GSC Haber Okan Buruk: "Barış'a sarılmamız gerekiyor"

40 milyona da olsa satın gitsin. Onu yıldız yapan Galatasaray ve Okan Hocaya antrenmana çıkmayarak ihanet etti. Buda yetmedi, Galatasarayı zor durumda bırakıp bonservisini düşük tutup parayı menajeri alsın diye operasyona dahil oldu. Bu hata değil ihanet. Ne affetmesi defolup gitsin
Kesinlikle renktaş. Linç yememek adına demedim ama 35 40 neyse gönderin gitsin. Sezon başlamış böyle yapan birisi yarın seni yarı yolda bırakır.

hoca muhtemelen gs menfaatleri için pragmatist davranıyor köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecek, sezon sonu bu dansözü şutlar

fakat ihanetin affı olmaz barışa sarılalım olayı felan hikaye sen bunu sineye çekersen uygun koşullar oluştuğunda herkes ihanet eder

BAY’a sahip çıkmamız gerektiği konusunda Okan Hocama sonuna kadar katılıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
hoca muhtemelen gs menfaatleri için pragmatist davranıyor köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecek, sezon sonu bu dansözü şutlar

fakat ihanetin affı olmaz barışa sarılalım olayı felan hikaye sen bunu sineye çekersen uygun koşullar oluştuğunda herkes ihanet eder
Okan Hoca futbolcuyken sozlesmesini uzatmayip bedavaya Inter’e gitmedi mi ? Sakatlanmamak icin ligin ikinci yarisinda yatmadi mi ?

Kalsa bile son sezonu hatta devre arası bile gönderileceğini düşünüyorum hoca affetmez

Kalsa bile son sezonu hatta devre arası bile gönderileceğini düşünüyorum hoca affetmez

Bravo okan buruk hocam bravo sana!!! Evet hic birsey olmamis gibi davranalim, ailenin genc ferdi yapar ara sira yaramazlik bir affedelim degilmi. Yetmez ödül olarak da barisa yeni sözlesme arti 3-4 milyon maas verelim ki seneye bütün yerli ve yabanci futbolcularimizin menajerleri kapimiza dayansin , barisi örnek gösterin. Kalacaksa bunun bir cezasi olacak.

İki gün öncesinde ineklerin otladigi alanlarda maç yaparken şimdi Rama parkta adı haykiriliyordu. Şark kurnazlığı yapmaya kalktı, bı yerinde patladı. Şimdi R yapıyor. Yetiştirdiğim öğrencilerim gibi seviyordum lan seni!

Aynen o ihanet etsin para için Galatasaray'ı satsın üstelik bunu menajeriyle beraber yapsın hiç bir pişmanlık belirtisi göstermesin menajeri hala biz gideceğiz fln diye orda burda konuşşun bizde hiç bir şey olmamış gibi sarılalım yönetim yönetim değil zaten de td de td değil sizin koruyacağınız tek şey Galatasaray'ın itibarı başka birşey değil kimse Galatasaray'dan büyük değil

Okan Hoca’nin aciklamalari degerli ve önemli ama baris’in taraftar ile arasindaki bag koptu yasananlardan sonra

Gol atar unutulur diyenler olacak belki ama okadar kolay olacagini hic zannetmiyorum

Ayrica farkli bir oyuncu da ayni sekilde problem cikarabilir,bunlari düsünerek bir karar almak lazim
Gol atar unutulur,Okan hoca da Ultraslan da arkasında çünkü

Genç bir futbolcu demiş, 25-26 yaşındaki adam da ancak Türkiye liginde genç sayılıyor. Koca adam yav, Yamal falan genç futbolcu denilebilir

Valla taraftarın hain oyunculara sarılma gibi bir olayı yok kusura bakma hocam.

Emreleri keremleri başımıza kral ettik hainlikleriyle arkadan vurulduk. Fenerli topçulara geçit yok bundan böyle, topunu oynasın parasını alsın bu.

Aynen o ihanet etsin para için Galatasaray'ı satsın üstelik bunu menajeriyle beraber yapsın hiç bir pişmanlık belirtisi göstermesin menajeri hala biz gideceğiz fln diye orda burda konuşşun bizde hiç bir şey olmamış gibi sarılalım yönetim yönetim değil zaten de td de td değil sizin koruyacağınız tek şey Galatasaray'ın itibarı başka birşey değil kimse Galatasaray'dan büyük değil
zaten galatasarayın itibarını düşündüğü için böyle konuşuyor. okan hoca onun biletini çoktan kesti ama devre arası veya sene sonunda değerini koruması ve arttırması için sahip çıkıyor. kulüple arası bozulan topçuyu ucuza kapatmak isteyen akbabalarla nasıl savaşacaksın yoksa

Hâlâ çıkıp hiç bir şekilde özür dilememesi büyük skandal.

Demek ki akıllanmamış. Akıllanmadıysa da yaptığının sonuçlarıyla yaşar beyefendi. Yerli fufbolcular hiç bir zaman akıllı değildi ama bunun yaptığı düpedüz gerizekalılık.

Köpek gibi çalışıp 3 yıl içinde geldiği konumu bir çırpıda siliverdi. Bunu başarmak da büyük iş. Yok gol atar taraftarla barışır falan diyorsunuz da ilk tökezlediğinde yine insanlar mırıldanacak altında bir şey arayacak.

Güven bir kere zedelendi artık.

Niye sarilcakmisiz aga. Adam bi gram Galatasaray’i dusunmemis ben niye dusuneyim BAY’i. Saglam durus gostermesi lazim yonetimin. Belli ki Inter’le anlastigi icin yarim sezon oynamayip sampiyonlugu veren hocamiz affetmeye hazir.

yapılacak en basit protesto tribüne çağırılmama olur. onun haricinde yapılacaklara da neden yapıldı diye sorgulamam. adam ilmek ilmek emeğiyle işlediği gs kariyerinin köküne asit döktü. bu işin sonucunda çiçek açmasını beklemesin.

zaten galatasarayın itibarını düşündüğü için böyle konuşuyor. okan hoca onun biletini çoktan kesti ama devre arası veya sene sonunda değerini koruması ve arttırması için sahip çıkıyor. kulüple arası bozulan topçuyu ucuza kapatmak isteyen akbabalarla nasıl savaşacaksın yoksa
Okan hocanın barışın biletini fln kestiğini asla düşünmüyorum onda öyle bir yöntem yok oyuncu menajeri aracılığı ile koca kulübe 1 haftadır bunu yaşatıyor. 50M yi veren varsa anında satılmalı veren yoksa bunu yaşattığı için 2-3 ay kadro dışı kalmalı menajerini değiştirmeden çıkıp doğru düzgün özür dilemeden de bir daha ana kadroya dönmemeli.

Dün yazmıştım. Hoca da bu minvalde açıklama yapmış… oyuncu tamamen hatalı ama genç adamın para başını döndürür. Okan hoca da bunun farkında… tabi ki eskisi gibi bağlılık olacak mıdır olmayacak mıdır bilinmez ama ilk hatada kimseyi öldürmek de olmaz… alın işte kerem de hata yapıyor zamanında Emre de Okan hoca da hata yaptı… hatta efsane Fatih hoca bile hata yaptı… sükunet içerisinde ve kendi içimizde halletmemiz gerekir…

Geri
Üst Alt