Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.855
- 2.070
- 253
Bülent denendi, rezalet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir yerli teknik direktörün Fatih Terim in bıraktığı koltuğa aday olacağını sanmam, hani görecekleri tepkiyi aşağı yukarı biliyorlardır. Ama bundan sonraki teknik direktörümüzün ben de yerli olacağına inanıyorumŞuan bizim için boşta bekliyor diye düşünüyorum.Çocuğunun iyileştiğini duymuştum çünkü.
okansızdır der geçerim
Sergen deyip Okan a laf atmak kadar abesle iştigal bir durum olamaz.okansızdır der geçerim
Daha tarihi bile bilmiyorsun2000’den sonra doğmuş bir veletin okansız demesi? Komik
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sergen bildiğim kadarıyla gsyi satmadıSergen deyip Okan a laf atmak kadar abesle iştigal bir durum olamaz.![]()
Sergen para için herşeyi satarSergen bildiğim kadarıyla gsyi satmadı
Benim dediğimle alakasız bir cevapSergen para için herşeyi satarAyrıca Okan konusu çok abartılıyor. Adam Yurt dışına gitti sonuçta o dönemki bir çok oyuncu ve Fatih Terim gibi. Dönerken de Galatasaray istemediği için bjk ye gitti. Sonra istenildiği ilk fırsatta takıma geri döndü.
O dönem bir furya vardı. Avrupa da herkes oyuncularımıza talipti ve yurt dışına çıkabilen doğru düzgün oyuncumuz yoktu. Herkes bir gitti yokladı avrupa yı. Başarısız olunca da tıpış tıpış geri döndü. Hakan arif emre hakan Ünsal fatih Akyel ümit davala vs. Aklıma ilk gelenler. Fatih Terim de dahil.
Gelelim Sergen e. 4 büyüklerin hepsinde oynadı. İstanbulspor da oynadı. Siirt jetpa ya bile gitti. Ve bunların hepsini para için yaptı. Galatasaray ı satmadı belki ama doğdoğu kulübü sarmışlığı vardır.
Hangi maç? Kırmızı gördüğü maç mı?Benim dediğimle alakasız bir cevap
Sergen gsyi satmadı ama okansızı o sezondan Ankaragücü maçından çok iyi biliriz
EvetHangi maç? Kırmızı gördüğü maç mı?
Ne olmuş o maçta bilerek mi kırmızı görmüş? Para mı almış?
Bir şey yapmadı sağ olsunNe olmuş o maçta bilerek mi kırmızı görmüş? Para mı almış?
Dedi terimi gönderip 20 sezon şampiyon olacağını sanan tudorcuokan sergenden çok daha iyi hoca
ünsalın sergeni istemesi dahi bunun kanıtıdır
İlk yarıda kırmızı gören adam ne yapsın? Yani onca emek veren adamın tek maçlık performansına takımı sattı diyeceksek işimiz var.Bir şey yapmadı sağ olsun
Reis senin nazarında satmamıştırİlk yarıda kırmızı gören adam ne yapsın? Yani onca emek veren adamın tek maçlık performansına takımı sattı diyeceksek işimiz var.