Farkındalığı ve tespitleri gayet iyi bence. Politik davranmayıp çatır çatır konuşmasını da beğeniyorum. Yönetiminden teknik ekibine, teknik ekibinden takım kadrosuna bu kadar değişiklik yaşanan ortamda belli aksaklıklar olacaktır. İşin doğası bu. Maç sırasında duygusal tepkiler veriyorum ben de ama biraz tanımak lazım. 1-2 aya bambaşka şeyler konuşuyor oluruz muhtemelen. Ha olmazsa olmuyor deriz ama şu ana kadar öyle bir done yok.

Hocamizin en buyuk gözle görülür artısı ekibi yillardir biktigimiz yan pas geri pas zicmigindan kurtarip surekli ileriye doğru oynatmaya çalışmasıdır. Torreyra ve mitzöyü beraber oynatma şansına erişip rakipleri orta sahada ezdigimizde ve sol tarafta topa bomba muamelesi yapmayıp ayağında top tutup pas verebilen adamlara kavustugumuzda rakipleri mahveden bir ekip izleyebiliriz.

Yalnız şöyle bir etki var 60'dan sonra oyundan düşmüyoruz. Golün geç gelmesi elbette kötü ama bu da oyundan düşmediğimizi gösteriyor. Bence bu önemli bir artı.

Gol sorununu çözdüğünü an hocaya eleştirilerin büyük bir bölümü kesilecek. Fakat 3 maçta 1 gol yememiz de güzel bir olay.

Evet, gol yine son dakikalarda geldi ama özeti tekrar izledim, çok gol kaçırmışız. Yazık olacakmış maça. Bu arada Oliviera iyi frikik atıyor. İkinci kez direkten döndü...Eksiklerin giderilmesiyle bu takım çok daha iyi olacaktır. Devam Hocam.

Yonetime benim yerli oyuncularim ne olacak diye sormali. Bununla birlikte neden surekli 30+ yildiz pesinde kostugumuzu sormali.

Kadro muhendisligi 0 adamin.

soyunma odasında marcaoyu görüntülü ara watsaptan ve telefonu kereme ver.
gerisini son gerçek kaptan (k) halleder

ya takimin bölgeleri birbirinden cok uzak kaliyor, bu sekilde oyuncular cok daha fazla kosmasi gerekiyor hele ilerde top kayibi yaparsak takim pert oluyor. Bu Kadro ile bu oyun bence hocaya yazar

bu gidişle 15 eylülde(belgeselin yayınlanacağı gün) yerini fatih terim'e bırakır

Adam çıkılması gereken en ideal 11'le çıktı ama neresinden tutsan elinde kalıyor.. Sefer - Kerem ortada yok.. PVA topa dokunmaktan aciz.. Mertens'in kaçırdığı gol ortada ki o golü atsa takım daha iyi kontra ataklar bulacak.. :(

Geri
Üst Alt