Okan Buruk: "Barış Alper, maça sağ bekte başlayacak"

Muslera- Nelsson- Kaan- Barış- Köhn- Torreira-Sara- Ziyech-Kerem-Bats-İcardi 11 bu şekilde sanırım. 11'i beğenmedim. Barış'ı sağ bekte kullanmak bence hata ama kullanıysan Jelert'i sol bekte kullanmak gerekiyordu. Sosyal medya eleştirilerinden etkilenmiş maalesef hoca. Bu 11'in gol yememe ihtimali bence yok. Umarım hocanın planı tutar.

Barişın belkide en kötü oynadıgı yer sağ bek

Sizin yaptığınız kadro mühendisliğini seveyim. Adamın en kötü oynadığı yer sağbek, gidip onu oraya koyuyorsun, 9m Euro verip senin onayınla alınan sağbek yedek. Bu takımdan ve bu hocadan hiçbir beklentim kalmadı artık

Yalnız dursun haklıymış Sparta prag maçına sol bek yetistirmemekte. Adam 11e aldığını oynatmıyor, kohnu o maçta hiç oynatmazdi😄

nasıl daha çok gol yerim diye 1 hafta boyunca derin derin düşünmüş hocamız ve harika bir karar vermiş

Yalan atma okan buruk.Jelert yetersizse neden aldırıyorsun.
Şu maça hala Çift forvet çıkması kepazelik.Bu maçı 5-0 da kazansak bunun hatalı bir davranış olduğunu değiştirmeyecek.

İnşallah öyle veya böyle turu atlarız.

Ama bu okan burukla avrupada başarı hayal.Böyle giderse ligdede bundan önceki senelerde uğraşıpda veremediği şampiyonluğu verecektir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera- Nelsson- Kaan- Barış- Köhn- Torreira-Sara- Ziyech-Kerem-Bats-İcardi 11 bu şekilde sanırım. 11'i beğenmedim. Barış'ı sağ bekte kullanmak bence hata ama kullanıysan Jelert'i sol bekte kullanmak gerekiyordu. Sosyal medya eleştirilerinden etkilenmiş maalesef hoca. Bu 11'in gol yememe ihtimali bence yok. Umarım hocanın planı tutar.
Haklısın

Youngs boys çok rezil bir takım.
Sırf baştakilerin transfer ve planlama hataları yüzünden ve teknik adamın anlamsız inadı yüzünden neredeyse şurada alacağımız galibiyet tarihi bir olay olarak lansedilecek.
Şu maç öncesi öyle bir elenme korkusu yarattılarki olmaz olsun sizin gibi yöneticiler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hem sağ bek hem sol bekte yer alacaktır.
Haberlere bakıyoruz Galatasaray solbek bakıyor diye de haberler var.

jelert alacağımıza keşke hızlı bir kanat alsaydık.bay bence kanat bek olmalı zaten..

Madem en kritik maçta Barış' ı bekte oynatacaktın, kafadan üçlü defansa geçseydin ya muhterem. O durumda Köhn' ün defoları önemli ölçüde kamufle edilir, göbekte açık da verilmezdi. Bir adet sağlam sol stoperle formasyon değişikliğini rahatça yapardın. Sara da rahat ederdi hem.

11 milyona hazır denilen bir bek alıyorsun. En önemli maçında o pozisyonda sağ açığı oynatıyorsun. Jelert tam olarak ne için alındı o vakit? Sokağa saçacak paranız varsa bu işi kendi cebinizden yapın. Böyle bir yönetim mali yönden asla ibra edilemez.

11 milyona hazır denilen bir bek alıyorsun. En önemli maçında o pozisyonda sağ açığı oynatıyorsun. Jelert tam olarak ne için alındı o vakit? Sokağa saçacak paranız varsa bu işi kendi cebinizden yapın. Böyle bir yönetim mali yönden asla ibra edilemez.
Yönetimi savunmak gibi bir niyetim asla yok da hoca istemediği halde alındığını mı zannediyorsun? Alsalar dert, almasalar dert. Hocanın marifeti işte, yönetimle ne alakası var?

Hoca'nın sürekli imalarda bulunması hiç yakışmıyor. Artık bundan vazgeçmeli.

Madem en kritik maçta Barış' ı bekte oynatacaktın, kafadan üçlü defansa geçseydin ya muhterem. O durumda Köhn' ün defoları önemli ölçüde kamufle edilir, göbekte açık da verilmezdi. Bir adet sağlam sol stoperle formasyon değişikliğini rahatça yapardın. Sara da rahat ederdi hem.
Hermoso alinsa bu dedigin olabilir hem solak stoper. Ama bunu yapacaklarini zannetmiyorum.

barış elindekilerin hepsinden kat ve kat daha iyi oynar bekleri hucüm beki istiyor hoca.. tamamen güce dayalı bir seçim. tek eksiği defans oyuncusu değil.. her an bir pozisyonda patlayabilir.

Jelert beğendiğimiz bir oyuncu dediğine göre şimdiden çizmiş
9 m’ye su içelim bence

Okan Buruk: "Gülerek başlayayım ben, sonra hoca gergin diye şey yapıyorlar."

Kerem gibi her şeyi kafasına takar olmuş. Sosyal medyadan uzak dur, rahat ol tamam gergin değilsin.

Geri
Üst Alt