icardi gibi bir oyuncu disiplin sağlamak adına işleri zorlaştırıyor. bu adama mecburen izin verirsen diğerlerini çok kasamazsın. hocanın bu anlamda işi zordu. ritmini bulan takım önce pandemi sonra depremle ritminden uzaklaştı. bundan sonra sakin kalmak önemli ama sakinlikle rehaveti karıştırmamak lazım. 2 maç üst üste kazanırsak zaten şampiyonuz evvelallah.

valla topçu-hoca çabalıyo ama yetmeyince kapının önüne koyuyon. çaba iyidir ama yetersizsen seni de gönderirler bi yerde. hayır kurumu işletmiyon en nihayetinde.
bu kadar hile hurdaya motivasyonu yüksek tutmakta cok zor

bişeyleri emekle elde ediyorsun

karşı takıma bakıyorsun sivasın kalecisi 3 tane yumurtluyor enteresan şekilde

Son haftalar dediğin herhalde son 2 maç. Yoksa 20 maçta bilmem kaç galibiyet aldık herkesi ezdik geçtik bjk ile aramızda 8 puan fark diğeriyle 3 ve ikili averajla biz öndeyiz. Burada neyi konuşuyoruz bu adam nasıl başarısız oluyor
bjk ile aranda 5 puan var basaga yenilirsen 2. gazianteple oynuyorlar. sonra fener macinda beraberlikle bile sampiyonuz dersen sampiyon besiktas olur. daha puanlari bilmiyorsun.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ana planda değişiklik yapması gerekiyor artık takım bu haliyle gitmiyor böyle.

Aslında çok korkulacak bir sey yok sadece birkaç herifi kesecek işi sağlama alacak. Lakin bu kesme isini 2 hafta önce falan yapmalıydı sikinti o. He bugunden sonra da hala kesmiyorsa o zaman şampiyonluğu unutmaya başlayabiliriz.
mertens sergio adekubbe kesilmeli

zaniolo ilk 11 monte edılmelı bugun ayakta kalıyordu

14 mac yendigimizde gol yemiyorduk biz. olayimiz gol yememkti. simdi her mac 3 yiyiruz veya yemeye yakin oynuyoruz. orta saha top almaya gelmiyor defans 10 dakika kala defansinda top ceviriyor. sadece berkan olsa o golleri yemezdik. sadece berkan bile geriden iki top cikarsa rakip bu kadar ustumuze gelemezdi.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bundan sonra Oliveira yerine bencede Berkan veya Midjstö oynamalı. Oliveira bu saatten sonra bu takımda ilk 11 çıkmamalı. Bunu zamanında Oliveira'yı en çok savunan kişilerden biri olarak söylüyorum. Bu adam fizik olarak bitmiş resmen 4 sene kol gibi sözleşmeyi geçirmişler bize. Okan hoca bu saatten sonra hala Oliveira'yı ilk 11 başlatır ve puan kayıpları devam ederse kendi sonunu hazırlar zaten.

bu kadar hile hurdaya motivasyonu yüksek tutmakta cok zor

bişeyleri emekle elde ediyorsun

karşı takıma bakıyorsun sivasın kalecisi 3 tane yumurtluyor enteresan şekilde

valla bu kadar şaibe-şerefsizliğe esasında konsantrasyon-motivasyon her zamankinden yüksek olmalı. bugün duran topta bomboş vurdurulan kafa, aboubakar'ın ıskaladığı 4-5 yan top, sergio'nun mallığı filan kafaca bu baskıya, bu deplasmanda hazır olmadığımızı gösterdi. hoca rahat da bırakabilir ama oyuncuların biraz daha lider ruhlu olması gerekir, ilerdeki 4 adam hariç arka tarafta torreira ve az da boey hariç o karakter olmadığı için çok da şaşırtmadı açıkcası dağınıklılığımız, maçın önemine rağmen.

bundan sonra maçlar için özel prim uygulanmalı. çünkü bugünkü beşiktaş hariç oynadığımız ve oynayacağımız her takımın ciddi teşvikle karşımıza çıktığından ve çıkacağından şüphem yok. onu yapmazsan iddaasız takımın sahaya koyacağı hırs da rıza'nın sivas'ı kadar olur anca. bizimkilerde karşı tarafı teşvikleyecek karaktersizlik yok ama en azından bizim topçular primle şevklendirilmeli. bu heriflerin %80'i anca para için top oynar.

valla bu kadar şaibe-şerefsizliğe esasında konsantrasyon-motivasyon her zamankinden yüksek olmalı. bugün duran topta bomboş vurdurulan kafa, aboubakar'ın ıskaladığı 4-5 yan top, sergio'nun mallığı filan kafaca bu baskıya, bu deplasmanda hazır olmadığımızı gösterdi. hoca rahat da bırakabilir ama oyuncuların biraz daha lider ruhlu olması gerekir, ilerdeki 4 adam hariç arka tarafta torreira ve az da boey hariç o karakter olmadığı için çok da şaşırtmadı açıkcası dağınıklılığımız, maçın önemine rağmen.

bundan sonra maçlar için özel prim uygulanmalı. çünkü bugünkü beşiktaş hariç oynadığımız ve oynayacağımız her takımın ciddi teşvikle karşımıza çıktığından ve çıkacağından şüphem yok. onu yapmazsan iddaasız takımın sahaya koyacağı hırs da rıza'nın sivas'ı kadar olur anca. bizimkilerde karşı tarafı teşvikleyecek karaktersizlik yok ama en azından bizim topçular primle şevklendirilmeli. bu heriflerin %80'i anca para için top oynar.
hocam oyuncular 1 yıllık topcu

ne kadar aidiyeti varki hakemlere karşı hırs gösterecek

şahsen ben olsam sokarım böyle lige derim asılmam bile

Bundan sonra Oliveira yerine bencede Berkan veya Midjstö oynamalı. Oliveira bu saatten sonra bu takımda ilk 11 çıkmamalı. Bunu zamanında Oliveira'yı en çok savunan kişilerden biri olarak söylüyorum. Bu adam fizik olarak bitmiş resmen 4 sene kol gibi sözleşmeyi geçirmişler bize. Okan hoca bu saatten sonra hala Oliveira'yı ilk 11 başlatır ve puan kayıpları devam ederse kendi sonunu hazırlar zaten.

Adekugbe'yi bile kesemeyen adam, takımda muhtemelen sözü en çok geçen isimlerden Oliveira'yı hiç kesemez

Okan ipin ucunu kaçırmış

5 6 tane maç var yine değişiklik konusunda sacmalayip ama bireysel becerilerle aldığımız fakat anlamadığım şey hickimse uyarmiyormu hocam değişiklik konusunda değişime gitmeliyiz diye

mertens sergio adekubbe kesilmeli

zaniolo ilk 11 monte edılmelı bugun ayakta kalıyordu
Sergio bu saatten sonra 1 dk bile oynamamalı. Sol bekte tecrubeye yönelme vakti. Sampiyonluk maclari bunlar ve hayingionun yerine berkani monte ederek sol bekte yabanci sorununu çözeriz. Mertens de artik sadece sonradan oyuna girmeli. (y)

İki tür hocadan haz etmiyorum. İstikrarsız top oynatan hocadan ve öne geçtiği maçı veren hocadan. İstikrarı bozduğu açık. Öne gectigi maçları da vermeye başladı. Umarım biz yaniliyoruzdur, umarım toparlar. Ama beklentiyi yüksek tutmuyorum kendisinden.

Adekugbe'yi bile kesemeyen adam, takımda muhtemelen sözü en çok geçen isimlerden Oliveira'yı hiç kesemez

Okan ipin ucunu kaçırmış
Adekugbe konusu kendi tercihi. Sol bekte bir yerli oynatma zorunluğu olduğundan Kazım yerine Adekugbe'yi tercih ediyor. Oliveira konusuna gelecek olursak sokarlar onun sözüne. Okan Buruk bu saatten sonra hala Oliveira'yı oynatırsa benim gözümde Okan Buruk'un forma adaleti yoktur. Başakşehir maçında Berkan veya Midjstö ile başlamasını umuyorum. Oliveira sezon sonuna kadar yedek kulübesinde oturup sezon sonu kendine yeni kulüp bulmalı. Cesetten farkı kalmamış adamın ya.

geçen sezon okan buruk hoca olsa Ft'den daha kötü bi yerde bitirirdi arkadaşlar şuanki kadronun farkında değilsiniz galiba bu şampiyonlar ligi kadrosu şu kadrosu, yılmaz vural'a ver şampiyonla oynatır zaten ben bu kadar kaliteli oyuncunun olduğu bi takımda bi hoca dokunuşu göremiyorum gören varsa da saygı duyarım

geçen sezon okan buruk hoca olsa Ft'den daha kötü bi yerde bitirirdi arkadaşlar şuanki kadronun farkında değilsiniz galiba bu şampiyonlar ligi kadrosu şu kadrosu, yılmaz vural'a ver şampiyonla oynatır zaten ben bu kadar kaliteli oyuncunun olduğu bi takımda bi hoca dokunuşu göremiyorum gören varsa da saygı duyarım

Dogru ise 2 gün az hocam bence mactan maca buluşun idmana vs gerek yok

Gomis olayını da çok yanlış yönetti.
Karagümrük maçı öncesi sakatlığı var diyip puan kaybından sonra adamın ipi çekildi gibi açıklamalar yaptı.
Sonra af etti. Bugün ama yine de baskılı oynadığımız son dakikalarda oyuna almadı.

Geri
Üst Alt