Resmen aciklandigi gunden itibaren desteklemeliyiz sonuna kadar

Kotu niyetli olmamak lazim hocaya karsi

Okan Hoca ya tam destek guveniyorum

Elestirmek icin herhangi bir acik aramayin lutfen

Basında çıkan haberler doğruysa Marco Rose ile birlikte toplam 3 yabancı Teknik Direkötüre teklif yapılıp hepsinden ret yeniyor. En sonunda yerli hoca olarak zaten çok fazla alternatif de yok ve bu nokta da yaptıkları ile en güven veren isim Okan Buruk yokuşa sürmeden bu zor dönemde anlaşıyor.

Geçmişte BJK'ye gitmiş falan filan ama şu zor dönemde işi yokuşa sürmeden geliyor, bu yüzden gönülleri de hak ediyor. Umarım başarılı olur.

Basında çıkan haberler doğruysa Marco Rose ile birlikte toplam 3 yabancı Teknik Direkötüre teklif yapılıp hepsinden ret yeniyor. En sonunda yerli hoca olarak zaten çok fazla alternatif de yok ve bu nokta da yaptıkları ile en güven veren isim Okan Buruk yokuşa sürmeden bu zor dönemde anlaşıyor.

Geçmişte BJK'ye gitmiş falan filan ama şu zor dönemde işi yokuşa sürmeden geliyor, bu yüzden gönülleri de hak ediyor. Umarım başarılı olur.

Herhangi birseyi hakettigini dusunmuyorum. Madem ret yendi. Torrent kalmali.

Şu muhabbet ağır saçmalık yav... Bu adam sonrasında kulübe gelip yine forma giydi. Neyin kini bu arkadaş? Aradan 20 yıl geçmiş. Böyle düşünen arkadaşlardan ricam önceliğiniz Galatasaray olsun. Kin gütmek bu kulübe fayda sağlamaz.
Saçmalık mı? Uefa kupasını almış.Türk futbolunun çıkabileceği en üst seviyeye çıkmış bir kulübe 5 kuruş para kazandırmadan avrupaya gidiyorsun üstelik seni yetiştiren kulüpden kaçarcasına gidiyorsun haber bile vermeden savaştan kaçar gibi. Bu mu saçmalık?

Şu olayı Okan değil de Terim yapsa 100 yıl kullanacak adamlar var forumda :sneaky:

*kirilma ani - programinin giris sekansinda *dk 5 de maradona lafi arka planda gazete kupuru icerisinde belirtilmis. sesli okundu programda.

6.dk da o donemin emektar altyapi hocalara deginmesi muthis kiymetli ve degerli okan buruk'un soyledigi hocalar ozelinde fedakarlik vurgusu...

simdilik baslardayim , tamamini bitirdikten sonra yayina yonelik genel bir yorum eklemeyi dusunuyorum..

bu arada program 2 partla eklenmis youtube'a... uzun bir yayin olmus gorunuse gore.
merak eden ,imkani olan izlesin diye, koseye ilistireyim.

Saçmalık mı? Uefa kupasını almış.Türk futbolunun çıkabileceği en üst seviyeye çıkmış bir kulübe 5 kuruş para kazandırmadan avrupaya gidiyorsun üstelik seni yetiştiren kulüpden kaçarcasına gidiyorsun haber bile vermeden savaştan kaçar gibi. Bu mu saçmalık?

Şu olayı Okan değil de Terim yapsa 100 yıl kullanacak adamlar var forumda :sneaky:
Olayı 20 yıl sonra konuşmak saçmalık diyorum. Yapmış olduğu doğru demiyorum.

Şu muhabbet ağır saçmalık yav... Bu adam sonrasında kulübe gelip yine forma giydi. Neyin kini bu arkadaş? Aradan 20 yıl geçmiş. Böyle düşünen arkadaşlardan ricam önceliğiniz Galatasaray olsun. Kin gütmek bu kulübe fayda sağlamaz.
onu diyenler şov peşinde. boyle yaşlı dedeler olur ortamlarda, kimsenin skine takmadıgı eski olayları anlatıp hafıza şov yaparlar. onlara benzetiyorum bu muhabbeti yapanları.

Yalnız bir hatırlatma yapmak isterim renktaş

Bu kaçış olayını Terim'de 2 defa yaptı

Birincisi Uefa şampiyonu olduktan sonra bütün camianın ve taraftarın kal hocam demesine rağmen bizi bırakıp Fiorentina'ya gitti

İkincisinde de yine bizi bırakıp Milli takıma gitmişti

Birincisi Uefa şampiyonu olduktan sonra bütün camianın ve taraftarın kal hocam demesine rağmen bizi bırakıp Fiorentina'ya gitti

İkincisinde de yine bizi bırakıp Milli takıma gitmişti
Fiorentina olayo kariyer tercihidir saygı duyarım

ama o Aysal döneminde tam domine ediyoruz ortılığı milli takım olayı beni çok negatif etkilemişti. hemde BJK başkanlığından çıkma tüpkafa ile... onu unutamıyorum. Ama hiç bir zamanda yaauu bu böyle olmuştu amana nasıl başımıza getirirsiniz falan demem.

benim gözümde ufak şeyler kalıyor bunlar ve bunca zaman olayın üzerinden onları hatılramak hatırlatmak anlamsız kalıyor düşüncesindeyim.

Çok net bir örnekte vereyim : Emre B'ye edilmedik laf hatta küfür kalmamıştır değil mi ... adam Başakşehir TD'si olduğundan beri sempati var adama ? (futbol dahilinde tabi)çünkü fena işler yapmıyor... yani bazı şeyleri aşmayıda bilmek lazım özetle - gereksiz yerlere takılı kalıyoruz.

8:10 da başlayan, 8:45 de yok artık dedirten, 2 defa kaçan şahısın hala dönebilmek için nasıl tepindiği ortada. Ya bir çekilin artık kenara da farklı isimler gelsin kardeşim.

8:10 da başlayan, 8:45 de yok artık dedirten, 2 defa kaçan şahısın hala dönebilmek için nasıl tepindiği ortada. Ya bir çekilin artık kenara da farklı isimler gelsin kardeşim.

14:50 den sonra dedigi yerler; arda,muslera,marcao,genc oyuncularin bazilari torrent'e karsi durmus gibi...

dogruysa cok vahim bir durum.

simdi bu oyuncular : marcao transfer olmazsa , muslera zaten teklif yoktur, muhtemelen kalacak, arda simdiden kulupte idari mi vs bir sekile gorev almaya calisiyor,,,,,<> sayet okan buruk hoca oldu diyelim, torrent'e karsi yapilan *tavir ustteki vidyo da soylenen oyuncular ozelinde okan hocaya da yapilir mi...

mourinho nun hangi donemi idi ya chelsea 2.donem ya da manu,spurs daki donem , << oyuncular tavir almisti kendisine,,sonucu iyi bitmemisti.

sozun ozu; bahse gecen durum cidden var ise, ilk is cozmeleri gerekiyor kamp baslamadan.

14:50 den sonra dedigi yerler; arda,muslera,marcao,genc oyuncularin bazilari torrent'e karsi durmus gibi...

dogruysa cok vahim bir durum.

simdi bu oyuncular : marcao transfer olmazsa , muslera zaten teklif yoktur, muhtemelen kalacak, arda simdiden kulupte idari mi vs bir sekile gorev almaya calisiyor,,,,,<> sayet okan buruk hoca oldu diyelim, torrent'e karsi yapilan *tavir ustteki vidyo da soylenen oyuncular ozelinde okan hocaya da yapilir mi...

mourinho nun hangi donemi idi ya chelsea 2.donem ya da manu,spurs daki donem , << oyuncular tavir almisti kendisine,,sonucu iyi bitmemisti.

sozun ozu; bahse gecen durum cidden var ise, ilk is cozmeleri gerekiyor kamp baslamadan.
Muslera'yı çoğu kişinin performans odaklı eleştirdiği dönemde savunmaya çalıştım. Bize geçen emeklerinden dolayı.

Çünkü performans kaybının özrü olur ama kriptoluğun olmaz. Eğer bunlar denildiği gibi doğruysa zamanında FB Alex'i nasıl kapının önüne koyduysa Muslera için de derhal aynı işlem uygulanmalı.

Şu eski tercüman olacak şahıs dahil bir çok kripto geri dönmenin yolunu arıyor. Arda denen herif de dahil ne kadar kripto varsa ilişkisi kesilmeli ve Okan hoca da kesinlikle bu tiplere karşı tavrını baştan koymalı.

İçerik doğruysa zaten Arda falanda kalmaz. Henüz açıklanmadı ama Cenk Ergün çalışmalara başladı diyor videonın sanırım daha önceki ksımlarında.

Hadi Emre wonderkid idi giderken ciddi para kazanabilirdik ondan da Okan para kazandırmadı ne alaka nerdeyse 30 yaşında gitti zaten adam İnter'e. Bedava olmasa İnter alır mıydı şüpheli. Ne kazandıracaktı yani? Kazandıracağını kazandırdı sezon başında uefa super cup finalinde maçın oyuncusu seçilmiş oyuncudur.

Hadi Emre wonderkid idi giderken ciddi para kazanabilirdik ondan da Okan para kazandırmadı ne alaka nerdeyse 30 yaşında gitti zaten adam İnter'e. Bedava olmasa İnter alır mıydı şüpheli. Ne kazandıracaktı yani? Kazandıracağını kazandırdı sezon başında uefa super cup finalinde maçın oyuncusu seçilmiş oyuncudur.
Ntvdeki programini izledim. 2000e kadar dusuk maas aldim 2001de sozlesmede anlasamayinca gidebilirsin dediler ben de gittim diyor.

Yasim 28 29 cok fazla para etmezdim diyor. Inter yetistirme bedeli odemis yine bizimkilere ek olarak okan da 6 aylik maasini birakmis giderken.

O zamanlar çocuktuk tabii de Okan'ın her maç, maçın oyuncusu olduğunu hatırlıyorum hep, çok özel bir yetenekti. Güncelde bulunamayan mezzela rolünün karşılığıydı hem sağ iç hem kanatı kapatır, kısa boyuyla kafa golleri atardı.

Emre'yi de çok severdim Okan'ı da. Emre'nin yaptığının onda birini yapmadı Okan; o yüzden kendisini destekliyorum. Şunu da unutmamak lazım Bülent Korkmaz ve Hasan Şaş gibi olamadı kimse, bu iki oyuncu, bağlılık anlamında tabii ki daha önde.

Geri
Üst Alt