Torrent'le olmazsa tercihim 1 Okan 2 Montella hocamdır.

Şuan bizim için boşta bekliyor diye düşünüyorum.Çocuğunun iyileştiğini duymuştum çünkü.
Hiçbir yerli teknik direktörün Fatih Terim in bıraktığı koltuğa aday olacağını sanmam, hani görecekleri tepkiyi aşağı yukarı biliyorlardır. Ama bundan sonraki teknik direktörümüzün ben de yerli olacağına inanıyorum

Roger Schmidt ler filan havada uçuyor da öyle adamları nasıl ikna edip Türkiye ye getireceksin ki? Aşşırı bir yönetim başarısı ister o kalibrede bir adamı getirmek, o da bizde yok zaten 😄

Çoçuğuna acil şifalar diler bir an önce camiamızın lideri olarak başa gelmesini temenni ederim.

Sergen bildiğim kadarıyla gsyi satmadı
Sergen para için herşeyi satar :) Ayrıca Okan konusu çok abartılıyor. Adam Yurt dışına gitti sonuçta o dönemki bir çok oyuncu ve Fatih Terim gibi. Dönerken de Galatasaray istemediği için bjk ye gitti. Sonra istenildiği ilk fırsatta takıma geri döndü.
O dönem bir furya vardı. Avrupa da herkes oyuncularımıza talipti ve yurt dışına çıkabilen doğru düzgün oyuncumuz yoktu. Herkes bir gitti yokladı avrupa yı. Başarısız olunca da tıpış tıpış geri döndü. Hakan arif emre hakan Ünsal fatih Akyel ümit davala vs. Aklıma ilk gelenler. Fatih Terim de dahil.

Gelelim Sergen e. 4 büyüklerin hepsinde oynadı. İstanbulspor da oynadı. Siirt jetpa ya bile gitti. Ve bunların hepsini para için yaptı. Galatasaray ı satmadı belki ama doğdoğu kulübü sarmışlığı vardır.

Sergen para için herşeyi satar :) Ayrıca Okan konusu çok abartılıyor. Adam Yurt dışına gitti sonuçta o dönemki bir çok oyuncu ve Fatih Terim gibi. Dönerken de Galatasaray istemediği için bjk ye gitti. Sonra istenildiği ilk fırsatta takıma geri döndü.
O dönem bir furya vardı. Avrupa da herkes oyuncularımıza talipti ve yurt dışına çıkabilen doğru düzgün oyuncumuz yoktu. Herkes bir gitti yokladı avrupa yı. Başarısız olunca da tıpış tıpış geri döndü. Hakan arif emre hakan Ünsal fatih Akyel ümit davala vs. Aklıma ilk gelenler. Fatih Terim de dahil.

Gelelim Sergen e. 4 büyüklerin hepsinde oynadı. İstanbulspor da oynadı. Siirt jetpa ya bile gitti. Ve bunların hepsini para için yaptı. Galatasaray ı satmadı belki ama doğdoğu kulübü sarmışlığı vardır.
Benim dediğimle alakasız bir cevap
Sergen gsyi satmadı ama okansızı o sezondan Ankaragücü maçından çok iyi biliriz

okan sergenden çok daha iyi hoca

ünsalın sergeni istemesi dahi bunun kanıtıdır

Bizi beklediği aşikar. Sergen geleceğine okan gelsin

Geri
Üst Alt