Alo burak artik kapısında yatsa bile geleceğini sanmam. Adam 4 gözle beklerken gidip abuk subuk birini getiriyorsun yetmiyor bi de ismi geçen yerlilerle ilgili olumsuz yorum pompaliyorsun. Okan hocam adam gibi adamdir böyle soytarilarla çalışmaz. Secimden sonra ins.

Rizespor'u küme düşmede en dipten aldı ligde 6'ncı yaptı Akhisar'ı dipten aldı Avrupa'ya götürdü şimdi değilse ne zaman ?

Rizeye adam aldırdı da yaptı ama harbi iyi oynadılar. Bize simdi gelirse yaza kadar adamı bitiririz yazın gelirse gelsin. 5 mac sonra da ftci mahlukatlarin gazabina ugramasın

Okan Buruk: "Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez. görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. haber bekliyorum. oğlum da Galatasaray'a gitmemi çok istiyor."

- tv100/varodası

Yukarıdaki cümleleri söylediği iddaa edilen teknik direktör. Oğuz Altay bu konuşmaları okan buruk'un kendisine bizzat söylediğini doğrulamış.

Çocuğu rahatsız diyorlardı. İnşallah iyilesmistir.
Torrent yerine Okan gelmesi lazımdı hata yaptı yönetim.

Gel barışalım kimleri affetmedik ki seni de affetmeyelim

Oguz altaya guvenmiyorum. Ama yarin hemen baslamali. Bu sezon kumede tutsun, yeni sezon yeni transferlerle görelim kendisini

Diyelim ki Okan Buruk geldi. Bu mevcut durumu değiştirebileceğine inanıyor musunuz?

Geri
Üst Alt