Hocam lütfen önümüzdeki maç
kaleye Okan'ı
solbeke Emre Taşdemir'i
Stopere de Abdül'ü koy
hata yapsalar bile böyle kalsın çünkü bütün sorun Kerem ve Yunus çıkınca düzeleceğine inanıyor taraftar.

Hocam lütfen önümüzdeki maç
kaleye Okan'ı
solbeke Emre Taşdemir'i
Stopere de Abdül'ü koy
hata yapsalar bile böyle kalsın çünkü bütün sorun Kerem ve Yunus çıkınca düzeleceğine inanıyor taraftar.

Valla sorun burda değilse demek ki Okan oynatamıyor o zaman renktaş
Çünkü burası dışında aksayan bir mevki göremiyoruz takımda
Golcü demeyin çünkü Icardi’den daha iyisini getiremezsin ve biz bu adamı istanbul maçında 15 dk topla buluşturamadık
Toreira-Midtjö-Oliveira-Mata demeyin çünkü ortasahayı parselliyor adamlar ve ads maçında ortasahayı bozana kadar oyunun hakimiydik
Geçen senelerdeki defanstan topla çıkma sorunundan eser kalmadı
Beklerde de bir sorun yok, hem defans hem ilerde gayet iyiler
Tek olay bu kanatlar atak yaparken ezber dışında hiçbirşey bilmiyor ya da gösterilip çalıştırılmıyor ya da sadece kendilerine oynamaya alışmışlar topla 10 kişinin arasına dalmaya çalışıyorlar sürekli

Ben takimin nasıl hücum yapacağını bilmediğini düşünüyorum. Tudor zamanı nasıldı takım görüyorduk Rodriguez ile çizgiye inme defans arkası kosular ,mariano belhanda feguli üçlüsü soldan ve sağdan zorlayıp golü buluyordum.
Şuan net forvet belli değil kanatlar belli değil sol bek belli değil duran topu kullanacak kişi belli değil zaten duran top organizasyonu hiç yok yani takıma teknik direktör dokunuşu olmamış.

Çok önemli bir şeyi çok güzel özetlemişsin
Diğerleri yine futbolu bilen adamlar ama kanatlar canları be isterse onu yapıyor ve tüm maç boyunca da aynı şeyi yapmaya çalışıyor

Golcü demeyin çünkü Icardi’den daha iyisini getiremezsin ve biz bu adamı istanbul maçında 15 dk topla buluşturamadık
Toreira-Midtjö-Oliveira-Mata demeyin çünkü ortasahayı parselliyor adamlar ve ads maçında ortasahayı bozana kadar oyunun hakimiydik
Tek olay bu kanatlar atak yaparken ezber dışında hiçbirşey bilmiyor ya da gösterilip çalıştırılmıyor ya da sadece kendilerine oynamaya alışmışlar topla 10 kişinin arasına dalmaya çalışıyorlar sürekli
Bekler hücumda iyi değiller
Kanat oyuncuların senin yedeklerdekiler de aynı profildeler, pek bir şey değişmeyecek

Okan'ın geleceğini inat olup olmaması belirleyecek.. Ben onun bu tiyniyette biri olduğunu düşünmüyorum ki olurda Kerem-Yunus ısrarında devam ederse Erdem Timur gibi kafası çalışan yöneticiler var çok şükür.. Yapılacak iş riskli bile olsa Emre Taşdemir-Dubois değişikliği.. Sonrasında Yunus-Rashica değişikliği ki Rashica gerekirse solda oynasın , sağ kanatta da BAY oynasın.. Kerem'den de kurtulalım..

Formsuzluğun çözümü ısrar değildir.

Bazen doğru bildiğini yapman gerekir.

Kariyerini kimseninkine bağlama günün sonunda sadece sen gidersin onlar kalır.

Home Theater Seating DALLAS - moovia®

Bence gayet iyi top oynatti adana maçında ama gecen sene de olan bir gevseklik var takimda. Oyuncular kafalarini veremiyor sanıyorum sahaya. Bunu cozmesi lazim, yunus gibi gecen sene cok iyi şutları olan adam kaleyi bile bulamıyor, kerem rezalet. Mertens gol atamiyor, sefer yerlerde surunuyor. Bu kadar topcu formsuzsa tek kendileri suçlu degildir. Okan buruk, ft gbi kredim var sanmasin, bu kadroya hoca olarak gelmek isteyen coktur.

Bence gayet iyi top oynatti adana maçında ama gecen sene de olan bir gevseklik var takimda. Oyuncular kafalarini veremiyor sanıyorum sahaya. Bunu cozmesi lazim, yunus gibi gecen sene cok iyi şutları olan adam kaleyi bile bulamıyor, kerem rezalet. Mertens gol atamiyor, sefer yerlerde surunuyor. Bu kadar topcu formsuzsa tek kendileri suçlu degildir. Okan buruk, ft gbi kredim var sanmasin, bu kadroya hoca olarak gelmek isteyen coktur.
okan hocama tuzak kuruyor olabilirler kanka

karavana umut!!.webp

icardiyi istanbul macında topla bulusturamadık mı ? :asd:

Biraz denemelere ihtiyaç var hücumda. Aynı formüllerle isimler de değişse üretkenliğin artmadığı açık. Burada hocanın yeteneğinin devreye girmesi gerekir.

Barış Alper girdikten sonra ceza sahasi çizgisine iki top kesti birini Kerem birini yunus kullandı ikisi de kaleyi bulamadı. Bence baris Alper oynamalı Kerem yerine yani Kerem takımdan ilk kesilecek adam olmalı .Yunus da eğer bu şekilde devam edecek ise özellikle iç saha maçlarında emre Taşdemir riskini alıp rashica yada Yusuf oynamalı .
Gomis eleştiriliyor da şunu soran yok şampiyon olduğumuz yıldan beri forvet değişiyor ama sorun forvette değil forvetle topu bulusturamamak Falcao cagne Muhammed andone adem büyük kim gelirse eleştirilecek sorun topu kanatlar ve oyun kurucular forvete zamanında atamıyor bunu gör hocam.

Benim için önemli olan Dünya Kupasından sonra nasıl devam ettiğimiz olacak. Okan Buruk dan beklentim şimdi olduğu gibi Dünya Kupasına kadar olabildiğince çok puan toplayarak devam etmesi

Süper Lig'de geride kalan 8 haftada Galatasaray, ortalama yüzde 59 ile topa en fazla sahip olan, maç başına 18.4 şut ile rakip kaleyi en fazla yoklayan ve maç başına 31'le rakip ceza sahasında topla en fazla buluşan takım konumunda.

Hocama yazar...

Geri
Üst Alt