Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.455
- 65.600
- 3.963
Giresun maçından sonra gelseydi muhtemelen ilk 3'de olurdukDevre arası Sadece Okan ile gedson gelseydi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giresun maçından sonra gelseydi muhtemelen ilk 3'de olurdukDevre arası Sadece Okan ile gedson gelseydi ?
en az ismail kartalın topladığı kadar puan toplardı benceDevre arası Sadece Okan ile gedson gelseydi ?
Sonuna kadar alır 1.5 yıl sözleşme yapanlar bunun bedelini ödesinler kulüp ödemesin.Torrent kadar başarısız olsa tazminatın t si konuşulmaz basar istifayı giderdi.
Biz de Türk adamlara karşı ırkçılık var bakalım torrent efendi ne kadar ödün verecek tazminat konusunda
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence de hemen palut yoklanmalı. Montella zor, sergen boş iş. Palut olmuyorsa okanı getiririm direktKonya'nın hocası, Montella veya Sergen.. Bunlar olmuyorsa Okan düşünebilir.
bence okan hepsinden daha iyi tercih olur. başarısı var, genç, camiayı biliyor. eski topçumuz olduğu için taraftarla bağ kurması kolayKonya'nın hocası, Montella veya Sergen.. Bunlar olmuyorsa Okan düşünebilir.
İlhan Palut'un yaptıklarından çok daha iyisini Okan 2 kez daha büyüğünü yaptı en dipten aldı Avrupa sınırına kadar çıkardı ligin en çok puan toplayan takımlarından oldu. Başakşehir de Crivelli gibi bir adamdan bile çift haneli skorlar elde edip şampiyon oldu. CL gruplarında ve Avrupa Liginde iyi top oynattı. Bence tekrardan domine edeceksek bunu yapabilecek şu an tek adam olabilir. En basit örneği Akhisar'la bir sezon da 2 kez Fener'e karşı kazandı hem içerde yendi hem dışarıda yendi ve o sezon biz ufak bir farkla şampiyon olduk hatta kupa finalinde de Fener'i yendi bunun daha ötesi yok.Bence de hemen palut yoklanmalı. Montella zor, sergen boş iş. Palut olmuyorsa okanı getiririm direkt
Okan'dan bu takıma hoca olmaz fikrimiz sabit. Taraftarla bağ cart curt saçmalıklarla hele hiç ilgilenmiyorum. Taraftara tamamen uyuz olmuş durumdayım.bence okan hepsinden daha iyi tercih olur. başarısı var, genç, camiayı biliyor. dolayısıyla taraftarla bag kurması kolay
Haklısın bi de türkiye kupası var adamın kimleydi unuttum, kaç tane hoca var ki şu anda boşta hem tr kupası hem de şampiyonlypu olanİlhan Palut'un yaptıklarından çok daha iyisini Okan 2 kez daha büyüğünü yaptı en dipten aldı Avrupa sınırına kadar çıkardı ligin en çok puan toplayan takımlarından oldu. Başakşehir de Crivelli gibi bir adamdan bile çift haneli skorlar elde edip şampiyon oldu. CL gruplarında ve Avrupa Liginde iyi top oynattı. Bence tekrardan domine edeceksek bunu yapabilecek şu an tek adam olabilir. En basit örneği Akhisar'la bir sezon da 2 kez Fener'e karşı kazandı hem içerde yendi hem dışarıda yendi ve o sezon biz ufak bir farkla şampiyon olduk hatta kupa finalinde de Fener'i yendi bunun daha ötesi yok.
Fenerbahçe'yi 3-1 yenip kupayı almışlardıHaklısın bi de türkiye kupası var adamın kimleydi unuttum, kaç tane hoca var ki şu anda boşta hem tr kupası hem de şampiyonlypu olan
niye hoca olmaz. kimler kimler hoca oldu bu takımaOkan'dan bu takıma hoca olmaz fikrimiz sabit. Taraftarla bağ cart curt saçmalıklarla hele hiç ilgilenmiyorum. Taraftara tamamen uyuz olmuş durumdayım.
Eski mevzulardan diyorlar da, okan zamanında özrünü dilemiş konu kapanmış. Büyütmenin alemi yokniye hoca olmaz. kimler kimler hoca oldu bu takıma
adam zaten galatasaraya geri döndü futbolu burda bıraktı. okan öyle bu takıma hoca olamaz denilen bir ayıp yapmadı bence.Eski mevzulardan diyorlar da, okan zamanında özrünü dilemiş konu kapanmış. Büyütmenin alemi yok
Torrent'den evvel Okan'ı da Bülent'i de detaylıca inceledim röportajlarına kadar. Olmaz diyorsak bir bildiğimiz vardır!! Fikrime saygı duymakta beis görme ahbap. Şu var gelirse niye geldi demem denenmeyi hak ediyor.niye hoca olmaz. kimler kimler hoca oldu bu takıma
Ardanın döndüğü kulübe herkes dönebilir yav bunun ötesi yokadam zaten galatasaraya geri döndü futbolu burda bıraktı. okan öyle bu takıma hoca olamaz denilen bir ayıp yapmadı bence.
ben de olur diyorum. gelirse ikimizden biri yanılmış olur zaman gösterecek. ayrıca torrent yerine gelseydi ligi rahat ilk 6 da bitirirdik bence.Torrent'den evvel Okan'ı da Bülent'i de detaylıca inceledim röportajlarına kadar. Olmaz diyorsak bir bildiğimiz vardır!! Fikrime saygı duymakta beis görme ahbap. Şu var gelirse niye geldi demem denenmeyi hak ediyor.