Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 16.613
- 2.860
- 1.728
Adaletli forma dağıtsan iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Git Berkan’a kimler neler yazmış geçen sene gör saçmaymış 13. olduk kimle olduk acabaSaçma sapan yorumlar ya
Gerginim sana dalarım simdi ulanBaristan korkulur zaten.
Eee bu kadar kötü ise kadro hoca çok iyi demektir. Adam her maçı kazanıyor bu kötü kadroylaBu lige göre iyi. Tabiki oyuncu isteyecem laf mı bu simdi. Torreira icardi birazda Kerem. Defans ve kaleyi geç orta sahadaki adamlar degismeli
Ligin en iyi kadrosu dedim. Kazanmadan kazanmaya değişiyor o. nasıl kazandığın önemli. Hamza daha kotu kadroyla 3 kupa aldı.Eee bu kadar kötü ise kadro hoca çok iyi demektir. Adam her maçı kazanıyor bu kötü kadroyla
Karşında geçen sene 2. olmuş jesus getirip 50m harcayan bir rakip var. Ve onlardan çok daha iyi durumdayız buna saygı duymuyorsak başka şey konuşalımLigin en iyi kadrosu dedim. Kazanmadan kazanmaya değişiyor o. nasıl kazandığın önemli. Hamza daha kotu kadroyla 3 kupa aldı.
Güzel kardeşim ben Berkan Sergiodan iyi topçu demiyorum. Ama daha formda. Sen izliyon mu maçları sergionun naptığını, daha doğrusu ne yapmadığını görmüyor musun ya? Kaç maçtır 2 kişi eksik oynuyoruz. Şut yok, dripling yok, top kapma yok, hava topu yok, ara pası yok yok oğlu yok. Bir orta sahada olması gereken hiç birşey yok. Bunun şu an yaptığını Taylan falan da yapar zaten.Git Berkan’a kimler neler yazmış geçen sene gör saçmaymış 13. olduk kimle olduk acaba
Galatasarayin sampiyon olması gerdi miGerginim sana dalarım simdi ulan
Üst üste puan kaybedince kesmek zorunda kaldı diyelim. Adkugbeyi diyorumYaw adam takıntılı biri değil daha iyi oynayan varsa oynatıyor. Gomisi oynatıp icardiyi kesmedi mi. Adegubbe sallaninca kesip kazimcani oynatmadi mi?
Taylan yapabilse ankaragücüne gitmezdi. Bazı adamların ölü hali bile kaliteli top oynuyor. Mertens geldiğinden beri en çok ben laf ettim ama oynaması normal çünkü yerine koyacak adamımız yok Yusuf falan deniyor Yusuf’un mertensten iyi oynayacağını kimse garanti edemezGüzel kardeşim ben Berkan Sergiodan iyi topçu demiyorum. Ama daha formda. Sen izliyon mu maçları sergionun naptığını, daha doğrusu ne yapmadığını görmüyor musun ya? Kaç maçtır 2 kişi eksik oynuyoruz. Şut yok, dripling yok, top kapma yok, hava topu yok, ara pası yok yok oğlu yok. Bir orta sahada olması gereken hiç birşey yok. Bunun şu an yaptığını Taylan falan da yapar zaten.
En azından formda adamı oynat. Takımda forma adaleti olduğunu anlasın oyuncular. Zaten dayanamayıp çıkarıyor kendisi bile.
Bugün Mertensi 70 dakka oyunda tutmayı kimse izah edemez bana. Gücü dermanı kalmamış, kırmızı görse bitmiştik.
en çok sen salliyordun burda hocaya. Ne ayaksın sen ulanGalatasarayin sampiyon olması gerdi mi
Onlardan iyiyiz zaten. Ben baştan beri fener birsey oynamıyor diyorum.Karşında geçen sene 2. olmuş jesus getirip 50m harcayan bir rakip var. Ve onlardan çok daha iyi durumdayız buna saygı duymuyorsak başka şey konuşalım
10 senedir gelsin diyen biziz bilader. Hatalarini tabi ki dile getirecegiz biatçı degiliz, babamizin oglu olsa sallariz. Lakin tarihin en şikeli sezonunda tarihin en kritik şampiyonluğunu kazandıran adama sezonun bu safhasinda biraz saygı göstermek mecburiyetindeyiz.en çok sen salliyordun burda hocaya. Ne ayaksın sen ulan
Bizde kendisini kutlarız ama ligin sonu diye elestirilemez değil. Kovulsun defolsun demiyoruz. Göz göre göre yürüyen oyuncuyu sahada tutmasın yeter benim için. Mertens kırmızı gorebilirdi o pozisyonda. Vücut gitmiyor herifin. Naptigini bilmiyor10 senedir gelsin diyen biziz bilader. Hatalarini tabi ki dile getirecegiz biatçı degiliz, babamizin oglu olsa sallariz. Lakin tarihin en şikeli sezonunda tarihin en kritik şampiyonluğunu kazandıran adama sezonun bu safhasinda biraz saygı göstermek mecburiyetindeyiz.