Başka kim vardı ki yedek kulübesinde ? Mertens, Oliveira ve Toreira çok yorulmuştu zaten. Adamların koşmaya mecali kalmadı.
+,
sari kartlari bulunuyordu. kanimca yapilan hamleler dogru idi her yonden.
bastan ise, kerem ile baslamasini istemezdim nacizane.
genel anlamda ,dun takimin sundugu reaksiyon ve aksiyonu begendim.
hoca nin mac ici taktiksel satrancvari hamlelerini ve dokunuslarini olumlu buldum - pozitif etki birakan nuanslar idi...
*penalti da gomis den ziyade sergio ve mertens den birine - kisisel tercihim sergio 'ya kullandirmasini beklerdim -
fatih terim hocamizin dustugu hataya bu mac ozelinde kendisi de dustu, umarim,bundan sonraki maclarda bold sekilde takimin penalticilari 1-sergio ,2- mertens 3 - vs diye yazili sekilde belirtilir kadro icerisinde. . .
son olarak,
kronolojik baglamda - once 0-1 geriye dustuk , sonra golu bulduk 1-1,,,derken 1 kisi eksik kaldik,,, koskoca 2.yarinin tamaminda adeta sahanin tek hakimiydik son anlarda da olsa hak ettigimiz galibiyet golumuze ulastik.
<=> ilk yariyi da begenmeme ragmen, ozellikle 2.yari, ikili,uclu bolgesel presimiz, kaptigimiz veya bastan geriden kurdugumuz toplarla progresive cikislarimizla olgun ataklar gelistirmemiz, devamli istememiz, agresif reaksiyon ve aksiyonu rakibe asiri hisssettirmemiz - adet rakibin hocasinin da oyuncusunun da elini ayagina dolastirip caresizce yanit verememelerine sebep oldu.
burda bir parantez de stada giden *taraftarlarimiza ; bu ustte bahsettigim bold *momentumun bize gectigi *ozellikle 2.yari genelindeki kirilma anlarinda ~takimi adeta harika bir sekilde iteklediler~ yureklendirdiler,,, < hakemin haksiz kararlari da bunda bir diger itici guc idi gozlemledigim kadariyla....
okan hocamiza da yurekten tebrikler. genel oyun, rakibin oyununa hamlesi, 2.yari dokunuslari vs vb toplaminda.
bu tur bir galibiyet bize ozellikle gerekiyordu. camia nin ruhunu ayaga kaldiran bold bir reaksiyon galibiyeti olarak goruyorum bu macin getirisi dolayli .
saygi ve selamlarimla