Eleştirince kızıyor bazı arkadaşlar ama iyi oyuncular var, Okan’ın sistemi ile iyi uyum sağlandı ve bir şekilde çark dönüyor. Ama hiçbiri hocayı taktığı yok. Hiçbir ağırlığı yok takımda.

Dk’sından en geç bizim oyuncularımız geldi. Keyfi şekilde oynamayan çok var. Maç içerisinde rakip ensemizde boza pişirirken cıvık cıvık top ezenlerle dolu takım. En yeni yetme bile bunu yapabiliyor. Okan’dan korkmuyor. Lucas’ın bugün çıkarken yaptığı bunun kanıtı.

Gomis'i çok geç çıkardı. Gomis bir sürü pozisyonu harcadı. Onları atsak bu kadar zora girmeyecekti. Maçın son anlarında 35'lik Mertens, Mata, hazır olmayan Oliveira, iyi bir pasör olmayan Berkan ve top kaptırıp geri dönmeyen Kerem ile bitirip baskı yedik. Arjantin Araplara karşı 35 üstü Papu Gomez, Di Maria, Messi ve Otamendi ile aynı anda çıktı paket oldu. Yaşlı herifleri azar azar oynatmalı.

Hocam lideriz ama şu maçtan sonra tadı nasıl biliyor musun? Kekremsi, buruk...

Hocam çatır çatır lider

Ama hocam seneyte Mata, Mertens, PVA olmasın bu takımda lütfen, gerçekten yakışmıyorlar, ikinci yarı çoktan kopardı maç biraz ciddi oynasak

Net şekilde kaleci ve bitiricilik antrenörü ihtiyacımız var, takımda 10 yılı geçti kaşeci yetişmiyor

Eleştirince kızıyor bazı arkadaşlar ama iyi oyuncular var, Okan’ın sistemi ile iyi uyum sağlandı ve bir şekilde çark dönüyor. Ama hiçbiri hocayı taktığı yok. Hiçbir ağırlığı yok takımda.

Dk’sından en geç bizim oyuncularımız geldi. Keyfi şekilde oynamayan çok var. Maç içerisinde rakip ensemizde boza pişirirken cıvık cıvık top ezenlerle dolu takım. En yeni yetme bile bunu yapabiliyor. Okan’dan korkmuyor. Lucas’ın bugün çıkarken yaptığı bunun kanıtı.
Sizinki eleştiri hocam ve bence eleştiri olmalı zevkle de okudum belki düşünceme bisi kattım.
. Ben kendi adıma eleştiriye karşı değilim aşağılamaya karşıyım .

Yaw ikinci yari takim tamamen mactan kopmus kosacak hali yok, okan sakatlik olmasa oyuncu girdirmiyecekti, 60. Dakikada direkt Gomis ve Mertensi cikarip Baris ve yusufu alsa belki maci bitirecekti , yorgun kosacak hali olmayan takima birde matayi aldi oyuna ve orta saha diye birsey kalmadi resmen fark atmamiz gereken macta neredeyse puan kayibi yasiyorduk. Hoca herzaman sansli gününde olamassin. Esbere degil oyuna göre oyuncu girdir

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halen Mata ve Yusuf’un aynı anda oynamayacaklarını anlamamış.
Hem kötü gününde olan hemde yorgun Kerem 90 dakika sahada kaldı. Az kalsın yine 2-2 olacaktı son dakikalarda yaptığı pas hatası yüzünden.
Güya BAY’ı kötü kupa maçı performansı yüzünden cezalandıracaktı.
Ama oyuna girmesi gereken ilk adam oydu.
Liderliğe bile sevinemiyorum bu yetersiz kadroyu ve oyun okuması zayıf hocayı görünce.

Gomise 75 dk,kerem butun mac boyunca sabretmek de nedir?9 kisi oynadık,bu ikisi yuzunden mac 10-0 olacakken 2-1 bitti

Mertensi artik yedege cek matay8 sokma oyuna herif bitirmis futbolu gomiste persembe yedekte olsun. 2. Yari sok mertens Gomisi

Değişiklikler ile ne planladı anlamadım. Hem takim boyu kısaldı hem top tutamadık .
40 .dakikadan sonra topu tutamadık.
Biz büyük takımız topu cevirebilmeliyiz oyunu sogutabilmeliyiz yapamadık zaten bize baskı olunca topu hala çıkaramıyoruz.
Çözüm lazım hocam liderken kendimize gelelim .

3'u bulsak onemi olmayacakti ama oyuncu degisiklikleriyle orta sahayi rakibe verdik.Mata,Mertens ayni anda sahada oldugunda Kecioren maçını bile kaybediyorduk.Hazir olmayan Oliviera da girince gidiyordu maç

170 adamları oyuna alıp uzun vurmanın sebebi neydi hocam? Rakibin yetersizliği yanıltmasın, normal bir maç bu kadar laubaliliği kaldırmaz. Lütfen çeki düzen verin takıma.

Hocam oyuncu tercihlerini eleştiremiyorum. Ben olsam ben de aynı değişiklikleri yapardım.

Lakin şu maç sonunu oynayamama sorununu çözmek zorundasın. Sanki genç amatör takım gibi oluyoruz. Sinir stres harbiyle geçiyor. Herkesin eli ayağına dolanıyor

Geri
Üst Alt