ligin bitimine 3-4 maç daha olsa bjk ye şampiyonluk verecekti adam yav ne anlatıyonuz siz

Konyaspor maçından bu yana ciddi düşüş var takım oyununda

Ligin bitiminden itibaren bir 18 maç daha 3. devre olarak oynansa Beceke yine şampiyon olamaz

Ligin bitiminden itibaren bir 18 maç daha 3. devre olarak oynansa Beceke yine şampiyon olamaz
Bunlar Şenol geldiğinde 2 puan üzerimizde değil miydi 2-1 yendiğimiz derbiye de önde geldiler o günden bu yana üstüne bunlara 10 puan koymuşuz. Dediğin gibi ligi baştan oynasak gene olamazlar.

Düşsede sövsek modundan bir türlü vazgeçemediniz sezon başından beri.
Böyle devam edecekseniz bu yıl gitsin zirvede bırakmış olsun çünkü siz mutlaka ilk fırsatta mobbing yapacaksınız.
Bunlar eleştiri değil dozajsız yemeğe yönelik söylemler.

Ve aynı zamanda sizler sürekli ay şampiyonluk gitti panik yaptık modundasınız .
Hayırdır 4 senedir mi futbol takip ediyorsunuz ? Kendinizi FB taraftarı mı sanıyorsunuz ?
50. Dakikadan sonra izledi resmen gol yememize ramak kalmıştı bu sezon bu şekilde 2-3 defa puan kaybettik. Bu gibi durumlar sinir bozuyor artik kritik haftalardayiz. Daha geçen hafta bjk maçında sinir etti hepimizi gol yemeyi bekledik resmen değişiklikler için. Hatalarından ders aldığını biliyoruz Okan'in ama bu konuya özen göstermiyor hala. Bireysel performansların artmasını beklememeli artik kötü oynuyorsak mudehale etmeli.

Bunlar Şenol geldiğinde 2 puan üzerimizde değil miydi 2-1 yendiğimiz derbiye de önde geldiler o günden bu yana üstüne bunlara 10 puan koymuşuz. Dediğin gibi ligi baştan oynasak gene olamazlar.
İş bitmiş iddian yok bir şeyin yok gazozuna maçları rahat rahat oynayıp yüksek puan yapmak daha kolay,bunu geçen sene Fb de yaptı bunda bu kadar abartılacak bir şey yok.Liderken oynadığın maçlar çok daha farklı olur.Şenol'un 2016 ve 2017 şampiyonluklarını izledik gördük nasıl oynadığını son haftalarda liderken.Bizim bu halimizden de kötüydü çoğu maçta

Basaksehir 67.dakikada totalde 3 oyuncu degistirmisken bizim hoca hala kenarda uyuyordu.

Midtsjö ve Zaniolo girdikten sonra kontrolü tamamen ele aldik. Hoca herkesin gördügü seyleri görmüyor olamaz. Daha dikkatli olmasi lazim. Yapmasi gerekenleri biliyor.

Kerem ve Rashica macin neredeyse sonuna kadar sahada kaldi ama 2.yari hic üretemediler. Caner oyuna girdikten sonra oraya penalti üstadi Yunus'u koyup ileri cikmasini engellemek daha makul olabilirdi.

Orta sahaya Kaan Ayhan ve sol beke Dubois hamleleri önemliydi.

Yerli ve milli hocamıza sahip çıkman gözlerimi yaşartıyor.

emek verdiğini görüyorum hatalarına rağmen

en azından saha içini konuşuyoruz ya bu bile yeter

bir de son zamanlarda birkaç tane irticai kalkışma girişimleri gördüm bu yüzden şampiyon olması şart

İş bitmiş iddian yok bir şeyin yok gazozuna maçları rahat rahat oynayıp yüksek puan yapmak daha kolay,bunu geçen sene Fb de yaptı bunda bu kadar abartılacak bir şey yok.Liderken oynadığın maçlar çok daha farklı olur.Şenol'un 2016 ve 2017 şampiyonluklarını izledik gördük nasıl oynadığını son haftalarda liderken.Bizim bu halimizden de kötüydü çoğu maçta
Beşiktaş'ın iyi oynadığı maç sayısı çok yok ki son maçta Antalyaspor ilk yarı oyunu domine etti belki kırmızı kart çıkmasa puan kaybedeceklerdi. Kazandıkları bir çok maçta bireysel yeteneklerle maç kazanıyorlar üst üstte organize atak yapıyorlar da biz mi farkında değiliz. Şenol iyi hoca olabilir ama abartılacak kadar da iyi hoca değil 70 yaşına geldi 2 tane şampiyonluğu var. Okan hoca daha şimdiden 2'yi alıyor.

Kadıköy'e 1 puan farkla gidip, kazanıp 4 puan ve çok önemli ikili averaj ile döndükten sonra, bu hafta için puan farkının 5 puan olması o zaman düşünülseydi sanırım kimse itiraz etmezdi.

Hadi hocam çok az kaldı.

emek verdiğini görüyorum hatalarına rağmen

en azından saha içini konuşuyoruz ya bu bile yeter

bir de son zamanlarda birkaç tane irticai kalkışma girişimleri gördüm bu yüzden şampiyon olması şart
Hayirlisiyla hakederek sampiyonuz rengim. Lakin şu sergiyoyu kessin artik bıktık.

Arkadaslar anlamiyorum sizi. Iyi gunde yapici elestirilerde bulunuyor insanlar yapmasinlar mi ? Kaldi ki oldukca saglam gerecekler var, kendi adima bende yapiyorum.

1- Gec oyuncu degisiklikleri
2- Hatali oyuncu secimi ve degisiklikleri
3- Bazi oyuncularda, ki bunlar onemli isimler, form ve konsantrasyon olarak geriye gidis
4- Panik havasi ve son 10dk'larda yapilan anlamsiz taktik secimi
5- Genel olarak oyun kalitemizdeki dusus (Konya maci belki 1 mac oncesi, o gunden beri asagi yonde ilerliyoruz genele bakinca)

Bunlar yorumluyoruz ki daha da iyi olalim, zira bunu 7'den 70'e herkes asagi yukari goruyor. Bugun mac 1-1'de bitebilirdi, 5-0'da, 1-2'de. Sorun da burada zaten tamam su asamada ben iyi/guzel oyunu gectim ama ayni seyi izlemekte sinir bozuyor (oyuncu degisiklikleri ve oyun tipi vs..). Bunun disinda takim ozverili, bir takim olusmus, bugun yaptigi degisiklikler olumluydu (sure olarak degil, mudahale olarak ozellike Kaan'in hava toplarina karsi onlem acisindan)..

Hocanın son Beşiktaş maçında değişiklikleri geç yapmasına epey sinirlendim ama hocanın bu sezonki başarıları başarısızlıklarından çok daha fazla bu yüzden Okan hocayı övmek istiyorum biraz. Bu sezon ligde oynadığımız 30 maçta sadece Kayseri ve Beşiktaş deplasmanları dışında hiçbir maçta rakipten daha kötü oynamadık ve bu iki maç dışındaki tüm maçlarda hem istatistiksel hemde oyun anlamında rakiplerimizden üstündük. Geçen sezonu 13. bitiren bir takımı devralmasına ve takımın nerdeyse yarısından fazlasının değişmesine rağmen yaptığı bu etki ve başarı cidden çok büyük saygıyı hak ediyor. Bazı maçları gol yollarındaki şanssızlıklardan bazılarını ise elde olmayan sebeplerle istediğimiz şekilde tamamlayamadık ama sezon genelinde büyük bir istikrar ve oyun gücüne sahip olduk bunda da en büyük pay Okan hocanın elbette. Sezonu şu anda çok iyi bir noktaya kadar getirdik hayırlısıyla şampiyonluk kupası Okan hocanın ellerinde yükselecek artık sabırsızlıkla bu anı bekliyoruz.

Değişiklikleri geç lakin doğru yaptı. İyi yolda A sınıf bir hoca değil ama gelişen ve potansiyelli bir hoca. Uzun süreli kontrata A sınıf bir hocayı(Klopp, Nagelsmann, Roger Schmidt gibi) getiremiyorsan devam etmek doğru olur. Herkesin övdüğü A sınıf dediği Jesus'u gördük mesela, yine Graham Potter'ı Chelsea'de gördük. 1 senede makine düzeninde işleyen bir takım zaten hiç bir hoca yaratamaz.

Duran top çalışalım korneri paslasarak kullanalım.
Değişiklik için 65 beklemeyelim.
Gomis ,mitso ,Berkan bu oyuncuların hakkını yemeyelim .

Arkadaslar anlamiyorum sizi. Iyi gunde yapici elestirilerde bulunuyor insanlar yapmasinlar mi ? Kaldi ki oldukca saglam gerecekler var, kendi adima bende yapiyorum.

1- Gec oyuncu degisiklikleri
2- Hatali oyuncu secimi ve degisiklikleri
3- Bazi oyuncularda, ki bunlar onemli isimler, form ve konsantrasyon olarak geriye gidis
4- Panik havasi ve son 10dk'larda yapilan anlamsiz taktik secimi
5- Genel olarak oyun kalitemizdeki dusus (Konya maci belki 1 mac oncesi, o gunden beri asagi yonde ilerliyoruz genele bakinca)

Bunlar yorumluyoruz ki daha da iyi olalim, zira bunu 7'den 70'e herkes asagi yukari goruyor. Bugun mac 1-1'de bitebilirdi, 5-0'da, 1-2'de. Sorun da burada zaten tamam su asamada ben iyi/guzel oyunu gectim ama ayni seyi izlemekte sinir bozuyor (oyuncu degisiklikleri ve oyun tipi vs..). Bunun disinda takim ozverili, bir takim olusmus, bugun yaptigi degisiklikler olumluydu (sure olarak degil, mudahale olarak ozellike Kaan'in hava toplarina karsi onlem acisindan)..
Oyuncu değişiklikleri dışındaki yorumlarına katılmıyorum. Oyunda bir düşüş olduğunu düşünmüyorum Bjk maçı ve Konya maçı dışında. Karagümrük maçında mesela gayet iyi bir oyun vardı oyuncu hataları yüzünden o maç berabere bitti. Yine bu gün rakibe pozisyon vermedik bizim ise 4-5 tane net pozisyonumuz vardı duran topu saymazsak ise 3-4 tane. Okan Buruk'un hakkından fazla eleştirildiğini düşünüyorum.

Duran top çalışalım korneri paslasarak kullanalım.
Değişiklik için 65 beklemeyelim.
Gomis ,mitso ,Berkan bu oyuncuların hakkını yemeyelim .
Gomis'in hakkını yediğini düşünmüyorum. Berkan sakatmış. Mitsö'de ise Mitsö ilk 11 oynadığında iyi katkı veremedi sonradan girdiğinde ise tam tersi gayet iyi katkı veriyor, o kafa karıştırıyor.

Geri
Üst Alt