Okan Buruk: "Moussa Dembele’nin sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Aslında tüm kulüpler için iyi bir opsiyon."

FjyuquDXwAAsQtO

Kayseri maçı rezaletinden sonra aşağıdaki postu atmıştım.
Olacakları anlatalım. DK arasına kadar 4 maç var kupa maçını saymazsak orada kazayı imkansız görüyorum öyle bir şey olursa toptan geçmiş olsun zaten.
  1. Alanyaspor: Defoları belli bir takım alıştığımız iyi Alanyaspor yok bu sezon. Bu defoların farkında olarak oynarsan Fener gibi, Bjk gibi (maçın başı için konuşuyorum) rencide edersin. Aptalca işler denersen seni rencide ederler. Futbolda iyileşme ve galibiyet şart.
  2. Karagümrük (D): Kötü başladılar ama çıkışa geçtiler yine de gerçek manada deplasman denecek bir durum yok. Benzer şekilde ciddi defoları var bunları istismar etmek zorundasın. Biraz daha pragmatik futbolla galibiyet gelmesi yeterli.
  3. Beşiktaş: Bizden zayıflar, içeride derbi olacak oyun olarak Dome hoca bunları nasıl iki Barça maçı arasında maymun ettiyse o zaferden aşağı kalır yanı olmadan ezip geçmeliyiz. İyi oyunla ezici bir galibiyet sezonun kaderini değiştirir biraz 11-12 Fener maçı gibi 3-1 biten. Öyle bir sonuç şart oyun ve netice olarak.
  4. Başakşehir (D): Bu üç maç dediğim gibi giderse beraberliğin üzmeyeceği bir maça çıkarız. Başakşehir iyi ama o kadar iyi değil aslında yenebiliriz. Pragmatik bir oyunla beraberlik veya galibiyet tamamdır.
Bunlar sırasıyla bu şekilde olmazsa Okan hocaya elveda deriz. Ben inanıyordum artık inanmıyorum.
Sonra Alanya maçı oldu tabii ondan sonra da şunu dedim.
Çok şey yazılır aslında da işte öyle bir hakem yönetimi ve öyle bir maçtan sonra ne desek havada kalır.

10 kişiyle oynatamıyor eleştirisini yersiz buluyorum biz yıllardır 10 kişi kalınca teslim olan bir takımız ama Antep maçında bunu kırdık harikaydık. Bu maçta da golleri atacak pozisyonları bulduk ve direnç kırıcı golü çok erken ve ucuzca yedik.

Bunlardan bağımsız kendisinden haftalardır memnun değilim ama böyle bir maçtan sonra hoca/takım değerlendirmesi yapmak imkansız.
Alanya maçından sonra tövbe etmiştim foruma girmemeye ve futbol takip etmemeye. Şu an bunu yazarken o maçı hatırlarken sinirlendim. Fakat Rukh Lviv eşleşmesinin unutulduğunu görünce dayanamadım geri geldim. Gencolarımızı çok beğeniyorum o eşleşmeyi de çok önemli görüyordum. Orada da hüsran yaşanınca büsbütün arazi olmayı seçtim. Bu kararım uğurlu da geldi diye dönmedim ama destansı DK finali sonrası dayanamadım. Gerçi orada da heyecanlı kısmı kaçırdık ama olsun. Kötü şeyler olacak gibi olursa yine tüyerim sorun yok.

Neyse, konumuza dönersek takdir etmek gerekir ki takım Kayseri faciası ve Ali Palabıyık darbesiyle dipteydi. Fener ise kayıpsız gidiyordu. Benim o noktada artık hiç inancım kalmamıştı. Okan hocaya hakkını vermek gerekir, geçen sezon olduğu gibi düşen Cimbom'a bir tekmeyi de uyduruk Karagümrük vurabilirdi ama önce buna izin vermedi. Sonra da tabuta son çivi gözüyle bakılan yeni hocası ve sükseli galibiyetiyle inanç tazelemiş Bjk'yi tarumar etti akabinde ise sezona çok iyi giren Başakşehir'e çok nahoş şeyler yaşattı. Kendisinin gelmesine başından beri karşıydım ama kendi bildiği doğruları uygulayarak işin içinden çıkabilecek gibi duruyor. Gencolarımıza verdiği ehemmiyet ise takdire şayan. Ayrıca her türlü dargınlığı da oğlu sayesinde bir kenara bıraktım. Kral bugün de tribünlerdeymiş Arjantin formasıyla. Başarılarının devamını dilerim.

Okan Hoca çok vasat ilk uçakla ülkesine gönderilmeli vb cümleler için pusudaki arkadaslar ligde size firsat vermeyeceğiz . Şampiyon gs

Geri
Üst Alt