Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.388
- 70.722
- 4.918
Okan'cı olman şahsımı hüzne boğdu. Adamsın admir!Hocama kavuşmamıza az kaldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan'cı olman şahsımı hüzne boğdu. Adamsın admir!Hocama kavuşmamıza az kaldı.
Basında çıkan haberler doğruysa Marco Rose ile birlikte toplam 3 yabancı Teknik Direkötüre teklif yapılıp hepsinden ret yeniyor. En sonunda yerli hoca olarak zaten çok fazla alternatif de yok ve bu nokta da yaptıkları ile en güven veren isim Okan Buruk yokuşa sürmeden bu zor dönemde anlaşıyor.
Geçmişte BJK'ye gitmiş falan filan ama şu zor dönemde işi yokuşa sürmeden geliyor, bu yüzden gönülleri de hak ediyor. Umarım başarılı olur.
Torrent'de kalabilirdi evet. Ama Okan hocanında hak ettiğini kendi adıma düşünüyorum.Herhangi birseyi hakettigini dusunmuyorum. Madem ret yendi. Torrent kalmali.
Saçmalık mı? Uefa kupasını almış.Türk futbolunun çıkabileceği en üst seviyeye çıkmış bir kulübe 5 kuruş para kazandırmadan avrupaya gidiyorsun üstelik seni yetiştiren kulüpden kaçarcasına gidiyorsun haber bile vermeden savaştan kaçar gibi. Bu mu saçmalık?Şu muhabbet ağır saçmalık yav... Bu adam sonrasında kulübe gelip yine forma giydi. Neyin kini bu arkadaş? Aradan 20 yıl geçmiş. Böyle düşünen arkadaşlardan ricam önceliğiniz Galatasaray olsun. Kin gütmek bu kulübe fayda sağlamaz.
Olayı 20 yıl sonra konuşmak saçmalık diyorum. Yapmış olduğu doğru demiyorum.Saçmalık mı? Uefa kupasını almış.Türk futbolunun çıkabileceği en üst seviyeye çıkmış bir kulübe 5 kuruş para kazandırmadan avrupaya gidiyorsun üstelik seni yetiştiren kulüpden kaçarcasına gidiyorsun haber bile vermeden savaştan kaçar gibi. Bu mu saçmalık?
Şu olayı Okan değil de Terim yapsa 100 yıl kullanacak adamlar var forumda![]()
onu diyenler şov peşinde. boyle yaşlı dedeler olur ortamlarda, kimsenin skine takmadıgı eski olayları anlatıp hafıza şov yaparlar. onlara benzetiyorum bu muhabbeti yapanları.Şu muhabbet ağır saçmalık yav... Bu adam sonrasında kulübe gelip yine forma giydi. Neyin kini bu arkadaş? Aradan 20 yıl geçmiş. Böyle düşünen arkadaşlardan ricam önceliğiniz Galatasaray olsun. Kin gütmek bu kulübe fayda sağlamaz.
Yalnız bir hatırlatma yapmak isterim renktaşSaçmalık mı? Uefa kupasını almış.Türk futbolunun çıkabileceği en üst seviyeye çıkmış bir kulübe 5 kuruş para kazandırmadan avrupaya gidiyorsun üstelik seni yetiştiren kulüpden kaçarcasına gidiyorsun haber bile vermeden savaştan kaçar gibi. Bu mu saçmalık?
Şu olayı Okan değil de Terim yapsa 100 yıl kullanacak adamlar var forumda![]()
Fiorentina olayo kariyer tercihidir saygı duyarımBirincisi Uefa şampiyonu olduktan sonra bütün camianın ve taraftarın kal hocam demesine rağmen bizi bırakıp Fiorentina'ya gitti
İkincisinde de yine bizi bırakıp Milli takıma gitmişti
8:10 da başlayan, 8:45 de yok artık dedirten, 2 defa kaçan şahısın hala dönebilmek için nasıl tepindiği ortada. Ya bir çekilin artık kenara da farklı isimler gelsin kardeşim.
Muslera'yı çoğu kişinin performans odaklı eleştirdiği dönemde savunmaya çalıştım. Bize geçen emeklerinden dolayı.14:50 den sonra dedigi yerler; arda,muslera,marcao,genc oyuncularin bazilari torrent'e karsi durmus gibi...
dogruysa cok vahim bir durum.
simdi bu oyuncular : marcao transfer olmazsa , muslera zaten teklif yoktur, muhtemelen kalacak, arda simdiden kulupte idari mi vs bir sekile gorev almaya calisiyor,,,,,<> sayet okan buruk hoca oldu diyelim, torrent'e karsi yapilan *tavir ustteki vidyo da soylenen oyuncular ozelinde okan hocaya da yapilir mi...
mourinho nun hangi donemi idi ya chelsea 2.donem ya da manu,spurs daki donem , << oyuncular tavir almisti kendisine,,sonucu iyi bitmemisti.
sozun ozu; bahse gecen durum cidden var ise, ilk is cozmeleri gerekiyor kamp baslamadan.
Ntvdeki programini izledim. 2000e kadar dusuk maas aldim 2001de sozlesmede anlasamayinca gidebilirsin dediler ben de gittim diyor.Hadi Emre wonderkid idi giderken ciddi para kazanabilirdik ondan da Okan para kazandırmadı ne alaka nerdeyse 30 yaşında gitti zaten adam İnter'e. Bedava olmasa İnter alır mıydı şüpheli. Ne kazandıracaktı yani? Kazandıracağını kazandırdı sezon başında uefa super cup finalinde maçın oyuncusu seçilmiş oyuncudur.