- 20 Mayıs 2011
- 22.047
- 9.456
- 1.623
Artık senin sıran , Fatih Terimle olmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok isterim ama adam T.D'lik şu an yapmayı düşünmüyor diye biliyorum.
Hatta her teknik kadro yorumumda necati selçuk balta vs gibi işe yaramayan , teknik anlamda zerre maç içi etkisi olmadığını düşündüğüm adamlar yerine gelip , sezon sonuda koltuğu devralsın diyorum ama olacağını sanmıyorum
ahbert aman diyeyimH.g. Bjkli olsan da
AYnen tam net bilmiyorum ama oğlu mu hasta ya da o tarz bir şey.Sağlık sorunları vardı ailevi galiba
Sağlık sorunları vardı ailevi galiba
Ali istiyormus
![]()
Sans vermek onemli dgl rengim, onemli olan arkasinda durabilmek. Terimin arkasinda zamaninda kimler duruyordu.Su terimden bi kurtulabilsek.
Baskanda plan yapacak, yeni bir yapi kuracak çap yok çünkü. O yuzden hamle yapamıyor. Basketbolu nefe, futbolu terime bırakip kendi ekmeğinin peşine düşmek varken kim uğraşacak zati.Sans vermek onemli dgl rengim, onemli olan arkasinda durabilmek. Terimin arkasinda zamaninda kimler duruyordu.
Bu haliyle bile hala sabrediliyor tuhaf bi sekilde
Tanrı bizim almamızı istiyorSabah "Fenerbahçe Okan Buruk'a teklif götürecek" haberleri çıkmıştı..
Kendisi teklifi reddetmiş olacakki, Akşama doğru Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında Okan Buruk bulunmuyor haberleri çıkmaya başladı..
Bu adamın Galatasaray'ı beklediği çok net belli.. Fatih Terim beyefendi istifa edip genç arkadaşımıza yol açarsa teklifimizi kabul edecek ama beyimiz istifa etmiyor bir türlü..