Kızabiliriz eleştirebiliriz hatta dün bende eleştirdim ama bunca hakem hatası X bir hocada olsa şuna eminim ki bu takım şu an ligde en fazla 3'ncü sıradan öteye geçemezdi havlu atmıştı. Ben hayatım boyunca bu kadar art niyetli kasıtlı göstere göstere operasyon yaptıkları başka bir sezon hatırlamıyorum. Alanyaspor, Kayseri dep, Konya dep diğerlerini saymaya bile gerek yok +7 puan almış olsak şu an 26 maçta 70 puanımız olacaktı. Dün başakşehir maçında 2-2'ken verilmeyen penaltı verilse 3-2 öne geçecektik ve turu alacaktık. Her şeyi hocaya bağlarsak hata yaparız onlarda bunu istiyorlar yenildiğimiz maçtan sonra 2 penaltımız verilmemesine rağmen hocaya atıp tutup sallamamızı istediklerini vermeyelim.

Hocanın hataları var mı var fakat bu kadar hakem hatasına rağmen halen şampiyonluk yarışında tutup 6 puan fark önde olmamızda hocanın sayesindedir.
Bu kadar eyyam yapılan bir senede bu kadar art niyetli yönetimlerin olduğu bir senede takımı rekor galibiyetler rekor puanlar kırarak buraya getirmesi büyük başarıdır başka bir hoca olsa ya da yabancı bir hoca olsa muhtemelen havlu atmış bu sene başkasının şampiyonluğunu izliyor olurduk hatta sezon boyu adaletli yönetimler olsaydı muhtemelen 95 puanları görürdük. O kadar büyük bir iş başardı ki bu şampiyonluk sadece 1 şampiyonluk bile değil 2 şampiyonluk değerinde oldu.

Dogrusunu soylemek gerekirse gecmisteki hatandan dolayi da gelmeni hic istemedim ama yine de soylene soylene genc birini getirdik sonunda hoca olarak takimin basina. Onunde firsatlarin ṣahı var. Dort sene ustuste sampiyon olmak ta var, Avrupa'da final oynamak ta. Yasin uygun, elindeki kadro uygun. Umariz futbol disi sorunlarin cozulur kendini futbola verirsin. Sampiyon takimin hocasini tebrik ederim.

FxaBESOXwAIeYPw

Tebrikler Okan Hocam 💛❤️ İstatistiksel olarak rekorlar kırarak şampiyonluğa ulaştı. Büyük iş:tbr::hat:

Ali kardeşe söyleyelimde babasından bir de Avrupa Kupası istesin.

Fatih Terim ile Galatasaray'ın bir araya gelince yaşadığı o sinerjiyi yakaladık. Allah yolunu bahtını açık etsin. Daha yolumuz çok uzun. Nice şampiyonluklar alacaktır.

Belki de sahada en büyük pay onundu
Zor bir ekibi iyi idare etti
Güzel günlere hocam

Tebrikler hocam nice kupalara

Seneye oyuncu yönetiminin yanına hocalıkta eklersen önümüz açık

Kendisini istemekte ne kadar haklı olduğumuzu kanıtladı

Eksikleri yok mu tabiki var

Ve bunları da söyleye söyleye yola birlikte devam edeceğiz

Umarım çok daha büyük başarılar kazanacağız

Tebrikler hocam...

Geri
Üst Alt