Reis senin nazarında satmamıştır
Bana göre satmıştır
O vakit Emre’ye herhangi bir şey demeye gerek yok
Emre inter e gittiğinde kimse sattı demedik zaten. Tüm Galatasaraylılar inter taraftarıydı. Onun dönüşü satışa geldi. Ayrıca adam açık açık söyledikten sonra ben fenerbahçeliyim diye kim ne diyebilir.
Aynı şekilde fatih terim de satıcıdır diyebilir misin? Adam bir anda uefa şampiyonu takımdan İtalya nın vasat bir takımına gitti.
Dönüşleri için de Okan bize gelmek istedi ama o dönem Galatasaray Okan ı istemediği için Beşiktaş a gitti.
Tanju Galatasaray dan direkt fenere gitti. O bile olayları anlatırken sattı Galatasaray ı diyemiyorsun ki.

Emre inter e gittiğinde kimse sattı demedik zaten. Tüm Galatasaraylılar inter taraftarıydı. Onun dönüşü satışa geldi. Ayrıca adam açık açık söyledikten sonra ben fenerbahçeliyim diye kim ne diyebilir.
Aynı şekilde fatih terim de satıcıdır diyebilir misin? Adam bir anda uefa şampiyonu takımdan İtalya nın vasat bir takımına gitti.
Dönüşleri için de Okan bize gelmek istedi ama o dönem Galatasaray Okan ı istemediği için Beşiktaş a gitti.
Tanju Galatasaray dan direkt fenere gitti. O bile olayları anlatırken sattı Galatasaray ı diyemiyorsun ki.
Öncesinde gsye gelmek istedi parada anlaşamadılar sonra FB olayı çıktı
Terim zaten misyonunu tamamlamıştı yönetimle de bazı konularda anlaşamamışlardı
Tanju gsli değil zaten mühim biri değil

Misyonunu tamamlayan adam niye 3 donem daha hocalık yaptı yapmam gelmem dediği halde?

Terim misyonu tamamladı ama Okan misyonu tamamlamadı takımı sattı. Geleceği için inter gibi bir takıma gitmesi yanlıştı yani. 24 25 yaşında bir çocuk için söylenen satıcılık lafı ağır oluyor bence.

Terim misyonu tamamladı ama Okan misyonu tamamlamadı takımı sattı. Geleceği için inter gibi bir takıma gitmesi yanlıştı yani. 24 25 yaşında bir çocuk için söylenen satıcılık lafı ağır oluyor bence.
Terim herhangi bir maç satıp şampiyonluğa engel olmadı
Okan oldu ama
Devre arasında anlaşmalar falan

Neyse sana göre satmamıştır
Bana göre sattı

O dönem için misyonunu tamamlamıştı
İşte öyle bir gsli ki çağırdıkları an da hep geldi
Gelmeyip hep UEFA ile anılsbilirdi
Geldi 4 lig ve diğer kupaları da aldı ;)
Ama yine uefa dönemi ile anılıyor kendi bile her konuyu 96ya getiriyor. Hikmet Karaman’ın şanslı hali gram artısı yok

Terim herhangi bir maç satıp şampiyonluğa engel olmadı
Okan oldu ama
Devre arasında anlaşmalar falan

Neyse sana göre satmamıştır
Bana göre sattı
Ben hatırlamıyorum devre arası anlaşmaları falan. Valla maç satma takım satma olaylarına girersek başa döneyim Sergen i geçmesi imkansız.
Bak bu arada fatih terim e falan laf söylemiyorum ki Fatih Terim i burada en çok savunan kişilerden birisiyimdir. Okan konusunda bir algı yapılıyor ve herkes o algıyı yiyor. Terim i terim yapan oyuncuların da başında geliyor kendisi.

Bosmann kuralını ilk uygulayan topculardan biri olarak modern futbol piyasasına öncülük ederek vizyonunu o yaşlarda kanıtlamıştır. Okan emre para kazandırıp gitse ne olacaktı ? Terim 2 sene sonra geri gelip ekonomiyi yerle bir edecekti zaten veya Arif Hakanlar ümit davala vs para kazandırdılar da ne oldu bi taraflarına bakarak geri geldiler ama Terim'in 2. dönemindeki rezil planlaması o seviyedeki topcular kadrodayken bile başarısız olmamıza neden oldu.

Bizden uzak olsun

Acun'a şaşırmamak gerekir bu herifin ne mal olduğunu bilmeyenler 13 yaşında falan herhalde

Sota yı kovup tazminat verecek yerine okan ı getirecek yada başka bir türk hoca getirecek iyice sıcacak ingiltere 4.ligde bile yapamaz yerli kim varsa hull city taraftarı yakında sövmeye başlar bizim millet 2 pohpohladı batıracak günün sonunda

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt