İyi ilk 11 + oyun iyiydi. Skor böyleyken yaşlıları değil de Barış Alper Yunusu falan oynatsaydi gerçi çok da önemi yok

Böyle devam hoca.

1681501509206.webp

Yönetimlerle kavga edip kenardan oyuncularına hakaret etmiyor top oynatıyor top, rekor kırıyor, rakibi kollanmasına rağmen 9 puan fark atıyor hocam benim. Saygılar sevgiler hocam. 3 senedir hasret kalmıştık şu Galatasaray'a sağol varol Okan hocam.

Rekor seriyi getiren iskeleti bozmaması doğruydu. İlk yarıda maç bitti zaten. Değişikliklere hiç takılmıyorum. Gomis ve Mata'yı oynatmak istemesini anlıyorum. Takımın liderleri ve herkes tarafından seviliyorlar. Rölantide net bir galibiyet oldu, hocayı ve ekibini tebrik ederim.

Uzun zamandır ilk kez takımda gelişme gördük. Takım daha hareketliydi. Böyle devam.

Biri Dünya Kupası biri de depremden dolayı lige 2 kez yaklaşık 1 ay ve üzeri aralar verildi. Dünya Kupası arasından çıktığımızda ilk maç İstanbulspor maçıydı önceki maç Başakşehir'e 7 atmıştık fakat takımın ritim kaybettiği gözüküyordu az daha maç 2-2 oluyordu. Takım 2 haftada ritmini bulup kadıköy de feneri 3'lük yaptı.

Çok fazla panik olacak durum yok bu yaşanan süreç gayet normal 4 hafta sonra beşiktaş'ı da orada 3'lük yapacak oyun seviyesine çıkarız. Hazırlık maçı konusuna da hiçbir şekilde katılmıyorum istersen 100 hazırlık maçı yap hiçbiri maç temposu gibi olmaz.
Gene 2 haftada ritim yakaladık maç temposunu kazandık özümüze döndük artık her maç final gibi oynayıp bitirme vakti geldi.

Gene 2 haftada ritim yakaladık maç temposunu kazandık özümüze döndük artık her maç final gibi oynayıp bitirme vakti geldi.
Bir yerde denk gelmiştim, Başak maçının devre arasında oyuncuların soyunma odasında ki konuşmalarında hakemin yaptığı mobbingler (sürekli Kerem'i takip edip sarı kart için fırsat kollaması v.s.) konuşuluyordu.

Hakem kararları oyuncuları 1 etkiliyorsa bu mobbingler büyük ihtimalle 4-5 etkiliyordu. FB'nin BJK'ye yenilmesi ve ligde geri düşmesi, ondan sonra MHK başkanı olan şahsa açılan dava v.s. ortalık normalleşince oyuncularda daha çabuk toparladı.

Skor olarak bilmem ama kafa ve oyun olarak bu maçta toparlayacaklarını tahmin ediyordum, neyse ki yanılmadım.

Bir yerde denk gelmiştim, Başak maçının devre arasında oyuncuların soyunma odasında ki konuşmalarında hakemin yaptığı mobbingler (sürekli Kerem'i takip edip sarı kart için fırsat kollaması v.s.) konuşuluyordu.

Hakem kararları oyuncuları 1 etkiliyorsa bu mobbingler büyük ihtimalle 4-5 etkiliyordu. FB'nin BJK'ye yenilmesi ve ligde geri düşmesi, ondan sonra MHK başkanı olan şahsa açılan dava v.s. ortalık normalleşince oyuncularda daha çabuk toparladı.

Skor olarak bilmem ama kafa ve oyun olarak bu maçta toparlayacaklarını tahmin ediyordum, neyse ki yanılmadım.
Hakem yorumumu daha önceden söyledim ciddi operasyon düzenlediler sezon geneli Okan hoca yerine X bir hoca olsa şu an lig de bu kadar hakem hatasıyla havlu atıp en fazla 3. olurduk hem hoca hem takım çok büyük karakter koyuyorlar.

Geri
Üst Alt