Bize dün akşamki gibi kırmızı karta rağmen pes etmeyen, sinmeyen aksine daha fazla gol pozisyonları üreten bir takım izlettirdiğin için teşekkürler hocam. Yıllar sonra tekrar Galatasaray maçlarını soluksuz izleme şansı veriyorsun bize, o mücadeleyi, o hırsı, o ruhu tekrardan görebiliyoruz takımda. Daha alacak çok yolumuz var böyle devam...

Gomis'e penaltı attırıyor diyorsunuz da Gomis 10 senedir her takımda geliyor o topun başına bir şekilde.

Adam istatistik için doğmuş 27'de ne ise 37'de o.

İlk 11 tercihi okey, Kerem değişikliği okey ama beğenmiyorum. Tek seferde 3 değişiklik oyunun ihtiyacı olan adamları sahadan almak gibi Fatih Terim nüansları devam ediyor. Mertens - Oliviera çıkacak isimler değildi bana göre. Emre Akbaba girecek isim hiç değildi. Berkan gereksizdi.
Olmayacak gibi hissediyorum.
Başka kim vardı ki yedek kulübesinde ? Mertens, Oliveira ve Toreira çok yorulmuştu zaten. Adamların koşmaya mecali kalmadı.

Oliveira veya Mertens olabilir penaltıcımız Icardi sahada değilse.
Penaltıyı alan Mertens kullanmalıydı bence dün. Genel olarak serbest vuruşları ve frikikleri Oliveira kullanıyor zaten. Hepsini Oliveira kullansın diyenlere de saygı duyarım. Mertens'in penaltıları da iyidir

İlk 11 tercihi okey, Kerem değişikliği okey ama beğenmiyorum. Tek seferde 3 değişiklik oyunun ihtiyacı olan adamları sahadan almak gibi Fatih Terim nüansları devam ediyor. Mertens - Oliviera çıkacak isimler değildi bana göre. Emre Akbaba girecek isim hiç değildi. Berkan gereksizdi.
Olivieranin kosacak hali kalmamisti, bide sari karri vardi. Tetikte bekliyen hakem varken cikarmak dogruydu.

Orta'ya bayagi direnc getirdi Berkan, surekli kenara gelip pres yapti rakibe dondurmedi. Cok onemliydi bu yaptigi.

Mertensde yoruldugu belliydi, kontrada hiza ihtiyacimiz vardi.

Başka kim vardı ki yedek kulübesinde ? Mertens, Oliveira ve Toreira çok yorulmuştu zaten. Adamların koşmaya mecali kalmadı.
+,

sari kartlari bulunuyordu. kanimca yapilan hamleler dogru idi her yonden.
bastan ise, kerem ile baslamasini istemezdim nacizane.

genel anlamda ,dun takimin sundugu reaksiyon ve aksiyonu begendim.
hoca nin mac ici taktiksel satrancvari hamlelerini ve dokunuslarini olumlu buldum - pozitif etki birakan nuanslar idi...

*penalti da gomis den ziyade sergio ve mertens den birine - kisisel tercihim sergio 'ya kullandirmasini beklerdim -
fatih terim hocamizin dustugu hataya bu mac ozelinde kendisi de dustu, umarim,bundan sonraki maclarda bold sekilde takimin penalticilari 1-sergio ,2- mertens 3 - vs diye yazili sekilde belirtilir kadro icerisinde. . .

son olarak,
kronolojik baglamda - once 0-1 geriye dustuk , sonra golu bulduk 1-1,,,derken 1 kisi eksik kaldik,,, koskoca 2.yarinin tamaminda adeta sahanin tek hakimiydik son anlarda da olsa hak ettigimiz galibiyet golumuze ulastik.

<=> ilk yariyi da begenmeme ragmen, ozellikle 2.yari, ikili,uclu bolgesel presimiz, kaptigimiz veya bastan geriden kurdugumuz toplarla progresive cikislarimizla olgun ataklar gelistirmemiz, devamli istememiz, agresif reaksiyon ve aksiyonu rakibe asiri hisssettirmemiz - adet rakibin hocasinin da oyuncusunun da elini ayagina dolastirip caresizce yanit verememelerine sebep oldu.

burda bir parantez de stada giden *taraftarlarimiza ; bu ustte bahsettigim bold *momentumun bize gectigi *ozellikle 2.yari genelindeki kirilma anlarinda ~takimi adeta harika bir sekilde iteklediler~ yureklendirdiler,,, < hakemin haksiz kararlari da bunda bir diger itici guc idi gozlemledigim kadariyla....

okan hocamiza da yurekten tebrikler. genel oyun, rakibin oyununa hamlesi, 2.yari dokunuslari vs vb toplaminda.

bu tur bir galibiyet bize ozellikle gerekiyordu. camia nin ruhunu ayaga kaldiran bold bir reaksiyon galibiyeti olarak goruyorum bu macin getirisi dolayli .

saygi ve selamlarimla

Olivieranin kosacak hali kalmamisti, bide sari karri vardi. Tetikte bekliyen hakem varken cikarmak dogruydu.

Orta'ya bayagi direnc getirdi Berkan, surekli kenara gelip pres yapti rakibe dondurmedi. Cok onemliydi bu yaptigi.

Mertensde yoruldugu belliydi, kontrada hiza ihtiyacimiz vardi.
Okan hocamin arkasinda olman okanci tayfayı daha güçlü kılıyor mehmetcim.

Bi halt oynamadık yine mücadele ve iyi oyun farklı şeyler he mükemmel mücadele ettik o ayrı çünkü hakem damarımıza bastı

Diğer maçlardan farklı olarak gözlemlediğim pvayı geride konumlandırıp boeye serbestlik vermiş,ilk dakkalar yunus topu alıyodu kanatta boey önde koşu atıyodu,pvanın son hamlelerinin ve paslarının fecaat olduğunu biliyoruz o yüzden doğru karar olmuş(buna rağmen yine çok pas hatası yaptı gerçi pva oda ayrı dava)

Diğeri ise ft gibi uyanıklık yapıp hakeme dalıp olay çıkarmadı bu +

En önemli ve olumlu taraf ise kırmızıdan sonra toreirayı stopere çekseydi osyı vermişti rakibe onu yapmadı,pvayı çekti ve takımın yıldızı olduğunu düşünen keremi solbeke koyması günün en müthiş olayı ve mesajıydı

Dün büyük takım enerjisini aldık yıllar sonra 10 kişi ligin iyi ekiplerinden birini yendik. Üstelik ne üzerimize gelebildiler nede ezildik futbol olarak. Son dakikaya kadar galibiyeti hedefledi Okan. Arkadaş bi destek olalım zaten kimsenin babasının oğlu değil Okan hoca kötüyse en hızlı bizim taraftar kötü diyor zaten.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Maç sonu açıklamadan kaçmak için kendini attırmadığı ve takımın başında kaldığı için bile alkış hak ediyor Okan Hocam

En son ne zaman 1-0dan maç çevirdik hatırlamıyorum
En son ne zaman dominant oynadık hatırlamıyorum gerçekten

Maçı kurtarmak için Babel, Ömer B, Oğulcan, Feghouli girmedi, 2si kadro dışı 2si şut zaten bunların

Hakkını verelim 10 kişi kaldıktan sonra oyunu iyi tuttu ve baskı yememize izin vermedi.
Hakemin yaptıklarına rağmen oyuncuları devre arası iyidir motive etmiş

Ancak daha organize ve yerleşik bir futbol oynarsa ilk yarıdan 3-0 yapıp hakeme de malzeme vermeyecektik.
Şu dandik ligde ıkına ıkına gol aramak hocaya yazar

Hakeme küfür etmekten maçı izleyemediğinizi düşünüyorum. 10 kişi kalmış takımda Sergio'nun bir ara yanındaki adama pas atamayacak seviyede yorgun olduğunu, Mertens'in ise en son eforunu penaltı alırken harcadığını farketmediniz sanırım. Oyuncuyu sadece oyun kapasitesi ile sahada tutmak intihar olurdu. Gol ararken geriye koşamamalarından dolayı yiyebileceğimiz bir gol çok farklı şeylere sebep olabilirdi. Torreira bile bir önceki maçta 70. dk dan sonra yorulduğunu kendisi açıklamıştı. Alınan oyuncular 90 dk o tempoyu kaldırabilecek olsa zaten Okan Hoca çıkarmazdı hiçbirisini.

Ben oynattığı oyunu derli toplu buluyorum ilk günden beri. Bir tek Giresun maçında hata yaptı, 45'te çift santrafora dönerek. Onun dışında genel anlamda takımın sahadaki duruşu gayet iyi. Özellikle saha yerleşimi ve pres zamanlamaları çok iyi. Antep maçında ise gerçek manada beklediğimiz oyuna yaklaştık. Ön tarafta oyuncu kalitesi yükselirse işte o zaman çok çok daha heyecan verici bir takım oluruz diye düşünüyorum. Tek eksiğimiz ön taraftakilerin yetersizliği. Bilhassa kanatlar.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray ruhu yeniden canlanıyor !

IMG_20220906_133316.webp

fatih hoca takımı ile bu takım arasındaki fark alan parselizasyonu ve yerleşim

burada oyuncu kalitesi ve bilgisi de etkili tabi ama hoca da baya iyi tutturmuş orası

Geri
Üst Alt