Seri filan tamam çok güzel bence daha önemli olan illa ki bir yerde bitecek normal olarak ama bitince dağılacak mıyız yoksa ayakta kalabilecek miyiz onu görmek istiyorum çok da baskın bir oyun oynadığımızı söylemek şu an için çok iddialı bence evet atamadığımız çok pozisyon oldu ama yemediğiz de az değil Ankaragücü ve İstanbulspor maçları bile berabere bitebilirdi, bu fırsatları verdik.

Seri filan tamam çok güzel bence daha önemli olan illa ki bir yerde bitecek normal olarak ama bitince dağılacak mıyız yoksa ayakta kalabilecek miyiz onu görmek istiyorum çok da baskın bir oyun oynadığımızı söylemek şu an için çok iddialı bence evet atamadığımız çok pozisyon oldu ama yemediğiz de az değil Ankaragücü ve İstanbulspor maçları bile berabere bitebilirdi, bu fırsatları verdik.
Daha ne istiyorsun anlamadım.

*Deplasman fobimizi yendik.
*Geriden gelip maçlar aldık.
*Son dk golleriyle birçok maçı kazandık.
*Yedek kadro yetersiz, bazı isimler açıkçası GS ayarında bile değil ama yine de bir şekilde kazanmayı biliyoruz. Kötü oynarken de kazanmak çok önemli. Bu takımın inancını, direncini gösterir. Kırılma anları olarak da niteleyebiliriz.
*Bunun yanı sıra duran top organizasyonumuzda da ilerleme kaydettik. Korner konusunda özellikle.
*Bir iki maçtır dikkat ediyorum, rakibi ofsayta düşürme konusunda da ilerleme var.
*Ligin en az gol yiyen takımıyız. Bu çok önemli. 20-21sezonunda da bu üstünlük bize aitti. Atan ve tutan hesabı.
*Ligde çoğu takımdan bana göre bir artımız da maçı çevirecek kaliteli isimlere sahip oluşumuz.
*Fikstürü avantaja çevirecek konumda olmamız. Lige Gomis'in can veren golleriyle başlayıp kaçırdığımız tonlarca pozisyonlarda saç baş yolup şu noktada olmak büyük başarı.
*Kritik ve derbi maçlarındaki favoriliğimiz. Senelerdir bu kadar ağır favori olduğumuz, rakiplerin de bu kadar çekindiği bir dönemi hatırlamıyorum. 11-13sezon arası gibi bir hava ve takımın taraftara güven verdiği bir ortam var.
*Okan hocanın ekip işine açık oluşu. Bu bana göre çok büyük artı. Kendini geliştiren insanları ve buna açık olanları seviyorum. Belki de çok takdir etmemin bir sebebi de bu.
*Eleştirdiğimiz birçok konu olsa da oyuncularını nasıl mutlu edeceğini ve o mutluluğun bize artı olarak döneceğini bilmesi. Bu da gerçeklerden biri. İş ve özel hayatı hiç ummadığımız şekilde dengede tutup bir takım yarattı. Futbolcuların da makine değil insan olduğunun hatırlanması şahsım adına takıma olumlu bir hava, birlik beraberlikler kattı ve sonucunda da kazanan Galatasaray oldu. Aksi olsaydı belki çok laf edilecekti ama çok şükür ki bir sıkıntı olmadı, Allah'ın izniyle de olmayacaktır da. Dengede olması önemli. Onu da başardık.

Geçen senenin psikolojik etkileri sürerken bu kadar şeyi başarmak, yeni bir oluşumla bu noktada olmak gerçekten bir takdiri hak ediyor. Zaten görmemiz gereken her şeyi gördük. Bundan haftalar öncesinde jk maçından itibaren hadi buradan çıksın, 4-5 puan çıkarırsak ne ala denilen adam çıkıp rekor kırdı. Hala merak ettiğiniz şeyler varsa takipte kalın. Başka söz kalmadı çünkü...

Son düzenleme:
Söyleşinin maçlarda çok vasattik rakipler çok iyiydi hocam .

Söyleşinin maçlarda çok vasattik rakipler çok iyiydi hocam .
Yo, aksine öyle bir şey demek istemedim çünkü rakiplerimizi iyi bulmuyorum samimi şekilde. Çoğu takımın, yarısından fazlası belki bizde yedek olamaz şahsi görüşüm bu. O yüzden bu kadar bıçak sırtı gibi geçen maçlar takip etmek bana çok da güven vermiyor belki de bu benim bakış açımla alakalıdır ama rahat olarak nitelendirebileceğimiz çok az maç kazandık bu sezon bu da beni huzursuz ediyor ve kazanma alışkanlığımız varken bu durum böyle iken bir iki kötü sonuç ve gelecek eleştirilerden sonra göstereceğimiz reaksiyonu merak ediyorum hepsi bu.

Fm7MZvmX0AcjiK9

Hocamin Numarasi kac? Sifre olarak yapayim!

eğer sakatlık yoksa torreira'yı çıkarması hata oldu

ortayı tamamen boşalttık

berkan risk almayayım derken yarı sahayı geçmeyip alanını tamamen boş bıraktı.

bu kadar hantal adamlarla ilerde baskı işini azaltması lazım. ayağa az çıkan her takım arkada bizim sahayı tarla gibi geçiyor. zaten elinde uzun süredir ligde kimseye nasip olmamış bi oyuncu grubu var, az daha kontrollü oyna skor gelir bi şekilde. kadıköy'de bilmem ne de yaptın oynattın eyvallah ama ne oyuncular ligin geri kalanını o konsantrasyonla oynar, ne de eldeki oyuncu profilin 30 küsur hafta öyle bi tempoya müsaade eder. sergio'nun arkasına ndiaye gibi bi azman bulursan belki bu tip maçlarda zorlarsın ama yokken yapmak gelemeyecek rakibe davetiye oluyo resmen.

bence kerem'i kesip yunus'u oyuna sokması lazım ama büyük ihtimal neşteri yiyen rachica olacak. takım çok daha dengesiz ve muhtemelen daha beyinsiz olacak öyle bi durumda. buraya kadar iyi getirdi ama esas ''teknik'' direktörlük bu aşamadan sonra başlıyor. allah utandırmasın diyelim.

Takımda iyi ortam var bunda da payı var. Şu ana kadar genel olarak iyi işler yapıyor, devamını bekliyoruz.

Geri
Üst Alt