Bu arada Dünya Kupasi arasini cok iyi degerlendirmek lazim. Zaten Dünya Kupasina fazla futbolcu yollamiyoruz; Muslera, Nelsson, Torreira ve Mertens bunlar kesin katilacak isimler. Ek olarak Sergio ve Sefer var, hadi Sergio'nun isi zor zibilyon tane orta saha var Portekiz'de ama Sefer'in de bu sezonki performansindan sonra yeri garanti degil Milli Takimda. Yani en kötü ihtimalde 6 futbolcu yolluyoruz kupaya. Boey konusuluyor ama ihtimal vermiyorum acikcasi.

Bir de aynisi degil ama hatirlarsiniz pandemi patladiginda lige verilen aradan acik ara en kötü cikan takim bizdik, net yatmis herkes o dönem. Bunun tekrarini yasamamak ve takimi daha da ileri tasimak icin bu arayi cok iyi kullanmaliyiz. 3 hazirlik maci yapilacakmis diye bir haber okumustum, insallah dogrudur. Daha fazla mac bile ayarlanabilir kesinlikle.

Bu arada Dünya Kupasi arasini cok iyi degerlendirmek lazim. Zaten Dünya Kupasina fazla futbolcu yollamiyoruz; Muslera, Nelsson, Torreira ve Mertens bunlar kesin katilacak isimler. Ek olarak Sergio ve Sefer var, hadi Sergio'nun isi zor zibilyon tane orta saha var Portekiz'de ama Sefer'in de bu sezonki performansindan sonra yeri garanti degil Milli Takimda. Yani en kötü ihtimalde 6 futbolcu yolluyoruz kupaya. Boey konusuluyor ama ihtimal vermiyorum acikcasi.

Bir de aynisi degil ama hatirlarsiniz pandemi patladiginda lige verilen aradan acik ara en kötü cikan takim bizdik, net yatmis herkes o dönem. Bunun tekrarini yasamamak ve takimi daha da ileri tasimak icin bu arayi cok iyi kullanmaliyiz. 3 hazirlik maci yapilacakmis diye bir haber okumustum, insallah dogrudur. Daha fazla mac bile ayarlanabilir kesinlikle.
45gun araya 3mac cok az. Hadi 1hafta tatil yapsalar, 35 gunde en az 5-6 mac yapilmali

Antalya'da kamp yapabilirler muhtemelen avrupdan bir sürü takım gelir

Sezon bitiremeyeceği çok belli. Okan hocayla göz göre göre zaman kaybediyoruz.

Ya olm bas git ya bir kere de iyi günde kötü günde destek olun lan. Valla şahsen ben okan hocanın oynattığı futboldan zevk alıyorum. Şimdiye kadara bitiricilik konusunu halletse tapardınız adama!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımı birilerinin talimatıyla sabote eden oyuncuları kızağa çektiği iddaa ediliyor. Son dönemde Galatasaraylı gazeteciler oyuncuların ismini vermeden net bir şekilde uyardılar ama zaten kim olduklarını herkes biliyordur.

IMG_20221107_185914.webp

Okan'ı destekleyen herkesi not alıyorum. Hepiniz başınızı taşlara vurduğunuzda çok geç olacak. Camianın evladı olmasa kulübe sokmayacağınız adamı takımın başına getirdiniz. Liyakatin olmadığı yerde başarı olmaz.

Okan'ı destekleyen herkesi not alıyorum. Hepiniz başınızı taşlara vurduğunuzda çok geç olacak. Camianın evladı olmasa kulübe sokmayacağınız adamı takımın başına getirdiniz. Liyakatin olmadığı yerde başarı olmaz.
Ben de desteklemeyenleri alıyorum?
Sezon sonu olur da mutlu sonla biterse sevinecek yüzleri olmamalı diye. Nasıl ama!

Hayret edilesi tipler dolanıyor. Galibiyetten sonra bile ak baba gibiler. Daha iyisini yazın isteyecsktiniz. jk değiştirdi bak avantajlı dediniz, herifler Şenol ile daha da geriledi.

başarısız olsa mutlu mu olacaksın yani, ayrıca nasıl liyakat yok yav. adamın şampiyonluk ve türkiye kupası var. başarılı olur olmaz onu zaman gösterir ama bazen çok abartıyorsunuz, tuchel veya klopp beklemiyor sonuçta bizi boşta.

İlk sıraya beni yaz destekleyenler adına. Ayrıca bu hangi liyakatmış yahu. Türkiye ligi şampiyonluğu, Türkiye kupası olan, Avrupa kupalarında başarılı olmuş, her gittiği takımda belirgin fark yaratmış bir teknik direktör için daha nasıl bir liyakat beklentiniz var acaba.

Şu takıma ve teknik direktörüne biraz sabredin, köstek olmayın yeter. Geç kalınmış seçimi, transferleri , hazır olmayan futbolcuları, zorlu fikstürü geçtim bakın sadece hakemler adam gibi maç yönetse şu an öve öve bitirelemeyen Jorge Jesus'tan ve takımından 3 puan öndeydi bu takım. Gölge etmeyin başka ihsan istemez.

Boş zamanlarında fm falan mı oynuyor ne yapar bilmem ama değişiklik konusunda dakika ve oyuncu bakımından kendini gelistirmesi gerekiyor.

Giren çıkan dengesi bir yana macların sonuna dogru yarıcı profilde yorgun rakibe karşı bir iki oyuncu sahaya girmeli.

Son maç emrenin çıkıp dubua'nin girmesi ile bölgeyi çözdüğünü düşünüyorum şimdi elinde 3 alternatif var o bölgede.
Kerem ve bay bu ikili hep forvet bölgesinin oyuncuları. 4-4-2/4-3-3/4-2-3-1/3-4-3/3-5-2/3-1-4-2 oynatacağı oyunu ve dizilişi kendi bilir bazı maclarda cesurca davranırsa fark atarız.
3lü defansı israrla niye yazıyorum çünkü 3 senedir stoper ikilisi surekli kontraya yakalanip o top pozisyonla bitiyor. Çakılı 3 ile en azindan bir kişi fazla olursun ofansta ama 6 oyuncun olur onların da 3 tanesi çakılı olur rakip için direkt sıçış mod. Yerden oynayamaz, orta sahadan yüruyerek geçemez tek alternatif at finke.

Bu arada okanı destekliyorum fakat giderse de niye kovuldu demem. Gelen adami da yine desteklerim ama vasat herif gelirse takima katkı veremeyecek boş zaman kaybı insan olursa yine eleştiririm yine itin götüne sokarım ve başarılı olması için kendimi yırtarım.
Çünkü hocanın başarısı= kulübün başarısı.

Buna karşın okan da x isim de bir dokunuş bir gözle görünür değişim göstermeli ki eleştirmeyelim.
Şimdi düşünelim.
Burada senin benim gördüğüm yanlışları görüp düzeltme yoluna gitti mi? Baya baya gitti.
Takımın kanayan yarası üzerine takviye haberi duyuyor muyuz? Evet bir sürü adam geldi.
Bunların bazıları zaman alacak hamleler ancak bir iki değişim emareleri gördük.
Şimdilik bu yeter. Ha yarın kalan maçlarda antika işler yapar orası hoca ile kulüp arasinda.
Kulüp kalacak der ıkına ıkına sampiyon falan oluruz şampiyon yaptığı macta yine yanlış olduğunu düşündüğümüz eleştiriyi yaparız.
Okan mükemmel olmamakla birlikte yaşı genç ve gelişim gösterme ihtimali yüksek hocalardan birisi. Ve ayrıca tek başına bir hiçsin.
Bunu geçtiğimiz yıllarda gördük

Okan hoca takımın başında olduğu sürece her zaman tam destek olacağız elbette. Ancak bu kulüp diğerlerine hiç benzemez, hatayı/ başarısızlığı hiç affetmez. Bu yazılı olmayan kuralın tek istisnası Fatih Terim efsanesidir ki ona bile sadece 4 yıl kredi verildi.

Okan hocanın takıma henüz net bir katkı sağladığını herhalde kimse iddia edemez.

Sonuç olarak en kısa zamanda ya bariz hatalarını bir kenara bırakır ya da Galatasarayın şanlı tarihinin tozlu sayfalarında yitip gider.

Vasat hoca tüm şartlara rağmen 5 puan çok vasat . Evet yorum ile beğenmemek için sacmalamayi aynı şey zanneden arkadaslar kupa bizim olacak siz gene bisi bulacaksınız

Geri
Üst Alt