O zamanlar çocuktuk tabii de Okan'ın her maç, maçın oyuncusu olduğunu hatırlıyorum hep, çok özel bir yetenekti. Güncelde bulunamayan mezzela rolünün karşılığıydı hem sağ iç hem kanatı kapatır, kısa boyuyla kafa golleri atardı.

Emre'yi de çok severdim Okan'ı da. Emre'nin yaptığının onda birini yapmadı Okan; o yüzden kendisini destekliyorum. Şunu da unutmamak lazım Bülent Korkmaz ve Hasan Şaş gibi olamadı kimse, bu iki oyuncu, bağlılık anlamında tabii ki daha önde.

Hasan Şaş'ı futbolcu olarak çok severdim, hatta Dünya Kupasından sonra keşke yurt dışına gitseydi diye düşünürüm zaman zaman. Çünkü tam yurt dışı yapacak kıvama gelmişti 26 yaşında.

Bülent Korkmaz'la Hasan Şaş'ın bağlılıklarına lafım yok kesinlikle ama o yetenekle yurt dışı yapması gerekiyordu bence Hasan'ın. Muhtemelen içinde buna dair bir hayal kırıklığı da vardır sonradan az da olsa.

Kaliteli yabancı td'leri ikna etmek zor olduğu için Okan baştan beri tek seçenek gibi görünüyordu. Okan konusunda çok fazla talep vardı yönetimden. Ya Torrent gibi yabancılarla riske gireceklerdi, ya camianın talebini yerine getirip okan'ı getireceklerdi. Ne tartışmasız bir yabancı, ne de başka bir yerli getirme şansları yoktu. Umarım başarılı olur. FT ve Torrent'ten daha iyi olacağını düşünüyorum. Ne kadar iyi göreceğiz.

Fenerli de olabilir. Ekibinde kimi gormek istiyoesa getirilmeli ve rahat edecegi bi ortam saglanmalı. Yardimcilarini kulubun atayacak olmasi son derece yanlis. Kendi yardimcilarini secme sansi verilmeli.

Madem guvenip getirdiniz rahat bırakın da istedigi ekiple işini yapsın

Fenerli de olabilir. Ekibinde kimi gormek istiyoesa getirilmeli ve rahat edecegi bi ortam saglanmalı. Yardimcilarini kulubun atayacak olmasi son derece yanlis. Kendi yardimcilarini secme sansi verilmeli.

Madem guvenip getirdiniz rahat bırakın da istedigi ekiple işini yapsın
fenerli olması bana batmakta. uykumu kaçıran bir gelişme

Oyuncuğuna ve kalitesine laf etmemek lazım. İyi bir oyuncuydu ki bizde henüz genç yaşta ayağı kırılmış çalışarak bomba gibi geri dönmüştü. Ortada yaptığımız presin ve hücumdaki organizasyonların en önemli isimlerinden biriydi. Ancak iyi oyuncu != iyi hoca. Ben bize çok birşey verebileceğini düşünmüyorum. Yanılmak çok isterim.
Rize ve Akhisar dönemlerinde açıkçası çok beğeniyordum özellikle 2019'da Rize'yi izlemek keyifliydi.

Başak dönemiyle ilgili elimde pek done yok ama potansiyelli olduğunu düşünüyorum ben, full motive olarak çıkacaktır bu da pozitif. Olmazsa da bir kere de biz kendi FTmizi çıkarmayı deneyelim düşüncesindeyim.

O zamanlar çocuktuk tabii de Okan'ın her maç, maçın oyuncusu olduğunu hatırlıyorum hep, çok özel bir yetenekti. Güncelde bulunamayan mezzela rolünün karşılığıydı hem sağ iç hem kanatı kapatır, kısa boyuyla kafa golleri atardı.

Emre'yi de çok severdim Okan'ı da. Emre'nin yaptığının onda birini yapmadı Okan; o yüzden kendisini destekliyorum. Şunu da unutmamak lazım Bülent Korkmaz ve Hasan Şaş gibi olamadı kimse, bu iki oyuncu, bağlılık anlamında tabii ki daha önde.
Ne güzel günlerdi
Geri dönebilsek neler vermezdim..

Okan Buruk bence bizim için ideal seçim. Akhisar'da, Rize'de yaptıkları ortada. Bunu yaparken de öyle iğrenç Anadolu takımları gibi yata yata veya sertlikle sindirerek değil, baya baya iyi futbol oynamaya çalışarak yaptı. Başakşehir macerasında ise Avcı'nın daha kontra odaklı oyunu yerine büyük takım gibi oynayan bir zihniyet devrimi yaptı. Ardından da zaten şampiyonluk geldi. Onun haricinde Avrupa macerasında gayet başarılıydı. Sporting'e deplasmanda 3-1 mağlup olduktan sonra geldi İstanbul'da turu geçti falan filan.

Özetle hayırlı olsun, gayet iyi seçim.

Geri
Üst Alt