GSC Haber Okan Buruk: "Barış'a sarılmamız gerekiyor"

Bakin aile icinde olanla disari yansitilmasi gerekenler farkli olabilir. Baris'in yaptigi gerzeklik cezasiz kalmayacaktir. Ondan eminim.
Bence gayet guzel bir aciklama olmus.

Hoca noktayı koymuş. Barış'ta bence pişman olmuştur ve hoca bunun farkında olabilir. Ya bizim istediğimiz şartlarda gidecek yada burnu biraz sürtecek maaş kesintisi vb. olacak. Barış'ın babası oğlunu bu menajerden kurtarsın.

işin içinde olan, neler döndüğünü bilen kişi bir bildiği vardır elbet ama barış menajeri kovacak, özür dileyecek başka türlü olmaz.

Yanlış karar bence. Ya NEOM'la pazarlığı artırıp net 40-50m kalacak şekilde transferi gerçekleştirmeliydik, ya da affedilmeden önce bedel ödemeliydi. Profesyonellik dışı davranışının bir sonucu olmalı, diğer oyunculara da mesaj olmalıydı. Siyah ekran paylaş, antrenmanlara çıkma, Gs'yi Koç medyasına malzeme et. Sonra hiçbir şey yok gibi sarılalım yine.

Hoca cocugu kaybetmemek ve sinirli taraftari 4-0 ustu yatistirmak icin gayet iyi konusmus.

Ama taraftarin sevgisni guvenini onarmak icin cok cabalamasi lazim hocam.

Okan hocam benim tartismasiz referansimdir. O ne derse dogru odur benim icin. Oyuncu yonetiminde dunyada tekdir. Bana kalsa kadro disi diyorum ama okan hoca bunu dedikten sonra susarim. Ha eskisi gibi sever miyim? İmkansiz. Baris benim icin bu saatten sonra normal siradan bir topcudur. Alsin bana tek basina bi derbi , bi de sampiyonlar liginde mac alsin sene sonu da guzel para getirsin yeterli.

Bu takımın tdsi Okan Buruk değil sizsiniz galiba. Hoca oynatmayı ve kalmasını istediği zaman bize söz düşmüyor. Hocanın görevi bu takımı şampiyon yapmak ve şampiyonlar liginde başarılı olmasını sağlamak. Bunun için imkanlar dahilinde hangi oyuncuyu isterse almalıyız kimle isterse çalışması hakkıdır. Bizler oyuncuyu eleştirebiliriz, sövebiliriz ama hoca isterse konu kapanır.

Geri
Üst Alt