Okan Buruk: "Sacha Boey, bana göre Avrupa'nın en iyi sağ beklerinden biri." (Socrates)

Okan Hocamın Socrates'e verdiği röportajı izledim şimdi. Sezon başı onu takımın başına getirmekle çok büyük bir iş başarmışız. Her daim onun gelmesi gerektiğini burda 3/5 kişiyle birlikte hep savunmuştuk zaten.

Okan Hoca İnternational birisi kesinlikle. Klasik Türk insanı gibi de değil çok pozitif ve neşeli. Bu kadar büyük egoyu nasıl idare edebildiğini sorguluyordum zaten cevabını programda aldım. Ayrıca futbolcudan ve futboldan da çok iyi anlıyor tesbit ler on numara.

Özetle ne kadar iyi bir hocaya sahip olduğumuzu bilelim sahip çıkalım. Böyle değerler her zaman bulunmuyor.

Eksikleri var mı ? Var. Kızdığımız noktalarda oldu ancak şu bir gerçek ki hoca iyi gidiyor. Olumlu yönü olumsuz yönlerine göre baya önde.

Kendini geliştiriyor,sorguluyor ve gerçekten bu adamın taktik bilgisi iyi. Teknik direktörlük kariyeride iyi 10 yıllık kariyeri var ve bunları tırnağıyla kazıya kazıya geldi,yeni nesil Nuri ve Arda gibi dün maça çıkıp ertesi gün takım elbiseyle takım yönetmiyor. Hocanın arkasında durup kredi vermeliyiz futbol,taktik bilgisi iyi gelişmeye açık

demirkol ile yaptığı röportajı güzel olmuş

biraz konuşma ve diksiyon dersi alsa güzel olur hitap açısından çok ''şey'' lafını kullanıyor

Bugün kim nereye baglanacak acaba demistim sabah

Hoca yayinda olacakmis

Candaş, Hoca'nın sözünü kesip duruyorsun. Yapacağın programın...

Jesus 3 maç iyi oynayıp Kasımpaşa’ya Karagümrüğe 5 altıncı dünyanın en iyi hocası yok o yok şu
Okan hocam geleni geçeni havada karada her türlü yenince kadro çok iyi, yıldızlar topluluğu, icardi mertens torreira şampiyon yaptı :)
Hadi Oradan Diyorum!
Kadıköy’de torreira icardisiz Berkan ve barışla tokatladık, taktikmiş.

okan hocanın beğenilmemesi , hor görülmesi , başarısının hakkının verilmemesi 1-2 yıl daha iyi .
bırakın devam etsinler.

Geri
Üst Alt