Tamam Okan yanlış yaptı

Ama şu maçta hakem konuşmayın diyen neyin kafasını yaşıyor

2 net penaltımızı vermediler yaa

Neden bahsediyorsunuz arkadaş
Reis işi hakemlere bırakırsak yine 12 ya da 13. oluruz. Onların nereden mamalandıkları nerelere çalıştıkları belli. İçeride 15 milyon euro kadro değerine sahip bir takıma karşı penaltıya ihtiyaç duyuyorsak biz de sıkıntı var.

Torrent kalsa dahha iyiydi bugünkü görüntüden sonra. Bence sırf Akbaba yerine derekt Mertens’i almıyom diye böyle saçma dolambaçlı yollara girdi. Hakemlik olmayan maçta hakeme sardı. Hepsi kötüye işaret.

Hoca biraz esnek olman lazım maç içinde yunusla kerem hiç yer değiştirmedi taraftar arkanda rüzgarı arkana alman lazım Akhisar olsun başak olsun yerinde durmuyodun şimdi bakıyorum oturuyorsun biraz daha canlı olman lazim

Reis işi hakemlere bırakırsak yine 12 ya da 13. oluruz. Onların nereden mamalandıkları nerelere çalıştıkları belli. İçeride 15 milyon euro kadro değerine sahip bir takıma karşı penaltıya ihtiyaç duyuyorsak biz de sıkıntı var.
Her maç şansın yanında olmaz renktaş

Hakkım olanı istiyorum yaa

Bana iltimas geçilsin demiyorum ki

Bazı maçları da böyle kazanırsın

Şayet yönetim çıkıp konuşmaz ise

Sen istediğin kadar iyi oyna yine seni potaya sokmazlar

Tamamen Okan Hocaya yazar bu mac.

Keremle Yunusu kanatlardan uzaklasdirip merkeze kaydirmak hangi mantiga uygun? Iki tane Ceza Sahasi forvetiyle 45. dakikada sahaya cikmak nasil bir mantik?

Mertensi kaosun icine pozisyonsuz atmak hangi akla hizmet?

Oyun plani vasatdi. Giren oyuncularin mevkisi bile belli olmuyordu. Kim hangi görevi üstlenmis belli degil.

Belli ki Okan Hoca heyecandan uyumamis sacma sapan seyler icaat etmeye calismis. Cok kötüydük bugün. Gecen hafta Antalya güclüdür diye diyordum ama sorun rakipte degil. Sorun suan kendimizde.

Hakeme makeme sarmaya gerek yok. Yakismadi o aciklamalar. Evinde o taraftar önünde rakibi paramparca etmen lazim!! Lami cimi yok.

Ayrica Mertens hic hazir bir görüntü cizmedi. Galiba ligi Arabistan seviyesinde bekliyodu...

Katılıyorum. Bu maçı rakibi sert futbolla ezip almalıydık.

Ayrıca bu takım kendini bulur ve bence şampiyon olur. O sorun değil ama Okan Buruk’un maç sonu röportajında bizim oyuncular ve hakem dahil herkesi eleştirip, kendisine toz kondurmamasını hiç beğenmedim.

Emre Akbaba’yı çıkartıp Gomis’i alarak hareketli oyunumuzu baltaladı.

Emre çıkacağına Oliveira çıkmalıydı. Emre de çıkabilirdi ama o çıkıyorsa yerine Mertens girmeliydi.

İki tane yavaş forveti oyunda tutunca önde baskımız ve rakibi çıkarken hataya zorlayışımız yok oldu.

Bu takım

Muslera

Boey - Nelsson - Bardakçı - PVA

Midtjö - Torreira

Yunus - Mertens - Kerem

Seferoviç

11’i ile gayet iyi oynar. Oliveira oynayacaksa Mertens’in yerine oynamalı. Göbek ikilisi Midtjö ve Torreira olmalı özellikle topsuz oyunda hayaletleri oynayan Yunus ve Kerem ikilisi ile Oliveira’yı göbekte oynatamayız.

Bu takımın potansiyeli çok yüksek ve kalitesi bu ligin üzerinde.

Üç iyi yedek oyuncu ile kadroyu tamamlarız. Umut Bozok, kanat forvet ve yedek stoper…

Aslında Gomis, Seferovic ikili forveti fena değildi. Seferovic bir nebze olsun rahatladı, hatta net bir pozisyona da girdi. Sağ ayağını kullanmış olsaydı, tabelayı da değiştirebilirdi. Mertens'i daha erken oyuna alıp, Kerem'i çıkarması gerekiyordu. Yunus'u kenara alarak hata yaptı.

Takimdaki oyuncularin geçen sene nerede ne performansı verdiğinden biir haber olduğunu düşünüyorum. Kendisi analiz etmek için vaktinin olmadigini yanindakilerden bilgi aldigina kendimi inandırmaya başladım.

Yoksa zaman zaman farkli zamanlarda oynayan totalde 4 tane oyuncuyu bu derece yanlış değerlendiremez kimse.
Bahsettiğim oyuncu listesi şunlar.
Yunus
Kerem
Bay
Cicaldau
Bunların hepsi ofansif denenip sekillendirilecek oyuncular. Barışı 45 dakika bek deneyip üstünü çizmesi bile başlı başına soru işareti.
Cicaldaudan 6 yaratmaya çalışması soru işaretini ikiye çıkarıp yunus ve keremi çizgiye çekip kanat oynayin diye diretmesi kendi kredisini bitirir.

Morutana şans bile tanımadı herif. Akhisarda sinekten yağ çıkaran herif eline verilen onca imkanla kol bozuk kıvamina geliyorsa bazı şeyleri daha en başında tartışmak hatalara en başınds dur demek gerekiyor diye düşünüyorum..
Niye kasımpaşa hocası değil de seni seçtiler diye oturup bir düşünmek lazım.

Ne olursa olsun oliviera’nin saha da kalmasi gerekiyor bana göre

Takim da kilit pas atacak en önemli oyuncu oliviera

Onun disinda risk alan oyuncu yok genel de yan pas yapiyoruz
442 sistemi onu çok yordu. Sol iç oynadığı için hücumu da hep sola yıkmaya çalıştık. Yunusu hiç ama hiç kullanamadık bu yüzden.

3 puan gittikten sonra sabaha kadar konussan ne olacak?twitterda alay konusuyuz.haftaya işler düzelir mi,sanmıyorum.rakiplerin puan kaybetmesini beklemekten,2-3 haftada bir kazanmamızdan baska bir beklentim yok okan gidene kadar.olmayacagı belli

Önemli olan kaybetmeyi alışkanlık haline getirmememiz lazım. Biraz daha izleyelim. Terim ve Torrent dönemleri gibi olmaz umarım. Daha herşey çok yeni. Takım oturmadı, hatta transfer tamamlanmadı.
Şimdi oturup neyin eksik, neyin yanlış gittiğini incelemeleri lazım. Şu an hocayı linç etmek hiç hayrimiza olmaz.

İnanılmaz yorumlar var. Özellikle yediğimiz golü değişikliğe bağlayanları tebrik ediyorum. Karşımızda top oynatmamaya odaklı bir Anadolu takımı vardı, tamamen bireysel bir hatadan da gol attılar bu kadar. Eleştirilmesi gereken bal yapmayan arı durumu bence ama geçen seneki kadar da fecaat bir durum yok ortada. Ortalığı ateşe vermenin gereği yok

Geri
Üst Alt