Alican Bozok
10 Numara!
- 15 Temmuz 2010
- 14.086
- 428
- 1.548
Fena kadro kurulmadı ama insan gibi rahat kazandığımız maç yok. Aptal puan kayıpları da oluyor. Bilemiyorum nereye gidiyor bu iş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duran top demiskene, kim gelirse gelsin ilginc bir sekilde misal korner atislarinda hic bir ilerleme yok, antremanda hic mi duran top calismasi yapilmiyor merak ediyorum.Pek olumsuz konusmak istemiyorum ama, ilk 8 haftadan itibaren oyuna 0 katkisi var.
oyun seti goremiyoruz
hucumde naptimiz belli degil
duran toplar zaten rezalet
boyle devam ederse, isi cok zor.
Duran top demiskene, kim gelirse gelsin ilginc bir sekilde misal korner atislarinda hic bir ilerleme yok, antremanda hic mi duran top calismasi yapilmiyor merak ediyorum.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Saçma sapan iş rakip 10 kişi zaten kanatları bize bırakmışlar. 5 kişi ceza sahalarının içinde 4 kişiyle hücum yapıyorlardı.Ben bu olayi biraz terimin son dakikalar kala stoperleri forvet olarak kullandi hareketine benzettim amac neydi acaba? Orta sahayi rakibe bos birak ve hücüm hattini sözde güclendir, ne hücüm edebildik ne defans. Bu tür kararlar panik ile yapiliyor heralde.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alakası yok bahane uydurmayalimyerli hususunda pek kızamıyorum
alternatif yok.
gönderdiğimiz oyuncular kalsaydı dahi çok bir şey değişmeyecekti.
Niye denesin gol mu atalimOkan hocayı anlamak çok mümkün değil.
Sol ayaklı yunus sürekli sola çekip gereksiz şut çeker, sağ ayaklı kerem sürekli sağ çekip gereksiz şut çeker.
Yaa hocam belki de bizim ihtiyacımız bu arkadaşları ters kanatlarda oynatıp, gereksiz şutları yerine sıfırdan içeri orta yapmalarını sağlamaktır? En azından maçın içinde bi 20dk densen bu taktiği nasıl olur?
Guzel bir yazi olmus ustat eline saglikŞimdi sakin kafayla bakarsak, bence kötü değiliz. Tamamen yeni bir takım için kağıt üzerinde istatistikler gayet iyi. İlk maçlara göre ilerleme de mevcut. Hocanın kafasındaki oyun planı nispeten işliyor, topu ceza sahasına getirme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz. Bu maçta mesela orada 43 kez topla buluşmuşuz, normal şartlarda en az 1 gol atmak için fazlasıyla yeterli bir sayı. Farklı şeyler denemiyor diye kızılıyor ama bugün Dubois ilk kez sol bekte başladı, Mertens 25dk forvet oynadı mesela.
Hoca yönünden eksiklerimiz, bazı maçlarda oyun planına uygun kadro seçimi yapılmaması ve daha da sıkıntılı olan oyuna yapılan müdahaleler. Bugünkü maçta hiçbir pozisyon ile oynamayıp oyuncu değişiklikleri ile hücuma dönük takım kurmuş olsak üç puanı alırdık. Bir de Yunus ile Kerem'e gereğinden fazla sabır gösterilmesi var. Çoğu maçta ilk 11 başlatmak zorundayız kabul ediyorum ama bugün Yunus mesela en fazla 50dk oynardı.
Ek olarak rakiplerden FB'ye bakıyorum mesela, tamamen tempo üzerine kurulu bir oyun sistemleri var. Rakipten az gol şansı bulup daha fazla attıkları maçlar var. Kontrol ettim şimdi, ADS ile yaptıkları maçta xG'ler ADS lehine 1.93 vs 2.49 ama maç sonucu 4-2Rennes maçında Rennes lehine 1.89 vs 1.36 ama maç sonucu 2-2
Bu böyle nereye kadar sürer meçhul. Bizim bu maçta 1.92 çıkmış, gol yok. Şanssızlık mı beceriksizlik mi bilemiyorum. Kadrodaki belirsizlik ve formsuzluk da çok etkiliyor tabi. Icardi yok, Sefer şüpheli, Gomis tek devrelik. Yunus ile Kerem de formsuz olduğu zaman zaten senin gol yükünü çekecek kişilerin %80'i kayıp oluyor. Şöyle en azından herkes fit haldeyken birkaç maç üst üste oynatabilmek lazım.
Sonuç olarak hemen kesip atmadan destek vermek gerektiği kanaatindeyim, zaten olur da yarıştan koparsak ilk giden hoca olacak belli. Bunu hızlandırmaya çalışıp Okan hocanın kafasını meşgul etmeye veya artık eskide kalması gereken eski hocalara dilenmeye gerek yok.
Şimdi sakin kafayla bakarsak, bence kötü değiliz. Tamamen yeni bir takım için kağıt üzerinde istatistikler gayet iyi. İlk maçlara göre ilerleme de mevcut. Hocanın kafasındaki oyun planı nispeten işliyor, topu ceza sahasına getirme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz. Bu maçta mesela orada 43 kez topla buluşmuşuz, normal şartlarda en az 1 gol atmak için fazlasıyla yeterli bir sayı. Farklı şeyler denemiyor diye kızılıyor ama bugün Dubois ilk kez sol bekte başladı, Mertens 25dk forvet oynadı mesela.
Hoca yönünden eksiklerimiz, bazı maçlarda oyun planına uygun kadro seçimi yapılmaması ve daha da sıkıntılı olan oyuna yapılan müdahaleler. Bugünkü maçta hiçbir pozisyon ile oynamayıp oyuncu değişiklikleri ile hücuma dönük takım kurmuş olsak üç puanı alırdık. Bir de Yunus ile Kerem'e gereğinden fazla sabır gösterilmesi var. Çoğu maçta ilk 11 başlatmak zorundayız kabul ediyorum ama bugün Yunus mesela en fazla 50dk oynardı.
Ek olarak rakiplerden FB'ye bakıyorum mesela, tamamen tempo üzerine kurulu bir oyun sistemleri var. Rakipten az gol şansı bulup daha fazla attıkları maçlar var. Kontrol ettim şimdi, ADS ile yaptıkları maçta xG'ler ADS lehine 1.93 vs 2.49 ama maç sonucu 4-2Rennes maçında Rennes lehine 1.89 vs 1.36 ama maç sonucu 2-2
Bu böyle nereye kadar sürer meçhul. Bizim bu maçta 1.92 çıkmış, gol yok. Şanssızlık mı beceriksizlik mi bilemiyorum. Kadrodaki belirsizlik ve formsuzluk da çok etkiliyor tabi. Icardi yok, Sefer şüpheli, Gomis tek devrelik. Yunus ile Kerem de formsuz olduğu zaman zaten senin gol yükünü çekecek kişilerin %80'i kayıp oluyor. Şöyle en azından herkes fit haldeyken birkaç maç üst üste oynatabilmek lazım.
Sonuç olarak hemen kesip atmadan destek vermek gerektiği kanaatindeyim, zaten olur da yarıştan koparsak ilk giden hoca olacak belli. Bunu hızlandırmaya çalışıp Okan hocanın kafasını meşgul etmeye veya artık eskide kalması gereken eski hocalara dilenmeye gerek yok.
Ek olarak iç sahada Giresun kazasına uğradık. Fikstürün zorluğuna rağmen hiçbir maçta ezilmeden 2+ puan ortalamasındayız. Eleştirilecek şeyler var tabi ama Okan Buruk'la olmayacak anlamı çıkmamalı. Aynı hatalar yapılmasın yeter.80. Dakika dan itibaren yapilan degisiklikler yanlisti bunu hoca da söylemis zaten
Onun disinda gayet iyi oynadik rakip ceza sahasinda neredeyse 50 defa topla bulustuk yani baskili bir oyun oldugunu gösterir bu
8 macta 5 galibiyet 2 beraberlik ve 1 maglubiyet kötü bir istatistik degil ve oyun da gayet iyi
Ayrica bu 8 macin 5’i deplasman 3’ü ic saha yani fikstür dezavantajina ragmen iyi durum da oldugumuzu düsünüyorum
Bu takim sampiyon olacak buna yürekten inaniyorum ve oynanan oyun dan bu isigi aliyorum