arkadaşlar biliyorum gelmeyeceğini yav , yok yere bırakmıyordur PSV'yi :)

eğer sezon sonu Torrent olmayacaksa - memnun etmezse ve gönderilecekse Okan / Bülent / Sergen (karşı değilim) olacaktır heralde. Gerçi bilmiyorum Burak Elmas Okan'a sıcak bakmıyor ama.

Okan, Sergen ve Bülent üçünü de inceledim ligde ve röportajlarını da takip ettim. Hepsi bana göre mental ve teknik yönden yetersiz. Gönül rahatlığıyla hiçbirine evet bize uyar uzun vadeli işler yapar diyemiyorum. Ben bir müddet yabancılarla Galatasaray da bir oyun kültürü yaratılıp tıpkı 80'ler sonu gibi belki ileriyi de hazırlayacak bir baz yapılması taraftarıyım. Torrent olmuyorsa Riera ile tamamlanır sezon. Sonra da Campos önerisi biri alınır. Planlama yapabilen tek bir yerli hoca gördünüz mü siz varsa söyleyin. Okan da Sergen de Terim de kendi kadrolarıyla çuvalladı. Kısa vaadeli yerli çözümlerle vakit kaybetmenin anlamı yok. Belmas inş kankası Ali gibi popülistlik yapıp taraftarın oyuncağı olmaz.

Okan, Sergen ve Bülent üçünü de inceledim ligde ve röportajlarını da takip ettim. Hepsi bana göre mental ve teknik yönden yetersiz. Gönül rahatlığıyla hiçbirine evet bize uyar uzun vadeli işler yapar diyemiyorum. Ben bir müddet yabancılarla Galatasaray da bir oyun kültürü yaratılıp tıpkı 80'ler sonu gibi belki ileriyi de hazırlayacak bir baz yapılması taraftarıyım. Torrent olmuyorsa Riera ile tamamlanır sezon. Sonra da Campos önerisi biri alınır. Planlama yapabilen tek bir yerli hoca gördünüz mü siz varsa söyleyin. Okan da Sergen de Terim de kendi kadrolarıyla çuvalladı. Kısa vaadeli yerli çözümlerle vakit kaybetmenin anlamı yok. Belmas inş kankası Ali gibi popülistlik yapıp taraftarın oyuncağı olmaz.

Rudi Garcia
Roger Schmidt

Eğer gerçekten Burak Elmas kesin şekilde Okan Buruk ismine karşı çıkıyorsa hemen sene sonu için anlaşalım yeni gelecek yönetim ile birlikte takımı Okan Buruk yönetsin

Burak Elmas ın güvenip Floryadan içeri soktuğu adamları da gördük, bir adamın hemen her kararı hatalı olabilir mi? Şüphesiz Okan Buruk ismine karşı çıkması bile başlı başına adamın çok başarılı olacağının kanıtıdır

Şuan bizim için boşta bekliyor diye düşünüyorum.Çocuğunun iyileştiğini duymuştum çünkü.

Geri
Üst Alt