Çizgide etkili olan Kerem ve Yunus'u içeri oyun kurulumunda etkili olabilen bekleri de içerde oynatması şimdiye kadar eksi yazıyor hocaya, şunu bir değiştirse daha etkili olacağız gibi geliyor.

Önde baskıda 2.ymişiz. Maç izlerken hiç öyle gelmiyor yaw

Burada oran yanıltabilir. Rakamlar önemli. Yani 7 kere baskı yapmışsındır 5 kez başarılı olmuşsundur ama başka bir takım bunu 27 kez yapmıştır 20 kez başarılı olmuştur.O yüzden maçı izlerken öyle gelmemesi normal.

Kendisini elestirdim hatta kucumsedimde su kendisini yemeye calisanlari gordukce ne olursa olsun savunasim geliyo ne teeim lobisiymis la abv olum ya adam basarili olcak diye odunuz kopuyo

Alginiz batsin

Sayin hoca sahada uc mac ust uste yag gibi akalim da kendimize gelelim lutfen

Trabzonspor kader maclarindan biri olacak kendisi icin. Yenilsek gönderilecek anlaminda degil, büyük macta ne yapacak ve takim nasil oyniyacak onu merak ediyorum.

Üc mac genelde kapali takimlara karsi oynadik, bakalim hücüm futbolu seven ts karsi nasil oyniyacagiz. Gercek notu bu macta alacak okan benden. Yanlis hatirlamiyorsam basakta büyüklere karsi cok bir basarisi yoktu kendisinin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20220823_080728.webp

Trabzonspor kader maclarindan biri olacak kendisi icin. Yenilsek gönderilecek anlaminda degil, büyük macta ne yapacak ve takim nasil oyniyacak onu merak ediyorum.

Üc mac genelde kapali takimlara karsi oynadik, bakalim hücüm futbolu seven ts karsi nasil oyniyacagiz. Gercek notu bu macta alacak okan benden. Yanlis hatirlamiyorsam basakta büyüklere karsi cok bir basarisi yoktu kendisinin.

Akhisardayken fbyi yeniyodu genellikle

Şampiyon oldukları sezon hatırladığım maçlarından, Arda'nın kulübe de olup el öpmeye geldiği maçta bizi yenip gitmişlerdi, rövanş onların sahasında berabere bitmişti. BJK'yi de Sergen'in ilk maçlarından biriydi (sanırım net skorla) yenmişlerdi.

terimtaparlara
Lobicilere
Algıcılara
Yiyicilere
Kincilere
Adamcılara inat

Arkandayız hocam!!

Geçen maç ilk yarıdaki rezaleti görmek istemiyorum
Sana inanıyor ve güveniyorum
Takımın konsantrasyonunu sağla
Gevşeklik peşinde olan heriflere neşteri vur

Alanya maçına kdr saglıklı bi yorumda bulunmak zor.

Çizgiye inme sevdasından vazgecmesi lazım şimdilik sadece bunu söyleyebilirim

pozisyon üretme konusunda ciddi sıkıntı yaşadık ümraniye maçının 2. yarısını saymazsak, onun dışında 3 haftalık performansımız iyi zaten ama diğer büyükler de aksadıkları birer maç dışında iyi başladı o hoş olmadı

Geri
Üst Alt