Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.015
- 22.799
- 2.228
Yoon renkdas sende düşün. Hangisi sence? Ben okan diyorumNuri mi okan mi aklımda deli sorular . Neyse ya başkan düşünsün![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoon renkdas sende düşün. Hangisi sence? Ben okan diyorumNuri mi okan mi aklımda deli sorular . Neyse ya başkan düşünsün![]()
Sanmıyorum. Eşref gelecek ve yabancı getirecek gibi. 1 sezon daha heba oldu.
bu ligte ara sıra olan istisnalar haric yabancı hocayla bir halt olmayacagını anlamak bile iyi birşey umarım baskan adaylarıda durumun farkındadır
Başakşehir dönemi Avrupa maçlarında da Okan baya iyiydiAvrupa maclarinda ?
DegildiBaşakşehir dönemi Avrupa maçlarında da Okan baya iyiydi
UCL Kupasını alamadı yetersiz!..Degildi
UCL Kupasını alamadı yetersiz!..
Alınmana gerek yok. O sezon Göksel Başkan hata etti. Ligde şampiyon olsalar da kadro iyice yaşlanmış ve önemli oyuncular bariz düşüşe geçmişti. Çok ciddi takviyeler yapmalarını bekliyordum ki kayda değer transfer bile yapmadan sezona girdiler. O kadroyla Avrupa maçlarındaki performans gayet iyiydi; bak bu sezon BJK varını yoğunu dökmesine rağmen 'sıfır' çekti. Araya Avrupa maçları girip, birkaç önemli oyuncuları da sakatlanınca, ligde çakılmalarını da normal karşılıyorum. Yerine gelen Aykut ile de değişen pek bir şey olmadı zaten...Nasil da komik...
Alınmana gerek yok. O sezon Göksel Başkan hata etti. Ligde şampiyon olsalar da kadro iyice yaşlanmış ve önemli oyuncular bariz düşüşe geçmişti. Çok ciddi takviyeler yapmalarını bekliyordum ki kayda değer transfer bile yapmadan sezona girdiler. O kadroyla Avrupa maçlarındaki performans gayet iyiydi; bak bu sezon BJK varını yoğunu dökmesine rağmen 'sıfır' çekti. Araya Avrupa maçları girip, birkaç önemli oyuncuları da sakatlanınca, ligde çakılmalarını da normal karşılıyorum. Yerine gelen Aykut ile de değişen pek bir şey olmadı zaten...
İyi de Türk Kulüplerinin son UCL başarısı, BJK ın gruptan çıkmasından ibaret; üzerinden kaç yıl geçti, öncesinde de pek bir şey yok...Avrupa maçlarıyla övündüğümüz bu sezon, elemelerde biz de PSV ye paspas olmadık mı ve o PSV nerede şu an?..Yok oyle birsey. CL'de 3 puan alip -10 kusur averaj yapmis TR Sampiyonuna ben basarili demezdim, takim bagimsiz soyluyorum bunu.
Geri kalani icinse, Okan en fazla yardimci hoca olur Galatasaray'a.
Derwall devrimi yapacak biri lazım demekle Derwall devrimi yapılamayacağı aşikar. O dönemde Derwall'in ne kadar önemli bir figür olduğu da. Hatta bir adım öteye taşıyıp Kalli de dahil edilebilir. Bu figürler artık yok, olsa da sana gelmez.Geçmişte yaşananlar nedeniyle değil,yerli td olduğu için gelmesini zerre istemiyorum. Eşref başkanın dediği gibi bize Derwal devrimi yapabilecek hoca ve ekip lazım.