ancelotti gibi falan görünüyor. Küçük takımlar ve hükümet takımında anti futbol ile bir yerlere gelmiş belli ki. Ama Galatasaray futbol oynar, anti-futbol değil. Yok galiba senden olmayacak.

Hocam masaya vurma zamanın geldi yoksa tekmeyi vuracaklar her yer benzin önümüzdeki maçta ufak bir kıvılcım yangın çıkaracak

Kimse kusura bakmasın ama Çağdaş'in yanında asistan bile olamayacak kadar kötü bir teknik direktör.
Yaklaşık 10 hafta 3 ay geçti daha takıma en ufak bir katkısı veya dokunuşu yok.

Şimdiye kadar çoktan Akhisar ile birlikte tarihin tozlu sayfalarında yerini almalıydı.

Kimse yüzüne bakmıyordu işsiz güçsüz adama milyar liralık takım emanet ettik.

İstanbul'a inmeden kovulmalı

Yine 3 gün izin ver topculara da hepsi bir yere uçsun. 1 aydır takıma idman yaptirmadigin ortaya çıktı. Lig başından beri eze eze kazandığımız maç yok, son dakika golleri olmasa küme düşme hattında idik. Bu maliyetin karşılığı bu mu? 1 tane hocalık aksiyonu yap be yeter.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse kusura bakmasın ama Çağdaş'in yanında asistan bile olamayacak kadar kötü bir teknik direktör.
Yaklaşık 10 hafta 3 ay geçti daha takıma en ufak bir katkısı veya dokunuşu yok.

Şimdiye kadar çoktan Akhisar ile birlikte tarihin tozlu sayfalarında yerini almalıydı.

Kimse yüzüne bakmıyordu işsiz güçsüz adama milyar liralık takım emanet ettik.

İstanbul'a inmeden kovulmalı
Dokunuşu guardiola olsa yapamazki

Takım idman yapmıyo idman ne zaman dokunacak takıma

Ayda yılda bi toplanıyolar onda da 5e2 oynuyolar bunu ortaya alıp dalga geçiyolar

Sanırım bugün taraftarın büyük bölümüne, ben dahil, ciddi bir güven kaybı yaşattı.

Geri
Üst Alt