Takimda kalmak istiyorsan artik su takimi kompakt oynatmayi ögret, her hattin arasinda ucurum.var ucurum ikinci yari bir sahne gözüme carpti, önde forvet ve iki kanat oyuncu ve topu orta sahanin cizgi üzerinde tasiyan orta saha oyuncumuz vardi , digerleri ortalikta bile yoktu. Ve genelde bu sekilde oynamaya calisiyoruz veya uzun top sisiriyoruz. Sefer sanki kafa top canavari mis gibi, her kaybettimiz top kalemize tehlike olarak geri döndü yetmemis gibi oyuncular asiri yoruluyor, bundan dolayi her hafta bir sakatlik yasariz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasıl bir oyun seni mutlu etti ben anlamadım hocam. Oyun göremedik sahada çünkü. Tamamen bireysel oyuncuların yarattığı 2-3 pozisyon dışında bir şey yapmadık. Trabzonun kalecisi genç ilk maçına çıkıyor şut atamadık doğru düzgün

demek ki Fatih terim olmak o kadarsa basit değilmiş ???

Bundna sonraki haftalarda daha başarılı olacağına sonsuz inancım olduğunu söylemek isterim.

Pozisyon vermiyoruz bu yüzden gol yemiyoruz

Hucum da ise net pozisyonlar buluyoruz ama atamiyoruz bitiricilik konusunda sorun yasiyoruz

Yoksa hucum aksiyonlarinda bir problem yok,her mac net pozisyonlar buluyor takim

Hocanin da dedigi gibi alinacak farkli bir galibiyet özgüven olarak da iyi duruma gelmemizi saglayacak

Savunmada iyiyiz ama bunun sebebi kendisi mi yoksa orta sahanin artik bos olmamasi mi bilmiyorum. Hem Oliveira hem Torreira hem Midtsjø savunmada iyi hatta bugun Berkan bile iyiydi. Mertens acayip adam kovaliyor sahada vs. Ama yine de hocaya ragmen iyilesme diye bir durum olamayacagi icin buradan bir arti yazdim kendisine. Kanatlara da (ozellikle Kerem'e) savunmayi ve presi ogretirse tamamdir

Bunun disinda hucum organizasyonlari, sahaya dagilim ve yerlesim, takim boyu vs. fecaat. Rastgele oynaniyor. Tam Abdullah Avci ekolunden bir hoca gibi gorunuyor maalesef

Pozisyon vermiyoruz bu yüzden gol yemiyoruz

Hucum da ise net pozisyonlar buluyoruz ama atamiyoruz bitiricilik konusunda sorun yasiyoruz

Yoksa hucum aksiyonlarinda bir problem yok,her mac net pozisyonlar buluyor takim

Hocanin da dedigi gibi alinacak farkli bir galibiyet özgüven olarak da iyi duruma gelmemizi saglayacak
Bu kısır döngüler yerli oyuncularımızın mental kırılganlığıyla direkt ilişkili bence. Hem Kerem hem Yunus çabuk küsüyorlar oyun içinde.

Değişiklikleri doğruydu. Yalnız Barış Alper Yılmaz'ı daha erken oyuna alabilirdi. Yunus bayağı yorulmuştu çünkü. Sergio çok koştu, Berkan'ın hatasız oyunu orta sahayı kaybetmememizi sağladı. Gomis yine iki net pozisyon yakaladı ama bu sefer yararlanamadı. Transfer bitmeden forvet ve kanat bölgesine takviye yapılır umarım.

Seni savunduk ama sen bu topculari oynatabilecek hoca değilsin.Bir tane calişilmis hücum organizasyonu yok.ilk yari sefere 10 tane top atildi hepsi rakipte? Sen oyuncunu hiç izlemedin mi bu herif boyle oynayamıyor diye.Hele ilk yari torreira kosuyor ilerde 3lü ayni yerde topu bekliyor araya kacmak yok duracağı yeri bilmiyor adam???

şampiyon oluruz olmayın hocam da her hafta benim neden yabancı hoca takıntım oluştuğunu bana tekrar hatırlattın

1 hiçbiriniz fizik çalışmaktan anlamıyorsunuz
2 taktiksel yeniliğe tamamen kapalısınız

umarım değişir ve gelişirsin

Yakında oyuncuların hocaya karşı isyan başlatacağını düşünüyorum. Dünya üzerinde hiçbir oyuncu 80 metrede sürekli git gel yapmak zorunda olduğu bir oyunu oynamak istemez. Zaten bu oyuna devam edersek elimizde sağlam oyuncu da kalmayacak.

şampiyon oluruz olmayın hocam da her hafta benim neden yabancı hoca takıntım oluştuğunu bana tekrar hatırlattın

1 hiçbiriniz fizik çalışmaktan anlamıyorsunuz
2 taktiksel yeniliğe tamamen kapalısınız

umarım değişir ve gelişirsin
random bir futbol oynandığını mı düşünüyosun üstat

BAY ve Akbaba’yı 90’da oyuna alırken ne düşündü acaba? Maç bitmiş zaten 5 dakikada ne yapacak bu adamlar? 75-80’de alsa daha fazla şansımız olacaktı belki de.
Fatih Terim’e kızıyordum oyuncu değişikliklerinde gecikiyor diye ama hocam da üzüyor.

hücum tarafı şu ana kadar öyle
ben de öyle düşünüyorum üstat. medyada sürekli yıldız ismi duyunca da pek bi şey değişmeyecek gibi diyorum kendi kendime. ben bi emare göremiyorum malesef. istiyorum ki bir yapıya bürünelim artık, ona göre oyuncu alalım vs vs vs...
okanı seviyorum ama bilmiyorum inş başarılı olur

Geri
Üst Alt