- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Hazırlıklara başla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100 artık Okan / Bülente bakarlar mı bilmem ama Schmidt ismide hazırlanabilir.Okan gelecekse yazın gelmeli. Harcamayalım şu ekiple
O bizi aşar biraz%100 artık Okan / Bülente bakarlar mı bilmem ama Schmidt ismide hazırlanabilir.
aşarda akla geliyor işteO bizi aşar biraz
Schmidt muhtemelen Manu'ya gidecek bizim lige falan gelmez.%100 artık Okan / Bülente bakarlar mı bilmem ama Schmidt ismide hazırlanabilir.
Iyi dedin, hincim bitmedi buna.torentin tazminatı için klübe bağışta bulun neticede 2 kere sattın, sonra da göreve başla
Okan, Sergen ve Bülent üçünü de inceledim ligde ve röportajlarını da takip ettim. Hepsi bana göre mental ve teknik yönden yetersiz. Gönül rahatlığıyla hiçbirine evet bize uyar uzun vadeli işler yapar diyemiyorum. Ben bir müddet yabancılarla Galatasaray da bir oyun kültürü yaratılıp tıpkı 80'ler sonu gibi belki ileriyi de hazırlayacak bir baz yapılması taraftarıyım. Torrent olmuyorsa Riera ile tamamlanır sezon. Sonra da Campos önerisi biri alınır. Planlama yapabilen tek bir yerli hoca gördünüz mü siz varsa söyleyin. Okan da Sergen de Terim de kendi kadrolarıyla çuvalladı. Kısa vaadeli yerli çözümlerle vakit kaybetmenin anlamı yok. Belmas inş kankası Ali gibi popülistlik yapıp taraftarın oyuncağı olmaz.