Okan hocanın yaptığı en güzel iş defansta topu sağa sola çeviren adamlar yerine ileriye doğru oynayıp rakibi 3. bölgeye hapseden bir takım yaratmasıydı. Yan pas yerine rakip ceza sahasına 40-50 defa giriyoruz ilerleyen dönemler meyvesini almaya başlarız.

Sıkıcı ve tatsız galibiyetlerden sonra iki maçtır rakibi ısıran ve oyunu isteyen, özellikle üçüncü bölgede çok arzulu bir Galatasaray izlemeye başladık.
Galibiyetler ve mağlubiyetler süreç içinde tabi ki olacak fakat Galatasaray'da girenin çıkanı aratmadığı, 90 dakika maç konsantrasyonunu koruyan ve futbol oynamaktan mutlu olan oyuncular oynadıkça mutlaka başarı gelecektir. Henüz evet diyemiyorum fakat Okan yanlış yolda da gitmiyor bence.

Şimdiye kadar iyi gidiyor.
Paranoyak ve problem arayan bir kişilik olduğum için bu kadar isimli ve iyi futbolcuların egosunu nasıl yönetecek onu merak ediyorum

Deplasmanda 4 maç 3 galibiyet 1 beraberlik.

Deplasman fobisini hobiye çeviren Okan hocadan razıyız.

1662963911827.webp

Okan hocam stoperler ve kaleci arasındaki bitmek bilmeyen paslaşmalara tamamen son verdi.

Sıkıcı ve verimsiz futbola tepki olarak top oynatıyor resmen.

Şak şak rakip kaleye akıyoruz, 40 kez rakip ceza sahasında topla buluştuk. Son 2 sezonun rekoru.

Keyifli maçlar izliyoruz, bahane dinlemiyoruz, özeleştiri yaptığını görüyoruz, eksiklerini belirtip önlem alıyor.

2011-2012 den sonra en keyif aldığımız sezon olacak ve Okan hocayla şampiyon olacağız! En büyük başarı ise Avrupada seneye gelecek inşallah

Uzun top olayini bitirmesi iyi oldu ama hala takimin oynadi boy mesafesi malesf cok uzun, yani her bölge bir birinden fazla kopuk ve bundan dolayi da rakip takimlar cok kolay orta sahamisi geciyorlar, okan insallah buna da bir care bulur da takimi daha kompakt oynatmayi ögretir, yoksa bu sekilde gereksiz sekilde fazla kosmasi gerekiyor oyuncularin. Bunu yapabilirse yeni bir yenilmez armada olusabilir

Hocam kaç gün izin vermiş belli oldu mu

Her şey için teşekkürler hocam. Galatasaray deyince bizim aklımıza gelen bu, son 3 sezondur izlediğimiz şey değil.

Oyun anlamında değişen durumların hocadan çok oyuncu kalitesinin değişmesiyle alakası olduğunu düşünüyorum. Şu ana kadar Okan dokunuşu olarak gördüğüm tek şey Ömer - Taylan - Oğulcan gibi isimlerle yolları ayırma kararı. Sadece potansiyelleri bıraktı yerli rotasyonunda.

Okan'ın, Torrent > PVA - Berkan örneğindeki gibi herhangi oyuncuya taktiksel anlamda ekstra bir şey kattığını şimdilik göremedim ama 1 ay sonra herkes birbirine alışınca görebiliriz. Bu haftaları tamamen hazır olana kadar "ne kadar az puan kaybı o kadar iyi" haftaları olarak görüyorum.

Okan hocam bazen radikal kararlarda almak gerekir takimin daha iyi olması için bunun ilk örneği muslerayi kesmek olabilir.
İkinci olarak Kerem 2 gol de atsa kasimpasaya bence o kanat hala işlemiyor.
Oyuncular bireysel birseyler yapmak istiyor yunus ve kerem pas verseler doğru zamanda yada doğru hızda kasimpasayi ilk yarıda 5 lerdik.
Duran toplarda hem hücumda hem defansta sıkıntı devam ediyor buna çalışmak gerek acilen .
Seferovic i kesip gomis oynatmasi doğru bir karar devam etmeli .
Bakalım mata ,Yusuf ve icardi gelince de musleradan vazgeçemeyecek mi ?

Oyun anlamında değişen durumların hocadan çok oyuncu kalitesinin değişmesiyle alakası olduğunu düşünüyorum. Şu ana kadar Okan dokunuşu olarak gördüğüm tek şey Ömer - Taylan - Oğulcan gibi isimlerle yolları ayırma kararı. Sadece potansiyelleri bıraktı yerli rotasyonunda.

Okan'ın, Torrent > PVA - Berkan örneğindeki gibi herhangi oyuncuya taktiksel anlamda ekstra bir şey kattığını şimdilik göremedim ama 1 ay sonra herkes birbirine alışınca görebiliriz. Bu haftaları tamamen hazır olana kadar "ne kadar az puan kaybı o kadar iyi" haftaları olarak görüyorum.
ben tam tersini düsünüyorum. eskiden ilerdi cogalamazken, baski kuramazken, ceza sahasina sadece 1 oyuncu sokarken simdi cümbül cemaat rakip alanda top gezdiriyoruz, dün acayip bunalttik kasimpasayi 6-7 tane atabilirdik

antep macinda 10 kisi kalmasaydik o mac da farka gidebilirdi

komple mantalite degisti, hizli ve direk sonucu hedefleyen oyun anlayisi, kaptirilan toplarda da direk pres

kendi oynadigi futbolu takimina oynatiyor :)

Geri
Üst Alt