Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.734
- 90.367
- 5.003
Santrafor ve kanat aldır hocam... Ayrıca ben de Terim tayfası gibi hoca mı girip atsın demeyi de ihmal etmeyeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi oyuncu gormemek icin kor olmak lazim..sen polyanna olmaya devam et
Bu kısır döngüler yerli oyuncularımızın mental kırılganlığıyla direkt ilişkili bence. Hem Kerem hem Yunus çabuk küsüyorlar oyun içinde.Pozisyon vermiyoruz bu yüzden gol yemiyoruz
Hucum da ise net pozisyonlar buluyoruz ama atamiyoruz bitiricilik konusunda sorun yasiyoruz
Yoksa hucum aksiyonlarinda bir problem yok,her mac net pozisyonlar buluyor takim
Hocanin da dedigi gibi alinacak farkli bir galibiyet özgüven olarak da iyi duruma gelmemizi saglayacak
random bir futbol oynandığını mı düşünüyosun üstatşampiyon oluruz olmayın hocam da her hafta benim neden yabancı hoca takıntım oluştuğunu bana tekrar hatırlattın
1 hiçbiriniz fizik çalışmaktan anlamıyorsunuz
2 taktiksel yeniliğe tamamen kapalısınız
umarım değişir ve gelişirsin
random bir futbol oynandığını mı düşünüyosun üstat
ben de öyle düşünüyorum üstat. medyada sürekli yıldız ismi duyunca da pek bi şey değişmeyecek gibi diyorum kendi kendime. ben bi emare göremiyorum malesef. istiyorum ki bir yapıya bürünelim artık, ona göre oyuncu alalım vs vs vs...hücum tarafı şu ana kadar öyle