Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Terim ve Torrent in futbolundan sonra bal yapan arı. Tebrikler Okan hoca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ hakemleri geçemedikTeşekkürler hocam sadece şans yanında değildi bugüne kadar. 6 maçta 5 yapabilirdik çok rahat bir türlü top direkleri geçemedi.
Şimdiye kadar takımda ilerleme görmediğim tek nokta hücumdaki plansızlık. Bireysel yeteneklere fazla bağımlıyız. Bunu çözdüğümüz anda çok rahatlayacağız.
Senin bir yerli teknik direktörü savunman gözlerimi yaşartıyor.tam tersi değil mi
son 2.5 maçtır baya varyasyon görüyoruz
Deplasmanda 4 maç 3 galibiyet 1 beraberlik.
Deplasman fobisini hobiye çeviren Okan hocadan razıyız.
Senin bir yerli teknik direktörü savunman gözlerimi yaşartıyor.
ben tam tersini düsünüyorum. eskiden ilerdi cogalamazken, baski kuramazken, ceza sahasina sadece 1 oyuncu sokarken simdi cümbül cemaat rakip alanda top gezdiriyoruz, dün acayip bunalttik kasimpasayi 6-7 tane atabilirdikOyun anlamında değişen durumların hocadan çok oyuncu kalitesinin değişmesiyle alakası olduğunu düşünüyorum. Şu ana kadar Okan dokunuşu olarak gördüğüm tek şey Ömer - Taylan - Oğulcan gibi isimlerle yolları ayırma kararı. Sadece potansiyelleri bıraktı yerli rotasyonunda.
Okan'ın, Torrent > PVA - Berkan örneğindeki gibi herhangi oyuncuya taktiksel anlamda ekstra bir şey kattığını şimdilik göremedim ama 1 ay sonra herkes birbirine alışınca görebiliriz. Bu haftaları tamamen hazır olana kadar "ne kadar az puan kaybı o kadar iyi" haftaları olarak görüyorum.
Senin bir yerli teknik direktörü savunman gözlerimi yaşartıyor.