Gelmesine başlarda karşıydım ama an itibariyle oynattığı futbolu beğeniyorum. Benim gözümde tek eksiği oyuncu değişiklikleri konusunda bir tık yavaş kalması. Bazen oyunun dengelerini aleyhimize çeviren değişiklikler yaptığı da oluyor. Onunu haricinde kaliteli bir hoca olduğunu kanıtladı bence.

Şu kadroyla fenerin 5 puan önünde olman lazımdı. Fenerin de kadrosu yeni bahane değil bunlar.

WC sonrası lige kötü başlarsan kelleni alırlar umarım erken tedavi için

Şu kadroyla fenerin 5 puan önünde olman lazımdı. Fenerin de kadrosu yeni bahane değil bunlar.

WC sonrası lige kötü başlarsan kelleni alırlar umarım erken tedavi için
16126.jpg

Ü.Davala: "Ben Werder Bremen'e ilk gittiğimde 7 tane hazırlık maçı oynadık, 6'sını yenilmemize rağmen o sene şampiyon olduk. Galatasaray'ın hazırlık maçlarındaki mağlubiyetlerine de takılmamak lazım. Okan Hoca, hepsinden ders çıkarıyordur."

Necati olsa biz olsak yenerdik cart curt derdi. Gerçek Dostluk böyle oluyor işte. Adamsın Rapçi.
images.jpeg-443.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyuncular üzerinde ağırlığı yok sanki. İşine sahip çıkan Mata, Gomis, Dubois gibi isimler hariç yabancıları hazırlık maçında bile oynatamıyor.Oliviera ve Icardi’nin gerçekten sakat olduğunu düşünmüyorum.

Milli takımda oynayan daha doğrusu oynamayan isimlere de gereğinden fazla izin verdi. Batshuayi bugün oynadı. Nkoudou ve Atiba’da 8’inde kampa katıldı. Gruplarda elenen oyuncuların çoğu kampa katıldı. Ama bizim paşalar hala kampa katılacak.

Aynı zamanda hazırlıklara en geç başlayan da biziz.

Oyuncular üzerinde ağırlığı yok sanki. İşine sahip çıkan Mata, Gomis, Dubois gibi isimler hariç yabancıları hazırlık maçında bile oynatamıyor.Oliviera ve Icardi’nin gerçekten sakat olduğunu düşünmüyorum.

Milli takımda oynayan daha doğrusu oynamayan isimlere de gereğinden fazla izin verdi. Batshuayi bugün oynadı. Nkoudou ve Atiba’da 8’inde kampa katıldı. Gruplarda elenen oyuncuların çoğu kampa katıldı. Ama bizim paşalar hala kampa katılacak.

Kisaca izinsaray

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yine hayali varsayımlardan kendinize hikayeler yazmışsınız hayret doğrusu.

Vasat hoca

evet 150 yıl sonra galatasaray'da gençlerin aklıyla top oynadığını gördüm

tebrikler coach

Kendisi de altyapıdan geldiği için gencolarda kendi gençliğini görüyordur diye tahmin ediyorum. Devam

Okan Buruk: "Oğlum futbolu çok seviyor. Galatasaray'da olmamı çok istiyordu. Ona da moral motivasyon oldu. Hatta Mertens'i de ilk o bana önermişti.

Geri
Üst Alt