Yalniz verilmeyen penaltilari hesaba katmazsak Giresun ve Kayseri maclari haricindeki tüm maclari kazanacak kadar oynadık. O iki macta da penaltilar verilse zaten 1 - 0 öne gececektik.
Tabi kadronun kalitesi de cok iyi.

İdeal onbiri buldu.
Kredi kazandı.
Özgüven kazandı.
Fikstür avantajını yakaladı.
Son iki haftaya kadar diken üzerinde çalışıyordu. Bu da zaman zaman hatalı kararlara sebebiyet verebiliyordu.
Artık daha rahat hareket edebilir.
Tek yapması gereken, dk arasında, oyuncuların ciddiyetini, mental ve fiziksel durumlarını korumasını sağlamak.
İnşallah önü çok açık.

Hocam bir de Allah aşkına duran toptan biraz biz de gol atalım yahu. Bu bir şanssızlık mıdır bilemedim.

Takımlar, hocalar, yardımcı hocalar ve hatta yöneticiler değişiyor, FB'in duran top ile maç kazanma alışkanlığı, bizim de bu konuda epey az katkı aldığımız gerçeği değişmiyor.

O kadar önemli bir konu ki bu, kötü oynadığın maçı alıyorsun, kilitlenmiş bir maçı çözüyorsun vs.

Son bir kaç maçta fena değildik gerçi, toparlanma var bu konuda da.

Istediğimize Istediğimiz gibi sozler yazabiliriz yani öyle mi
1 haftadır her başlık altındasınız. Kazımcan hakkında yaptığım yorumu bile alıntılamışsınız 3 ay önce. Hakaret etmedim. Sadece boş vaktinizin çok olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca herkes geçmişte yapılmış yanlış bir öngörüyü gülme amaçlı günümüze taşıyabilir. Güler geçerim, Ancak bu sürekli olunca aşırı itici oluyorsunuz kusura bakmayın.

1 haftadır her başlık altındasınız. Kazımcan hakkında yaptığım yorumu bile alıntılamışsınız 3 ay önce. Hakaret etmedim. Sadece boş vaktinizin çok olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca herkes geçmişte yapılmış yanlış bir öngörüyü gülme amaçlı günümüze taşıyabilir. Güler geçerim, Ancak bu sürekli olunca aşırı itici oluyorsunuz kusura bakmayın.
Eleştiriye karşı değilim iyi günler

Geri
Üst Alt