Benim desteğim var kendisine.Hatalarından ders almalı.Normal şartlarda güle oynaya şampiyon olacakken hakemler Fb'yi şampiyonluk yarışında tuttu.Geriye kalan diğer maçlarda takımın uçmasını bekliyom.İç saha maçında Başakşehir'i iyi 1 oyunla yenmeliyiz..

Sen sampiyon filan yapamazsin aga..
Meetens dökülüyor sergio dökülüyor izliyorsunn izliyorsun gol geliyorum diyor daha midtsjö oturmus su filan iciyor bekliyor.
Birak git valla.

Milyonlarca Galatasaray'lı Oliveira-Mertens-Adekugbe üçlüsünün ilk yarıda takımı 8 kişi oynattığını gördü. Ama sen ikinci yarıya hiçbir değişiklik yapmadan takımın ezilmesini ve 2. golü yemesini çok güzel izledin. O pamuk şeker kıvamında orta sahada takılan herif 2. golü yedirmese çıkaracak mıydın acaba?

Şampiyon olamazsa gider burası net ama şampiyon olsa da ciddi soru işaretleri var malesef. Yazın yapılması muhtemel ciddi transferleri hiç edebilir. Takım çok rahat malesef. Bu rahatlığı hoca vermiş gibi.

İyi oyuncuları idare etme üzerine kurulu, bireysel performanslara bağlı bir oyun oynatıyor. Bunlar elbette kötü özellikler değil ama işler kötü gittiği zaman hiç bir çözüm üretemiyor. Oyunu okuma, müdahale etme gibi bir becerisi yok. Kötü oynayan oyuncuyu göremeyecek kadar kör veya değiştiremeyecek kadar bilgisiz/korkak.

Takımı buradan toparlayamazsa şampiyonluğu verebilir. Şampiyonluk gelirse kupa hatırına devam edebilir ama kupa giderse kendisine kulüp arasın.

Stresi kaldiramayacak gibi duruyor, inşallah kaldırır ama buradan şampiyonluk verirse adını tarihe tersten yazdırır

Hoca falan değil ya bu. Derhal gönderilmelidir, şampiyon olsa bile gitmeli!

Dubois ve Berkani ilk 11e almali. Oliveira ve Adekugbe artik cekilmez

Mistsjö + zaniolo hemen girmelilerdi

Yoksa okan napsin oliveirada

üzmei jekesini !!
D6DHTCeWsAIZtMO.webp

Ne yap et aliyi sampiyon yapma. Bunu kaldıracak durumum yok.

yola devam ediyoruz. gemiyi limana yanaştıracak kaptan kendisi. o nedenle ağır eleştiri doğru olmaz

ama son düzlüğe girmişken alışılmadık şekilde 2 maçta 6 gol yiyip 1 puan alan takımda sıkıntı vardır

takımı acilen toparlamalı. maçlarımız çok zor. ne olduğunu anlamadan babayı alırız bir anda.

başakşehir maçında reaksiyon verilmeli.

Okan hocaya kızacağım tek nokta ilk yarıdan beri sağa taraftan akın akın geldiler sol tarafı hiç kullanmadılar ya arkadaş direk mudahale etse oraya maçı alacağız gol yedikten sonra mudahale etti kafayı yicem.

yola devam ediyoruz. gemiyi limana yanaştıracak kaptan kendisi. o nedenle ağır eleştiri doğru olmaz

ama son düzlüğe girmişken alışılmadık şekilde 2 maçta 6 gol yiyip 1 puan alan takımda sıkıntı vardır

takımı acilen toparlamalı. maçlarımız çok zor. ne olduğunu anlamadan babayı alırız bir anda.

başakşehir maçında reaksiyon verilmeli.

Ne kaptanı ya? Güverteci olmaz

Her halükarda yeni sezonda devam etmek hatalı olur. Şampiyon olalım ve ya olmayalım. Yönetim kendi bilir ama bu takımın hocasınin O. Buruk olduğuna dair bir ışık alamadık. Umarım bir kaza çıkmadan tamamlarız da yeni sezon üst düzey bir yabancı ile anlaşılır.

Mesela ne yapabilirz basaksehir macinda. Su anda henuz oynanmamis. Nasil bir stratejimiz olmali?

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bana soruyorsun yani ? O maaşı ve imkanları bana vermiyorlar. Kendi fikrim var elbette ancak ben taraftarın ve izlediğim görüntü bana göre hiçbir şey vadetmiyor ve bir planda göremiyorum. 90 küsürde Torreira çıkıp Yunus giriyorsa birşeylere doğru açıdan kafa yorulmadığı açıkça görülüyor. Adekugbe’ye bu kadar dayanan (70dk klasiği) üstüne Zaniolo’dan böylesi bir maçta medet uman bir hocanın (gidişata göre görülüyor ki bir etkisi olmayacaktı) planının olmadığını düşünüyorum ben. Oliviera’ya gelmedim bak daha. Bugün penaltı olsaydı yine Icardi kullanacaktı mesela adım gibi eminim. Daha çok şey eklenir bunlara. Dominant bir hoca olamadığını da düşünüyorum bu arada. Gomis olayı net bir örnekti.

Geri
Üst Alt