Murat Onder
Aslan Üye
- 28 Mayıs 2011
- 8.586
- 8.272
- 1.558
Bu sezon rekorlar kırarak, fark yaratan hocamızı tebrik ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar eyyam yapılan bir senede bu kadar art niyetli yönetimlerin olduğu bir senede takımı rekor galibiyetler rekor puanlar kırarak buraya getirmesi büyük başarıdır başka bir hoca olsa ya da yabancı bir hoca olsa muhtemelen havlu atmış bu sene başkasının şampiyonluğunu izliyor olurduk hatta sezon boyu adaletli yönetimler olsaydı muhtemelen 95 puanları görürdük. O kadar büyük bir iş başardı ki bu şampiyonluk sadece 1 şampiyonluk bile değil 2 şampiyonluk değerinde oldu.Kızabiliriz eleştirebiliriz hatta dün bende eleştirdim ama bunca hakem hatası X bir hocada olsa şuna eminim ki bu takım şu an ligde en fazla 3'ncü sıradan öteye geçemezdi havlu atmıştı. Ben hayatım boyunca bu kadar art niyetli kasıtlı göstere göstere operasyon yaptıkları başka bir sezon hatırlamıyorum. Alanyaspor, Kayseri dep, Konya dep diğerlerini saymaya bile gerek yok +7 puan almış olsak şu an 26 maçta 70 puanımız olacaktı. Dün başakşehir maçında 2-2'ken verilmeyen penaltı verilse 3-2 öne geçecektik ve turu alacaktık. Her şeyi hocaya bağlarsak hata yaparız onlarda bunu istiyorlar yenildiğimiz maçtan sonra 2 penaltımız verilmemesine rağmen hocaya atıp tutup sallamamızı istediklerini vermeyelim.
Hocanın hataları var mı var fakat bu kadar hakem hatasına rağmen halen şampiyonluk yarışında tutup 6 puan fark önde olmamızda hocanın sayesindedir.
Fener maçını geçip şampiyonluk kutlamasını yaptıktan sonraki gün ciddiyet seviyemiz budur. 3 sene üst üstte şampiyon olup 5. yıldızı almalıyız.
Ali kardeşe söyleyelimde babasından bir de Avrupa Kupası istesin.
Senin ki en azından cevap vermiş. Benim rahmetli işine gelmediği zaman duymazdıBen de geçen pederden 1 kg tavan boyası istedim ''s.g. kendin al'' dedi. Akşam çıktısını alıp götürecem bu fotoğrafı kendisine.
Allah rahmet eylesin kardeşim.Senin ki en azından cevap vermiş. Benim rahmetli işine gelmediği zaman duymazdı![]()
sen hocama kötü mü diyorsunTebrikler hocam nice kupalara
Seneye oyuncu yönetiminin yanına hocalıkta eklersen önümüz açık
Allah rahmet eylesin.Senin ki en azından cevap vermiş. Benim rahmetli işine gelmediği zaman duymazdı![]()