Çok isterim ama adam T.D'lik şu an yapmayı düşünmüyor diye biliyorum.

Hatta her teknik kadro yorumumda necati selçuk balta vs gibi işe yaramayan , teknik anlamda zerre maç içi etkisi olmadığını düşündüğüm adamlar yerine gelip , sezon sonuda koltuğu devralsın diyorum ama olacağını sanmıyorum

Çok isterim ama adam T.D'lik şu an yapmayı düşünmüyor diye biliyorum.

Hatta her teknik kadro yorumumda necati selçuk balta vs gibi işe yaramayan , teknik anlamda zerre maç içi etkisi olmadığını düşündüğüm adamlar yerine gelip , sezon sonuda koltuğu devralsın diyorum ama olacağını sanmıyorum

Sağlık sorunları vardı ailevi galiba

Hiç teklif falan bekleme .Yarın sabah git gir tesisten içeri arkanda destekleyen binlerce insan olur.

Senin miladın doldu artık ben devralıyorum de.

Her TD arayışı içinde olan dişli ekip için yazılıyor çiziliyor.

Bakınca FB, BJK , taraftar bazında bizler hepimiz yeni TD düşüncesi var. Hal böyle iken nasıl olacaksa doğrusu düşünülüp camiasında göreve başlamalı (hazır olduğunda). ister şimdi yardımcı diye tut göz önünde ya da hedef tahtasına hemen gelmesi, sezon sonu 1 sezon sonra başa gelsin.

doğrusu neyse artık. ama kesinlikle kulübe kazandırılmalı teknik açıdan.

Sabah "Fenerbahçe Okan Buruk'a teklif götürecek" haberleri çıkmıştı..

Kendisi teklifi reddetmiş olacakki, Akşama doğru Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında Okan Buruk bulunmuyor haberleri çıkmaya başladı..

Bu adamın Galatasaray'ı beklediği çok net belli.. Fatih Terim beyefendi istifa edip genç arkadaşımıza yol açarsa teklifimizi kabul edecek ama beyimiz istifa etmiyor bir türlü..

Sans vermek onemli dgl rengim, onemli olan arkasinda durabilmek. Terimin arkasinda zamaninda kimler duruyordu.

Bu haliyle bile hala sabrediliyor tuhaf bi sekilde
Baskanda plan yapacak, yeni bir yapi kuracak çap yok çünkü. O yuzden hamle yapamıyor. Basketbolu nefe, futbolu terime bırakip kendi ekmeğinin peşine düşmek varken kim uğraşacak zati.

Sabah "Fenerbahçe Okan Buruk'a teklif götürecek" haberleri çıkmıştı..

Kendisi teklifi reddetmiş olacakki, Akşama doğru Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında Okan Buruk bulunmuyor haberleri çıkmaya başladı..

Bu adamın Galatasaray'ı beklediği çok net belli.. Fatih Terim beyefendi istifa edip genç arkadaşımıza yol açarsa teklifimizi kabul edecek ama beyimiz istifa etmiyor bir türlü..
Tanrı bizim almamızı istiyor :(

Geri
Üst Alt