- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha ne istiyorsun anlamadım.Seri filan tamam çok güzel bence daha önemli olan illa ki bir yerde bitecek normal olarak ama bitince dağılacak mıyız yoksa ayakta kalabilecek miyiz onu görmek istiyorum çok da baskın bir oyun oynadığımızı söylemek şu an için çok iddialı bence evet atamadığımız çok pozisyon oldu ama yemediğiz de az değil Ankaragücü ve İstanbulspor maçları bile berabere bitebilirdi, bu fırsatları verdik.
Daha nasıl anlatayım anlamadım. Gayet Türkçe yazdım ne görmek istediğimi ne sebeple.Daha ne istiyorsun anlamadım.
Söyleşinin maçlarda çok vasattik rakipler çok iyiydi hocam .Seri filan tamam çok güzel bence daha önemli olan illa ki bir yerde bitecek normal olarak ama bitince dağılacak mıyız yoksa ayakta kalabilecek miyiz onu görmek istiyorum çok da baskın bir oyun oynadığımızı söylemek şu an için çok iddialı bence evet atamadığımız çok pozisyon oldu ama yemediğiz de az değil Ankaragücü ve İstanbulspor maçları bile berabere bitebilirdi, bu fırsatları verdik.
City mi bekliyorsun?Daha nasıl anlatayım anlamadım. Gayet Türkçe yazdım ne görmek istediğimi ne sebeple.
Yo, aksine öyle bir şey demek istemedim çünkü rakiplerimizi iyi bulmuyorum samimi şekilde. Çoğu takımın, yarısından fazlası belki bizde yedek olamaz şahsi görüşüm bu. O yüzden bu kadar bıçak sırtı gibi geçen maçlar takip etmek bana çok da güven vermiyor belki de bu benim bakış açımla alakalıdır ama rahat olarak nitelendirebileceğimiz çok az maç kazandık bu sezon bu da beni huzursuz ediyor ve kazanma alışkanlığımız varken bu durum böyle iken bir iki kötü sonuç ve gelecek eleştirilerden sonra göstereceğimiz reaksiyonu merak ediyorum hepsi bu.Söyleşinin maçlarda çok vasattik rakipler çok iyiydi hocam .
eğer sakatlık yoksa torreira'yı çıkarması hata oldu
ortayı tamamen boşalttık
berkan risk almayayım derken yarı sahayı geçmeyip alanını tamamen boş bıraktı.