Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önde baskıda 2.ymişiz. Maç izlerken hiç öyle gelmiyor yaw

Kardesim sen bela misin ya nelsson konusundaki trolluklerin yetmedi mi her konuda ayri ayri nasil pisletirim etrafa diye mi dusunuyosun cidden tum gun yaZihinsel buraya da gelmiş![]()
Akhisardayken fbyi yeniyodu genellikleTrabzonspor kader maclarindan biri olacak kendisi icin. Yenilsek gönderilecek anlaminda degil, büyük macta ne yapacak ve takim nasil oyniyacak onu merak ediyorum.
Üc mac genelde kapali takimlara karsi oynadik, bakalim hücüm futbolu seven ts karsi nasil oyniyacagiz. Gercek notu bu macta alacak okan benden. Yanlis hatirlamiyorsam basakta büyüklere karsi cok bir basarisi yoktu kendisinin.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şampiyon oldukları sezon hatırladığım maçlarından, Arda'nın kulübe de olup el öpmeye geldiği maçta bizi yenip gitmişlerdi, rövanş onların sahasında berabere bitmişti. BJK'yi de Sergen'in ilk maçlarından biriydi (sanırım net skorla) yenmişlerdi.Trabzonspor kader maclarindan biri olacak kendisi icin. Yenilsek gönderilecek anlaminda degil, büyük macta ne yapacak ve takim nasil oyniyacak onu merak ediyorum.
Üc mac genelde kapali takimlara karsi oynadik, bakalim hücüm futbolu seven ts karsi nasil oyniyacagiz. Gercek notu bu macta alacak okan benden. Yanlis hatirlamiyorsam basakta büyüklere karsi cok bir basarisi yoktu kendisinin.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emir kipiyle konusamazsin!Geçen maç ilk yarıdaki rezaleti görmek istemiyorum
Sana inanıyor ve güveniyorum
Takımın konsantrasyonunu sağla
Gevşeklik peşinde olan heriflere neşteri vur