Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.089
- 101.306
- 5.238
yok la MT da filan. Dün oynanan maç değil. Dün için bi şey diyemem.3 defa falan topla buluşmuştur anca reis. merhametli ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok la MT da filan. Dün oynanan maç değil. Dün için bi şey diyemem.3 defa falan topla buluşmuştur anca reis. merhametli ol
Hocam lütfen önümüzdeki maç
kaleye Okan'ı
solbeke Emre Taşdemir'i
Stopere de Abdül'ü koy
hata yapsalar bile böyle kalsın çünkü bütün sorun Kerem ve Yunus çıkınca düzeleceğine inanıyor taraftar.
Ben takimin nasıl hücum yapacağını bilmediğini düşünüyorum. Tudor zamanı nasıldı takım görüyorduk Rodriguez ile çizgiye inme defans arkası kosular ,mariano belhanda feguli üçlüsü soldan ve sağdan zorlayıp golü buluyordum.
Şuan net forvet belli değil kanatlar belli değil sol bek belli değil duran topu kullanacak kişi belli değil zaten duran top organizasyonu hiç yok yani takıma teknik direktör dokunuşu olmamış.
Bekler hücumda iyi değillerValla sorun burda değilse demek ki Okan oynatamıyor o zaman renktaş
Çünkü burası dışında aksayan bir mevki göremiyoruz takımda
Golcü demeyin çünkü Icardi’den daha iyisini getiremezsin ve biz bu adamı istanbul maçında 15 dk topla buluşturamadık
Toreira-Midtjö-Oliveira-Mata demeyin çünkü ortasahayı parselliyor adamlar ve ads maçında ortasahayı bozana kadar oyunun hakimiydik
Geçen senelerdeki defanstan topla çıkma sorunundan eser kalmadı
Beklerde de bir sorun yok, hem defans hem ilerde gayet iyiler
Tek olay bu kanatlar atak yaparken ezber dışında hiçbirşey bilmiyor ya da gösterilip çalıştırılmıyor ya da sadece kendilerine oynamaya alışmışlar topla 10 kişinin arasına dalmaya çalışıyorlar sürekli
okan hocama tuzak kuruyor olabilirler kankaBence gayet iyi top oynatti adana maçında ama gecen sene de olan bir gevseklik var takimda. Oyuncular kafalarini veremiyor sanıyorum sahaya. Bunu cozmesi lazim, yunus gibi gecen sene cok iyi şutları olan adam kaleyi bile bulamıyor, kerem rezalet. Mertens gol atamiyor, sefer yerlerde surunuyor. Bu kadar topcu formsuzsa tek kendileri suçlu degildir. Okan buruk, ft gbi kredim var sanmasin, bu kadroya hoca olarak gelmek isteyen coktur.
icardiyi istanbul macında topla bulusturamadık mı ?Valla sorun burda değilse demek ki Okan oynatamıyor o zaman renktaş
Çünkü burası dışında aksayan bir mevki göremiyoruz takımda
Golcü demeyin çünkü Icardi’den daha iyisini getiremezsin ve biz bu adamı istanbul maçında 15 dk topla buluşturamadık
Toreira-Midtjö-Oliveira-Mata demeyin çünkü ortasahayı parselliyor adamlar ve ads maçında ortasahayı bozana kadar oyunun hakimiydik
Geçen senelerdeki defanstan topla çıkma sorunundan eser kalmadı
Beklerde de bir sorun yok, hem defans hem ilerde gayet iyiler
Tek olay bu kanatlar atak yaparken ezber dışında hiçbirşey bilmiyor ya da gösterilip çalıştırılmıyor ya da sadece kendilerine oynamaya alışmışlar topla 10 kişinin arasına dalmaya çalışıyorlar sürekli

icardiyi istanbul macında topla bulusturamadık mı ?![]()
Süper Lig'de geride kalan 8 haftada Galatasaray, ortalama yüzde 59 ile topa en fazla sahip olan, maç başına 18.4 şut ile rakip kaleyi en fazla yoklayan ve maç başına 31'le rakip ceza sahasında topla en fazla buluşan takım konumunda.