Mustafa Güven
Sarı Üye
- 26 Eylül 2021
- 881
- 1.122
- 208
Bu adamın gelmesi için daha ne söylemesi gerekiyor ? Açık açık "Galatasaray'ı bekliyorum" diyor adam.. Daha ne desin ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evvela ateşten gömleği giymiş kulübün en önemli efsanelerinden birinin yerine gelmiş ve sadece 5 maç çıkarmış hocaya sabretmek gerekmez miBırakın abi geçmişi vs futbol bu kim bize uygunsa o gelsin yok sattı yok bilmem ne ile olmaz futbol artık bildiğiniz gibi olmuyor . Kim gelirse gelsin sabır gerekiyor ancak bizim ülkede de böyle birşey yok
Ya bi sus be kardeşimokan 2001'den sonra gelip 2 sene top oynadı bizde. herkes unutmuş gibi davranıyor
hatta 2008 şampiyonluk yürüyüşünde kritik bir golü de vardı.
Istanbuldan 4 sampiyonu cikardigi icinNeden Okan mesela ? Benim icin asil cevaplanmasi gereken soru bu. Sundan eminim, Torrent'den daha iyi olacagini dusunuyorum ancak Okan'in IBB son donemi felaketti. Zaten bu yuzden gorevden alinmisti. Sampiyon olmus takimi kumeye oynar durumda birakmisti. Yani karnesi her ne kadar iyi isleri de icerse boyle bir durumda soz konusu. Bu acidan bakip yorumlayacak birileri varsa sevinirim. Neden Okan gelmeli ?
10 macta hoca kovalim Reis dusmemizi garantileriz o zamana kadar.Sergen kendisi fenerliyim demişti. Okanın takımı konusunda ciddi değilim zaten ya.
Ama 5 maçta hoca kovmak çok saçma. Okan da 5 maçta 2 puan alırsa Bülent mi gelecek?![]()
Hep imkansizin pesindesinBurak bir an evvel defolup gitmeli. Baska çare yok.
Totalde 10 maç oynamış mıdır acaba. Şampiyon olduğumuz sene full sakattı. Arda'dan hallice oynadı geçen sene de Arda'nın kritik golü vardı katkısı ne kadardı?okan 2001'den sonra gelip 2 sene top oynadı bizde. herkes unutmuş gibi davranıyor
hatta 2008 şampiyonluk yürüyüşünde kritik bir golü de vardı.
Torent dayiyi seviyorsun Ama Uefa kupasini kazananan ve ememegi olanlarin cogundan nefret ediyorsun .Hafiften bi fenerli kokusu aldimArda'nın ayıbı kendineydi büyük ölçüde ama taraftarın yarısından fazlası tepkili zaten ona da. Ben de sevmem keşke yükseleni Bjk'ye gitseydi
pili bitikti zaten reis. sadece bize geri döndüğünü belirtmek istedimTotalde 10 maç oynamış mıdır acaba. Şampiyon olduğumuz sene full sakattı. Arda'dan hallice oynadı geçen sene de Arda'nın kritik golü vardı katkısı ne kadardı?
Emre ve Okan'ı seveyim mi bu mu beklentin? Yoluna git delikanlı gözlükler yakıyor aklının ermediği işlere girmeTorent dayiyi seviyorsun Ama Uefa kupasini kazananan ve ememegi olanlarin cogundan nefret ediyorsun .Hafiften bi fenerli kokusu aldim
Bence şimdiden gelecekse gelsin planını yapsın. bu sene kimse kizamazşu anda bu takıma gelecek hoca da cozutur. halimiz düzelecek gibi değil.
o yüzden okan'ı yeni sezona saklayalım.
2022 yazında işbaşı yapsın.
Evet bu kulübün yöneticileri taraftara rağmen çok iş yaptılar zaten. Sonuncusu da Arda. Hiçbiri hayırlı olmadı bence bu geri dönüşlerin. Örneğin Semih de olmayacakpili bitikti zaten reis. sadece bize geri döndüğünü belirtmek istedim
çoğu kişi 2001'i kafasına kazımış ve istemiyor ama gs camiası zaten okan'ı geriye getirmişti.
KralArdayı sever misinEmre ve Okan'ı seveyim mi bu mu beklentin? Yoluna git delikanlı gözlükler yakıyor aklının ermediği işlere girme