- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Hocam.Ben forumda ronaldoya bile hakaret edenleri gördüm susuyorumÜstat 13:35 'e dikkat.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam.Ben forumda ronaldoya bile hakaret edenleri gördüm susuyorumÜstat 13:35 'e dikkat.

Hocam.Ben forumda ronaldoya bile hakaret edenleri gördüm susuyorum![]()

Şu kadroyla fenerin 5 puan önünde olman lazımdı. Fenerin de kadrosu yeni bahane değil bunlar.
WC sonrası lige kötü başlarsan kelleni alırlar umarım erken tedavi için
Kisaca izinsarayOyuncular üzerinde ağırlığı yok sanki. İşine sahip çıkan Mata, Gomis, Dubois gibi isimler hariç yabancıları hazırlık maçında bile oynatamıyor.Oliviera ve Icardi’nin gerçekten sakat olduğunu düşünmüyorum.
Milli takımda oynayan daha doğrusu oynamayan isimlere de gereğinden fazla izin verdi. Batshuayi bugün oynadı. Nkoudou ve Atiba’da 8’inde kampa katıldı. Gruplarda elenen oyuncuların çoğu kampa katıldı. Ama bizim paşalar hala kampa katılacak.
Aynı zamanda hazırlıklara en geç başlayan da biziz.
Vasat hocaOyuncular üzerinde ağırlığı yok sanki. İşine sahip çıkan Mata, Gomis, Dubois gibi isimler hariç yabancıları hazırlık maçında bile oynatamıyor.Oliviera ve Icardi’nin gerçekten sakat olduğunu düşünmüyorum.
Milli takımda oynayan daha doğrusu oynamayan isimlere de gereğinden fazla izin verdi. Batshuayi bugün oynadı. Nkoudou ve Atiba’da 8’inde kampa katıldı. Gruplarda elenen oyuncuların çoğu kampa katıldı. Ama bizim paşalar hala kampa katılacak.
Aynı zamanda hazırlıklara en geç başlayan da biziz.
Harbi mi laHocam gençler ateş ediyor. Tebrikler