bizi intere satan adamdi gram para aldirmadan gitmisti neyine sahip cikiyoruz anlamadim, torrent cok daha iyi futbol oynatiyordu! ayrica marcaoyuda sattirmazdi!

Hoca bir çözüm üretimiyor. Her maç aynı kadro ile oynadığımız için herkes bize göre hazirligini yapıyor. Jesus diyordu her maç farklı bir 11 çıkardığımız için rakipler bize hazırlanamiyor diye. Bizim kadro rakipler tarafından öngörülebilir oldu.

İkincisi rakibe göre hazırlık yok. Rakip küçükde olsa hazırlık şart. Eksik yönlerini değerlendirmeli. Gerekirse rakiplerin oyun kurmasını engellemek için rakibin stoplerlerine bir adam vermeli. Geçiş oyununda ise gerekirse faul yapmalı.

hiçbi halt bildiği yok, oyunu da anlamıyor , boşa zaman geçiyor

acilen kovulmalı

hiçbi halt bildiği yok, oyunu da anlamıyor , boşa zaman geçiyor

acilen kovulmalı
Gerektiği yerde geri yaslanma rakibi uyutma falan hiç bi halt yediği yok kazanmak için ezbere çıkıyor. Maç içinde yapacağı değişiklikleri bile maçtan önce yazdığını düşünüyorum

Barış sağda rashica solda iyiyken gitti ikisine kanat değiştirip etkinliklerini bitirdi

Tüm oyun okumaları hatalı,maça başlangıç 11leri hatalı

Ulan hadi takımı çalıştırsan neyse diyecem bide sanki şl şampiyonu olmuşuz gibi hergün izin veriyosun takıma

50 kere dedik türk td almayın diye,prandelli kepazesi bile en azından kondisyon yüklemişti

Hocam Avrupa falan da yok yani geçen seneki gibi aman bunlar genç, sabredelim denilecek bir kadro da yok (varsa da sen dedeleri aynı anda oynatmayı seciyosun)

Yani adadan seni uğurluyoruz hoşçakal

Saglam bir tokat yemeye ihtiyacı var. Puan olarak iyi gittikçe sorunları halinin altına süpürüyor. Dün 1 puan alacağımıza şöyle guzel bir yenilseydik önümüzdeki 15 gün bazı sorunlara çözüm bulabilirdi. Su durumda kayseri macinda gene aynı şeyleri izleyeceğimizi düşünüyorum.

Adana macinda 1 puan yerine 3-4 yesek bu maci kazanırdık. O tokati simdi yedik bakalim kankaliga devam mi edecek yoksa tdlik yapmaya mi baslayacak.

Neyse hemen simdi 3 gün izin.

Gomisin eline verdigi kagit kadar komik birsey gormedim. Ne yazdin o kagida birader.

iyi hocalık yaptığını düşünmüyorum ama bu kadro hiç de sağlam değil

o yüzden kovulsa bile çok bir şey değişmez bu takımda.

Geri
Üst Alt