- 4 Ağustos 2009
- 83.593
- 62.240
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Agacigim ona kotu suna kotu bu lesh bundan olmaz diyerek gercekten futboldan anladigini mi iddia etmeye calisiyorsun amacin ne anlamiyorum gercekten.Tek bir fikrin var bu kotu su kotu.Peki ne olacak nasil olacak dendigi zaman o benim isim degil diyorsun.Cidden biz sampiyon oldugumuzda seviniyormusun yada mac kazandigimizda. yoksa futbolu sirf elestiri yapmak icin mi izliyorsun .Ne deyimki allah ailene sabir versin eger ailene karsida boyleysen.Okan filan gelmesin daha beter oluruz.
Herif hakemle şampiyon oldu
Hakemler desteğini çekimce küme düşerecekti nerdeyse.
Üstelik karga sempatizanı kendisi.
Gider kargalardan 7 tane yedirir şaşırmayın.
Bu ligde yabanci td hainliktir. Ligin havasını bilen, camiamizin evladı olan genç bir tdyi tercih ederim.Normalde hocayı istemeyenler yerli td de istemiyor mesela ama o sende yok rtaş bak ilginç biraz
Alman ekolü felan diyorlar ya
Bunda hemfikiriz artıkBu ligde yabanci td hainliktir. Ligin havasını bilen, camiamizin evladı olan genç bir tdyi tercih ederim.
scout ekibini getiren terimbu kadronun başına istesen klopu getir bizzden hiçbir halt olmaz.
Bizim en büyük sorunumuz transferler.
Biz doğru planlamayı yapmazsak gitmesi gereken oyuncuları eksiksiz göndermeyip doğru oyuncuları almadığımız müddetce işimiz zor.
bunun içinde camiadan veya dışarıdan yönetici olur,futbol drektörü olur, scout ekibi olur artık ne haltsa futbolcudan anlayan adamları bulmamız gerekiyor.
başımızdaki scoutlarıda hemen göndermemiz gerekiyor.
Bjk kiyak gecen Omer mi?valla benim 1.adayım hala Ömer Erdoğan
kredisi taraftar ve camia nezdinde Ömere göre daha fazla olan Okan'a da soguk bakamıyorum
hakkımızda hayırlısı
evde ölümle çebelleşiyor herif belki de yaw azıcık saygıBjk kiyak gecen Omer mi?
Kötü mü o kadar yaevde ölümle çebelleşiyor herif belki de yaw azıcık saygı
değildir umarım bir bilgim yokKötü mü o kadar ya
scout ekibini getiren terim
scout ekibinin önerdiği topçuları onaylayıp aldıran terim
ama sen diyorsun ki terim dışında herkes gitsin
![]()
Aga maci izlemedim sadecr nasil 7-0olabilir bu mac dedim bize ve fbye kok sokturduler bunlardan nasil yerler diyordum sonra ozeti izledim olmayacak goller yemisler Omer mi bilmem ama bi kac tane futbolcuda biseyler var yani yoksa 7 tane yiyecek bi takim degil bu Hatayevde ölümle çebelleşiyor herif belki de yaw azıcık saygı
Bunlarin bu kadroyla lige tutunmasi bile basari reis yaw salt hoca basarisi valla. 10 tane maclarini izledim hala stoperdi iki adamin ismini yazamam. Tamamen toplama bir takim. Bu sonuca sasirmamak lazim. Evde biz de bunlari 3 0 a yatirmistik. Istesek daha da cok atardik o macAga maci izlemedim sadecr nasil 7-0olabilir bu mac dedim bize ve fbye kok sokturduler bunlardan nasil yerler diyordum sonra ozeti izledim olmayacak goller yemisler Omer mi bilmem ama bi kac tane futbolcuda biseyler var yani yoksa 7 tane yiyecek bi takim degil bu Hatay