- 26 Eylül 2012
- 121.880
- 72.344
- 5.068
Bu arada Dünya Kupasi arasini cok iyi degerlendirmek lazim. Zaten Dünya Kupasina fazla futbolcu yollamiyoruz; Muslera, Nelsson, Torreira ve Mertens bunlar kesin katilacak isimler. Ek olarak Sergio ve Sefer var, hadi Sergio'nun isi zor zibilyon tane orta saha var Portekiz'de ama Sefer'in de bu sezonki performansindan sonra yeri garanti degil Milli Takimda. Yani en kötü ihtimalde 6 futbolcu yolluyoruz kupaya. Boey konusuluyor ama ihtimal vermiyorum acikcasi.
Bir de aynisi degil ama hatirlarsiniz pandemi patladiginda lige verilen aradan acik ara en kötü cikan takim bizdik, net yatmis herkes o dönem. Bunun tekrarini yasamamak ve takimi daha da ileri tasimak icin bu arayi cok iyi kullanmaliyiz. 3 hazirlik maci yapilacakmis diye bir haber okumustum, insallah dogrudur. Daha fazla mac bile ayarlanabilir kesinlikle.
Bir de aynisi degil ama hatirlarsiniz pandemi patladiginda lige verilen aradan acik ara en kötü cikan takim bizdik, net yatmis herkes o dönem. Bunun tekrarini yasamamak ve takimi daha da ileri tasimak icin bu arayi cok iyi kullanmaliyiz. 3 hazirlik maci yapilacakmis diye bir haber okumustum, insallah dogrudur. Daha fazla mac bile ayarlanabilir kesinlikle.