Başakşehir şampiyon olduğunda ”büyüklere“ karşı oynattığı futbolu hiç beğenmedim. Diğer maçları da pek izlemedim.

Şu an için pozitif bakmıyorum.

Okan filan gelmesin daha beter oluruz.
Herif hakemle şampiyon oldu

Hakemler desteğini çekimce küme düşerecekti nerdeyse.
Üstelik karga sempatizanı kendisi.
Gider kargalardan 7 tane yedirir şaşırmayın.
Agacigim ona kotu suna kotu bu lesh bundan olmaz diyerek gercekten futboldan anladigini mi iddia etmeye calisiyorsun amacin ne anlamiyorum gercekten.Tek bir fikrin var bu kotu su kotu.Peki ne olacak nasil olacak dendigi zaman o benim isim degil diyorsun.Cidden biz sampiyon oldugumuzda seviniyormusun yada mac kazandigimizda. yoksa futbolu sirf elestiri yapmak icin mi izliyorsun .Ne deyimki allah ailene sabir versin eger ailene karsida boyleysen.

valla benim 1.adayım hala Ömer Erdoğan
kredisi taraftar ve camia nezdinde Ömere göre daha fazla olan Okan'a da soguk bakamıyorum
hakkımızda hayırlısı

bu kadronun başına istesen klopu getir bizzden hiçbir halt olmaz.
Bizim en büyük sorunumuz transferler.
Biz doğru planlamayı yapmazsak gitmesi gereken oyuncuları eksiksiz göndermeyip doğru oyuncuları almadığımız müddetce işimiz zor.
bunun içinde camiadan veya dışarıdan yönetici olur,futbol drektörü olur, scout ekibi olur artık ne haltsa futbolcudan anlayan adamları bulmamız gerekiyor.

başımızdaki scoutlarıda hemen göndermemiz gerekiyor.

bu kadronun başına istesen klopu getir bizzden hiçbir halt olmaz.
Bizim en büyük sorunumuz transferler.
Biz doğru planlamayı yapmazsak gitmesi gereken oyuncuları eksiksiz göndermeyip doğru oyuncuları almadığımız müddetce işimiz zor.
bunun içinde camiadan veya dışarıdan yönetici olur,futbol drektörü olur, scout ekibi olur artık ne haltsa futbolcudan anlayan adamları bulmamız gerekiyor.

başımızdaki scoutlarıda hemen göndermemiz gerekiyor.
scout ekibini getiren terim
scout ekibinin önerdiği topçuları onaylayıp aldıran terim

ama sen diyorsun ki terim dışında herkes gitsin

:)

scout ekibini getiren terim
scout ekibinin önerdiği topçuları onaylayıp aldıran terim

ama sen diyorsun ki terim dışında herkes gitsin

:)

Ben terim gitmesin demedim.
Benim yorumlarım her zaman Galatasarayın menfeati doğrultusundadır. Fatih terim artık Galatasaraya zarar veriyorsa gider.Bu kadar basit.Tabiki kredisi çokdur. Ama malesef göstere göstere yapdığı hatalarla bu krediyi alıp götürdü.Bu gerçekten çok büyük başarı.

Ama şu bir gerçek. Bu ülke futbolu ortamında , Galatasaray düşmanlarının kol gezdiği bir ortamda kalmasını tek şartla isterim.

tüm scout departmanı gidecek. Transferlere hiç karışmayacak.
o zaman kalmasını isterim.Aksi taktirde bu transfer ekibiyle bu takımın başarılı olması imkanssız. Bu durum değişmezse kesinlikle gitsin.

Bu satten sonra her halükarda gitsin diyene saygı duyarım. Çünkü çok fazla hata yapdı.

burada sıkıntı olan Fatih terime yapılan hakaretler..Burada bu arkadaşların sağlıklı yorum yapması imkansız. sırf bu yüzden bizim kadromuzun kalitesiz olduğunu söyleyemiyorlar. Çünkü bunu söylerlerse Fatih terimin aklanacağını düşünüyorlar.
aslında aklanmıyor bu kadroyu kuranların başındada Fatih terim geliyor.

Yani bu arkadaşlar tabiki oyun üzerinden Fatih terimi eleştirebilirler. Hatalarıda var. Ama fatih terimin en büyük hatası oynattığı oyun değil oluşturduğu rezaet kadrodur.

evde ölümle çebelleşiyor herif belki de yaw azıcık saygı
Aga maci izlemedim sadecr nasil 7-0olabilir bu mac dedim bize ve fbye kok sokturduler bunlardan nasil yerler diyordum sonra ozeti izledim olmayacak goller yemisler Omer mi bilmem ama bi kac tane futbolcuda biseyler var yani yoksa 7 tane yiyecek bi takim degil bu Hatay

Aga maci izlemedim sadecr nasil 7-0olabilir bu mac dedim bize ve fbye kok sokturduler bunlardan nasil yerler diyordum sonra ozeti izledim olmayacak goller yemisler Omer mi bilmem ama bi kac tane futbolcuda biseyler var yani yoksa 7 tane yiyecek bi takim degil bu Hatay
Bunlarin bu kadroyla lige tutunmasi bile basari reis yaw salt hoca basarisi valla. 10 tane maclarini izledim hala stoperdi iki adamin ismini yazamam. Tamamen toplama bir takim. Bu sonuca sasirmamak lazim. Evde biz de bunlari 3 0 a yatirmistik. Istesek daha da cok atardik o mac

Okan gitsinde Sergene yardımcı olsun , Beşiktaş camiasinda başarılar dilerim kendisine

Geri
Üst Alt